Το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Συνέλληνες γρηγορείτε.

Σε προηγούμενο μήνυμά έγραφα τις μεθοδεύσεις των Ελλήνων πολιτικών, όταν θέλουν να περάσουν κάποιο επώδυνο θέμα σε βάρος την πατρίδας μας.

Σήμερα ο πρωθυπουργός για να περάσει την ονομασία των Σκοπίων με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  πρώτα έδωσε σε δημοσιότητα το σκάνδαλο NOVARTIS για να εκτονώσει τον πατριωτισμό των Ελλήνων που εκδηλώθηκε μετά συλλαλητήρια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΩΝ και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Στην συνέχεια άρχισαν τα σκηνοθετημένα επεισόδια με τους Τούρκους, για να δημιουργήσει φοβίες στους Έλληνες με την πιθανότητα ενός επικειμένου πολέμου με την Τουρκία ώστε να περάσει  το πρόβλημα των Σκοπίων χωρίς αντιδράσεις από τον λαό, ο οποίος θα έχει στραμμένη την προσοχή του  αλλού.

Η επαφή του δικού μας πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογο του μετά τον εμβολισμό του πλοίου του Λιμενικού ήταν η σκηνοθέτηση ενός εικονικού πολέμου. 

Συνέλληνες.

Το επεισόδιο εμβολισμού του Ελληνικού πλοίου είναι μια επανάληψη της κρίσεως των Ιμίων το 1996 και την κατάρριψη του Ελληνικού ελικοπτέρου από τους Τούρκους. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τότε είχε χαρακτηρίσει την Ελληνική σημαία «ένα πανί»  και ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για την μεσολάβηση τους για την αποφυγή του πολέμου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σταματήσει ο αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα που τον είχε καλλιεργήσει ο προηγούμενος πρωθυπουργός, και στην συνέχεια να γίνει το κραχ του χρηματιστηρίου το  έτος 1999 που βούλιαξε οικονομικά την Ελλάδα χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις,

Το ίδιο είχε γίνει και με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, που την παρουσίασαν για τουρκική άσκηση και δεν αντέδρασε ο Ελληνοκυπριακός στρατός με αποτέλεσμα να χαθεί το μισό νησί  και όλα αυτά γινόταν για να πέσει η δικτατορία στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός άτομο με ειδικές ανάγκες Γ . Παπανδρέου είχε πει ότι δεν κάνει πόλεμο για μερικά στρέμματα χωράφι, και υπέγραψε ότι το Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα κατά παράβαση των διεθνών κανόνων που διέπουν το δίκαιο της θάλασσας με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να αποκτήσουν δικαιώματα στο Αιγαίο.

Συνέλληνες

Από το 1967 μέχρι σήμερα δηλαδή 51 χρόνια  βιώνουμε το ίδιο θέατρο, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι  να έχουν κερδίσει τόσα πολλά που δεν θα κέρδιζαν εάν έκαναν πόλεμο με την Ελλάδα η οποία πάντοτε διοικείται  από εφιάλτες πολιτικούς.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...

3 thoughts on “Το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

  1. θεατρο κλασομπουρμπουλιθρας με πατσοκοιλιες μσονους ενθεν κακειθεν

  2. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΖΑΒΑ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΡΙΣΗ ΓΕΛΟΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟ ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΤΟΥ.

  3. οχι και θεατρο
    κουκλοθεατρο ναι
    με μαριονετες
    τους ιδιους και
    τους ιδιους να
    τους κουνανε
    αναλογα με αυτα
    που εχουν κανει
    και τους εχουν
    στο χερι

Comments are closed.