Δήλωση – σοκ Βούλτεψη για Τσίπρα: Έχει κάνει μυστική συναλλαγή για το χρέος με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία!

H Σοφία Βούλτεψη μίλησε για το Σκοπιανό στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους ξένους να υπάρξει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία.

«Μυστική συναλλαγή με αντάλλαγμα τη Μακεδονία»

“Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία μυστική συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με τους ξένους για περικοπή του χρέους. Δεν τολμάει όμως να το ομολογήσει αυτό… (…) Του είπαν λοιπόν οι ξένοι, έτσι πιστεύω εγώ ότι συνέβη, θα σου κόψουμε το χρέος και εσύ θα δώσεις τη Μακεδονία. Δεν θέλει όμως να το ομολογήσει, γιατί πόσο την κοστολογεί την Μακεδονία;

Πιστεύω ότι έχει γίνει μυστική συναλλαγή. Γιατί οι ξένοι σου λένε «και 150 δισ να τους κόψουμε, εμείς θα πάρουμε ολόκληρη (!) Μακεδονία εκεί πέρα». Γιατί αυτοί τους ελέγχουν, αυτοί τους βάλανε να μας κλείσουν σύνορα κι αυτά, να πετάνε τα ελικόπτερά τους πάνω από το ελληνικό έδαφος και να ρίχνουν δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς πριν δυο χρόνια. Οι Σκοπιανοί αυτά μόνοι τους χωρίς πλάτες χωρίς στήριξη τα κάνανε;” συνέχισε η Σοφία Βούλτεψη.

«Χρειάζεται λαϊκή συσπείρωση»

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα να μην τολμήσει να φέρει συμφωνία στη Βουλή αν δεν έχει ψηφιστεί πρώτα από τους Σκοπιανούς και κάλεσε σε «λαϊκή συσπείρωση»!

«Σας παρακαλώ, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και χρειάζεται πολύ μεγάλη λαϊκή συσπείρωση για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε αυτούς. Αυτός θέλει να πει «μου έκοψαν το χρέος» και να πάει στις εκλογές και να πει «αφού μου έκοψαν το χρέος, εγώ θα σας διορίζω» και να τις πάρει.

«Ο Τσίπρας νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος»

Σας το λέω ανοιχτά ότι αυτό είναι… Μην αμφιβάλλετε καθόλου… Οπωσδήποτε κάνει συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, δεν υπάρχει αμφιβολία, μην το συζητάτε. Αλλιώς γιατί να το κάνει, τί λόγους έχει; Ευνοϊκή συγκυρία δεν είναι, δεν έχει πλειοψηφία ο Ζάεφ. Και μην τολμήσει βέβαια να φέρει συμφωνία στη βουλή αν δεν έχουν καταργήσει όλα τα υπόλοιπα και δεν έχουν ψηφίσει πρώτα οι Σκοπιανοί. Εμείς θα ψηφίσουμε πρώτοι; Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό, σας το λέω. Αυτό ήταν το λάθος του. Νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος, νόμιζε ο λαός ότι δεν θα αντιδράσει, επειδή δεν αντιδρούσε στα μνημόνια, όμως ο λαός ο δικός μας στα εθνικά θέματα είναι πάντα μπροστά ότι κι αν συμβαίνει».

πηγη

loading...

7 thoughts on “Δήλωση – σοκ Βούλτεψη για Τσίπρα: Έχει κάνει μυστική συναλλαγή για το χρέος με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία!

  1. να πας βουλτεψη σε γιατρο επειγοντως

  2. καλα που εισαι και εσυ…οπως και κανα δυο αλλοι σαν εσενα…και τα εδρανα της αντιπολιτευσης θα μαθετε ποντο ποντο…φιλοι και συνελληνες οπαδοι της ΝΔ……που πατε ρε με αυτα ζωντοβολα

  3. εισαι βρωμιαρα ψευτρα και τριπλοπροσωπη

  4. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣΟ ΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΑΞΕΛ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ !ΦΙΒΗΘΗΚΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?? ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΣΛΑΒΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α!!!

  5. καλα βρε ανθρωπε…αγνοεις το ολεςοι προηγουμενες κυβερνήσεις αναγνωριζαν και αναγνωρισαν τα σκοπια σαν μακεδονια???τοσα εγγραφα εχουν δημοσιευτει με ντορα σαμαρα γεροκαραμανλη κτλ…δεν μπορεις να το βαλεις στο τσερβελο σου??η δεν σε αφηνουν να τα δεις τα μπλε γυαλια??

  6. ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΞΥΠΝΑ……………..ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΣ….

Comments are closed.