ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ
.

Γράφει ο Ιάκωβος Ιωάννου

Η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος είναι διατεθειμένη να πουλήσει το όνομα και την ιστορική σημασία της Μακεδονίας, σε μια...
μειονότητα των Σλάβων κατοίκων της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής – ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολιτικοί μας ενεργούν ως πράκτορες των ξένων.
Επικαιρότητα

Νομίζουμε ότι κουράσαμε με τις συνεχείς αναφορές στη Μακεδονία – πιστεύουμε όμως πως αποτελεί ένα πολύ σοβαρό θέμα. 

Όσον αφορά δε τη χθεσινή διαδήλωση, την οποία χαρακτηρίσαμε υπόδειγμα ήθους, πολιτισμού και πατριωτισμού, θεωρούμε φυσικό να μην εμπιστεύονται εύκολα οι Έλληνες τίποτα και κανέναν – μετά την τραυματική εμπειρία της μεταμόρφωσης της αριστερόστροφης κυβέρνησης στην κατσαρίδα του Κάφκα, μετά την επανεκλογή της. 

Πάντως δεν χρειάστηκε η συμμετοχή του συμπαθέστατου ΚΚΕ για να προστατευθούν οι διαδηλωτές – ενώ ούτε οι ναζί, ούτε οι εθνικιστές, ούτε οι ακροδεξιοί καπέλωσαν τον πατριωτισμό των ανθρώπων, όπως είχε δυστυχώς επικαλεσθεί κάποιος οπαδός του.

Ένα από τα σχόλια του Τύπου τώρα που μας φάνηκε σωστό ήταν το εξής: «Παρά την ύπνωση και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια με τα αλλεπάλληλα μνημόνια και την οικονομική εξαθλίωση της χώρας του, ο ελληνικός λαός έδειξε ότι θέλει να δώσει μάχες. 

Είναι σαν να ξύπνησαν από τη «χειμερία νάρκη» τα κύτταρά του και να του λένε ότι πρέπει να βρει τις χαμένες δυνάμεις του – ένα σημείο εκκίνησης για να ανάψει ξανά η σπίθα. Και σε τελική ανάλυση, τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα δεν θα έπρεπε να είναι διαπραγματεύσιμα».

Ενδιαφέρουσα είναι επίσης η άποψη φίλου μας, σύμφωνα με την οποία τα παρακάτω: «Η πλειοψηφία του πολιτικού μας συστήματος είναι διατεθειμένη να πουλήσει το όνομα και την ιστορική σημασία της Μακεδονίας – σε μια μειονότητα των Σλάβων κατοίκων της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας. 

Εν προκειμένω, η προπαγάνδα τους χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση της, έτσι ώστε να αποκρύψει τον πραγματικό στόχο που ευρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση – να βοηθήσει την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια για προφανείς λόγους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολιτικοί μας ενεργούν ως πράκτορες των ξένων. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, με τραγικές συνέπειες. Για παράδειγμα, η εκστρατεία στη Μικρά Ασία μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, για την προστασία των συμφερόντων της Αγγλίας – η οποία οδήγησε στην καταστροφή του ελληνιστικού πολιτισμού των 3.000 χρόνων. 

Στη συζήτηση για το «μακεδονικό ζήτημα», οι έννοιες παραμορφώνονται για την εξυπηρέτηση των σκοπών – ενώ είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να προδώσει τους Έλληνες. Αυτό συνέβη με το δημοψήφισμα, ενώ κάτι ανάλογο σχεδιάζεται σήμερα προσεκτικά στο παρασκήνιο – με την πώληση των ιστορικών μας δικαιωμάτων στα Σκόπια.


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]