“Βόμβα” Καρατζαφέρη για συλλαλητήριο: Διαπίστωσε εμπλοκή της Αμερικανικής πρεσβείας

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για “χρυσή ευκαιρία να τελειώσουμε με τον Τσίπρα”, η οποία χάθηκε από δυνάμεις που τον
προστάτευσαν. Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα απέδωσε κυρίαρχο ρόλο στην Αμερικανική πρεσβεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε αυτολεξεί: “Όχι μόνο ο Τσίπρας αλλά και άλλοι προστάτες του Τσίπρα φοβήθηκαν ότι μπορεί να ήταν το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Φοβήθηκαν. Ως εκ τούτου έλαβαν τα μέτρα τους, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει πιο πολύ ορμή, πιο πολύ ψυχή, απ’ ότι τελικά έφυγε απ’ το συλλαλητήριο. Δηλαδή κάποιος αισθάνθηκε ο κόσμος ότι του κρατούσε τα γκέμια, δεν τον άφηνε να χλιμιντρίσει και να φύγει προς τα εμπρός. Ήταν μια χρυσή ευκαιρία να απαλλαγούμε και να τελειώσουμε με τον Τσίπρα. Υπήρξαν όμως δυνάμεις που προστάτευσαν και έφεραν τα πράγματα εκεί που ήθελαν. Επιπλέον αυτοί οι ίδιοι προστάτες του Τσιπρισμού αλλά και ο Τσίπρας, ο οποίος μπορεί να έχει του κόσμου τα μειονεκτήματα αλλά βλαξ δεν είναι, αντελήφθη ότι δεν πρέπει να ανοίξει μύτη, δεν πρέπει να πέσει χαστούκι…

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η πρεσβεία των Αμερικανών στο συλλαλητήριο, έβαλαν τους δικούς τους, καπέλωσαν την ιστορία και κράτησαν πολύ χαμηλά το θερμόμετρο.

Έκανα ρεπορτάζ όλη τη νύχτα και διαπίστωσα ότι υπήρχε ανοιχτή γραμμή με την πρεσβεία, για το οτιδήποτε, για το ότι θέλει να ανέβει ο τάδε επάνω, τί να κάνουμε. Επομένως από εκεί και πέρα νοθεύτηκε η οργανωτική επιτροπή, αλλά ο κόσμος όμως ο οποίος δεν τα ήξερε αυτά είχε τα αγνά αισθήματα του Έλληνα πατριώτη, του πάμε σήμερα να καθαρίσουμε τον Τσίπρα. Δυστυχώς όμως έχω την αίσθηση ότι τον έλεγχο τον είχε πάλι η Αμερικανική πρεσβεία”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

https://e-volos.gr

loading...

7 thoughts on ““Βόμβα” Καρατζαφέρη για συλλαλητήριο: Διαπίστωσε εμπλοκή της Αμερικανικής πρεσβείας

  1. εδω κι'αν ταιριαζει το καταπληκτικο!!!!!!!!!!!

    μιλησαν ολοι μιλησαν και οι κωλοι του σωληνα

  2. ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κ.α.), ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.

  3. ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΑΙ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

  4. ΤΙΡΙΤΡΟΜΠΑ ΤΙΡΙΤΡΟΜΠΑ
    ΤΟΧΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ!!

  5. ΤΟ 6.03 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΧΟΥΦΤΕΝ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ?

  6. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΣΧΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ .ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

