Έφη Καραγιαννίδου – Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι μαζί με τους Τούρκους

Τι πάθατε όλες βρε κορίτσια. ΠΑΘΟΣ για Οθωμανικό; Η Έφη Καραγιαννίδου έγινε μουσουλμάνα και θέλει να ανακατασκευάσει το Τζαμί και τον Μεντρεσέ στην Καστοριά (συνέντευξη)

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2016/09/blog-post_818.html

loading...

23 thoughts on “Έφη Καραγιαννίδου – Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι μαζί με τους Τούρκους

  1. Μήπως καταλαβαίνει τι λέει;

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΦΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ

  3. Ε,αει στον διαολο……………….

  4. ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΙΣΣΑ, ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ. ΑΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.

  5. Γαμω το ΣΥΡΙΖΑ σας παλιοπουτανες

  6. Δεν εισαι ουτε ρατσιστην ουτε τιποτα. Εμεις εχουμε Χριστο αυτοι μουχαμετη μεγια τους με χαρατατους αλλα δεν μπορει ο καθε χτικιατρης σκυλοτουρκος καριολα σκυλοπουτανα μουσουλμανα ισλαμοκαυλοσ/η η οποιασδηποτε αλλησ ρατσας μουσουλμανοβλα,μενοσ να με αποκαλει εμενα εσενα ΑΠΙΣΤΟ!! Αυτος ο πουστομουσουλμανοσ ειναι ο πιστος και εμεις απιστοι? Εμεις τουσ αποκαλουμε αλοθρησκους που ειναι το πρεπον και το σωστο. Πως ο καθε χασισωμενος σκυλομουσουλμανος η βρωμομουσουλμανα θα με πει απιστο? εκει ειναι η διαφορα μεταξυ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΡΥΝΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

  7. Κάποιες αλλες εποχές οι ελληνίδες χόρευαν τον χορό του Ζαλογκου.Τωρα μουροχαυλιαζουνε στο καναμπε με τα τουρκικα σίριαλ και οι περισσότερες ηδονιζονται σκεπτόμενες πως εφαρμόζεται το οθωμανικο δικαιο.Στην περιπτωση της παραπανω <>διαπιστώνω με τα αποτελέσματα της εμπρακτης εφαρμογης.Μην δερωτωμεθα συνεπώς για την καταντια μας ως έθνος

  8. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΡΕΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΥΣ ,ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΚΑΠΙ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ

  9. Αγαπητοί Συνέλληνες.Σήμερα η επιστήμη έχει κάνει τεράστια πρόοδο και στο τομέα της ιατρικής. Σχεδόν για κάθε ασθένεια υπάρει και η κατάλληλη θεραπεία. Αλλά η ιατρική επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στην άσθένεια που λέγεται ισλσμισμός. Οι άνθρωποι είναι άρωστοι και δεν υπάρχει θεραπεία. Είναι αδύνατο να πιστεύουν αυτά που κήρυξε ένας απατεώνας και να παρακινεί τους οπαδούς του να σφάζουν, να αποκεφαλίζουν,να βιάζουν,ακόμα και μικρά παιδιά, να θεωρούν την γυναίκα αντικείμενο εξαγοράσιμο, να πίνουν ούρα από καμήλα, για να πάνε στον "παράδεισο" με 12 παρθένες. Αυτή η κυρία ίσως θα έπρεπε να πάει να ζήσει στην Αραβία να πάρει λίγη γεύση αυτών που ασπάζεται. Η μόνη αληθινή θρησκεία είναι η ορθόδοξία , γι'αυτό και έχει τους ποιό πολύς εχθρούς. Βλέπουν την ανωτερότητά της, την θρησκεία που διδάσκει την αγάπη σε όλους και παθαίνουν σοκ κατωτερώτητας.Για τον λόγο αυτό δυστυχώς οι λαοί αυτοί θα συνεχίσουν να είναι υπανάπτυκτοι και οπισθωδρομικοί. Θα είναι τουλάχιστον σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται τώρα για λίγα χρόνια ακόμα όσο κρατούν τα αποθεματικά τους πετρελαια. Σε λίγες δεκαετίες θα μπουκάρουν όλοι μαζί στην άπιστη Ευρώπη. Όσο για την κυρία δεν υπάρχει ίαση. Μόνο εξορία πρέπει να επιβληθεί για να μείνουμε μόνο οι γηγενείς Έλληνες.

  10. Καλά κάνεις μωρή ψωλού εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος δεν θα μας λείψεις

  11. αυτα ειναι τα πρωτα σημαδια της επυτυχιας των τουρκικων σηριαλ….καλη συνεχεια

  12. ΚΕΛΤΟΡΙΔΟΕΚΤΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ? ΟΧΙ ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟ ΣΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΒΓΑΛΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΓΚΑΛΟ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΛΑΣ! ΒΓΑΛΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ ΦΑΤΜΕ Ε ΤΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΕΝΟ ΠΑΡΔΑΓΚΑΛΟ…ΠΑΣΑ ΜΗ ΞΕΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΑΣΜΕΝΗ ΦΑΤΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ…ΚΟΨΤΕΤΗΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΑΜΕΣΩΣ!!!

  13. ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ( ΕΛΛΗΝΙΔΑ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.ΑΝ ΟΧΙ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΛΑΤΖΗ,ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ )ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!

  14. ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΙΘΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΧ,,,ΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ

  15. σιγουρα δεν ξερει τι λεει….ενω θα ειναι με τους τουρκους πως λεει οτι ειναι ελληνιδα????και που τα εμαθαν ολα αυτα???μουσουλμανας λεει…μωρε πρεπει να σε βαλουν κατω και να σε κοψουν το γλωσιδι απ το μουνι οπως κανουν οι κανονικοι μουσουλμανοι…οχι μεσα απ την ελλαδα να παπαγαλιζει εκ του ασφαλους..

  16. ΠΩ ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!ΚΑΛΑ ΞΑΦΕΡΦΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ?ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ?ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΦΩΝΗΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ?ΚΑΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ Α Γ Α Π Η!!!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥΝ…Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΑΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ??..ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!

  17. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΤΑΝΑ

  18. I EFI KARAGIANIDOY – TO SIZIGIKOTIS EPONIMO – EGENITHI APO TOYRKOYS GONI STIN PATERA, MITERA, DEN EXI KANENA ELLINKO STIXIO!!!!!!!!! TO OTI EMPLEKSE TON KARAGIANIDI KE TIN NIFEFTHIKE AFT DEN SIMENI OTI EXI TO DIKEOMA NA DILONI POS INE ALLINIDA! INE KATHAROEMI TURKALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ:

    Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΩ, ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ…

  20. ΚΟΠΕΛΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΩΛΑΡΑΚΙ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΤΑΒΡΑΝΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ (ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΙ ΣΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!! ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ! ΜΗΝ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!

Comments are closed.