  7. Realnews Κυριακη 10/05/2015!
    "Με τιτλο Εγγυηση 70.000 χιλ ευρω στον Καρατζαφερη!
    Την πορτα του ανακριτη περασε την Πεμπτη ο γιωργοs καρατζαφερηs προκειμενου να δωσει εξηγησειs για ανακριβη δηλωση ποθεν εσχεs σε βαθμο κακουργηματοs και παρανομη κατοχη εξωχωριαs εταιρειαs!
    Μετα την απολογια του αφεθηκε ελευθεροs με την καταβολη χρηματικηs εγγυησηs 70.000 χιλιαδεs ευρω!!!
    21/12/2015-Το ΙΑ Τριμελεs Πλημμελειοδικειο τηs Αθηναs επεβαλλε στον προεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Κ"Ενα χρονο(12 μηνεs Φυλακη με Τριετη Αναστολη προστιμο 10.000 ευρω και Στερηση των Πολιτικων Δικαιωματων του για 18 μηνεs"!!!"που κριθηκε ενοχοs για ανακριβη δηλωση ποθεν εσχεs"που αφορα ποσον 1.650.000 ευρω που κατειχε μεσω εξωχωρειαs εταιρειαs του(offshore)!
    Συγκεκριμενα ο προεδροs του ΛΑΟΣ"ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ"για το αδικημα τηs"υποβοληs ελλιπουs δηλωσηs περιουσιακηs καταστασηs την τριετια 2010-2011-2012"!!!Το δικαστηριο υιοθετησε την προταση τηs εισαγγελεα τηs εδραs"που ζητησε την ενοχη"του κ.καρατζαφερη ενω τονισε χαρακτηριστικα οτι"ο κατηγορουμενοs"υπηρξε βουλευτηs ευρωβουλευτηs και αρχηγοs πολιτικου κομματοs"και γνωριζε σαφωs τιs υποχρεωσειs του για την ετησια δηλωση περιουσιακηs του καταστασηs και ωs εκ τουτου"αγνοια νομου δεν συγχωρειται"…
    Στην απολογια του ο κ.Καρατζαφερηs αρνηθηκε τιs κατηγοριεs και υποστηριξε μεταξυ αλλων οτι το ποσο του 1.650.000 που ειχε καταθεσει σε τραπεζα του Λονδινου ηταν δικο του νομιμο και αποτελουσε ενα ειδοs"κουμπαρα"για να εξασφαλισει την οικογενεια του μετα απο πολυ σοβαρο προβλημα υγειαs που αντιμετωπιζει!
    Οπωs ειπε χρειαζεται να υποβαλλεται σε χειρουργικη επεμβαση καθε εξη μηνεs ενω ψαχνει μοσχευμα για μεταμοσχευση νεφρου!
    Υποστηριξε οτι μεροs του ποσου του 1.650.000 ευρω ειναι χρηματα πεντε φιλων και κομματικων στελεχων του που του τα εδωσαν για να φτιαξει ραδιοφωνικο σταθμο καθωs ολα τα κομματα που εκπροσωπουνται στο ευρωκοινοβουλιο και εχουν δικο τουs"Μεσο ενημερωσηs χρηματοδοτουνται"!!!
    Συμφωνα με τουs ισχυρισμουs του ο ιδιοs εβαλε 400.000 ευρω ενω 100.000 ευρω εβαλε ο πρωην ευρωβουλευτηs του Σαλαβρακοs!Επισηs 200.000 ευρω εδωσε ο γιατροs Γιωργοs Ευσταθιου 400.000 ευρω ο φιλοs του Δημητρηs Νικολαου επισηs 300.000 ο Κωνσταντινοs Κατσιβαρδακοs και 300.000 ευρω ο Σωτηρηs Παπαγιαννηs!!!
    Ωs ανταλλαγμα θα τουs παραχωρουσε ποσοστο ιδιοκτησιαs στο ραδιοφωνικο σταθμο 2% και 3% αντιστοιχα στουs δυο πρωτουs και απο 2% στον καθενα στουs υπολοιπουs!
    Σε ερωτησειs τηs προεδρου"εαν εχει συμβολαιογραφικα εγγραφα"απαντησε οτι υπηρχε σχεση εμπιστοσυνηs μεταξυ τουs…!!!
    τραγουδια του λαου…
    τσι πορδεs και τσι κλανιεs
    απο τον πλανωδιο αγραμματο
    ψευτομποντυμπιλντερ γαλατα
    -σανοπωλη τσι ακουσε και ο
    καδηs τσι του εβαλε την Ψ@υλη
    του ουλη!αιντε και γ@μησου
    λαμογιο π@υστη απατεωνα……
    με την π@υτανα σου την χωνα!!!!!

Comments are closed.