Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ», ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ

Ένα από τα αφηγήματα του αρχηγού της Πολιτικής Άνοιξης Αντώνη Σαμαρά, είναι ότι επειδή έστησε την πολιτική του καριέρα επάνω στον αστικό μύθο του Μακεδονομάχου (από τα ανάκτορα της Κηφισιάς), όλοι τον πολεμούν γι αυτό το λόγο.
Ψέμα πρώτο: ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το όνομα της Μακεδονίας

Το παρακάτω βίντεο, αποκαλυπτικό! Ας διαψευστούν όσα λέει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, από τον Κυριάκο ή την Ντόρα, που φιλοξενούν στις τάξεις της ΝΔ τον προδότη του πατέρα τους και της παράταξης, αυτόν που έδωσε το δικαίωμα στο ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου και του Κ. Σημίτη (ειδικά μετά το 1993) να κάνει τη διαφθορά εθνικό σπορ. Αυτόν τον Σαμαρά, που δεν έστειλε το ΠΑΣΟΚ στο ειδικό δικαστήριο για το εθνοκτόνο Μνημόνιο, το 2012, αλλά συγκυβέρνησε μαζί του για μία ακόμη φορά.

Ψέμα δεύτερο: ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας αντιστάθηκε στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας

Το παρακάτω βίντεο, αποκαλυπτικό! Την ίδια περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ο άλλος μεγάλος Μακεδονομάχος και λόγω καταγωγής Ευάγγελος Βενιζέλος, και εκπροσωπώντας τον Αντώνη Σαμαρά, χάραζε πολιτική και χάριζε στα διεθνή φόρα τη σύνθετη ονομασία.

Ως αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε κατηγορηματικά στη Γ.Σ. του ΟΗΕ στις 27.9.2014 ότι επίσημη θέση της κυβέρνησής του ήταν η «σύνθετη» ονομασία:

«Οσον αφορά το ζήτημα του ονόματος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τη διαδικασία υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, μέσω του προσωπικού απεσταλμένου του, κ. Μάθιου Νίμιτς, και συμμετέχει πάντα σε αυτή εποικοδομητικά και με καλή θέληση. Η Ελλάδα μέχρι σήμερα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα και αναμένουμε από την άλλη πλευρά να προβεί σε αντίστοιχα. Προτείνουμε μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία (με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τη λέξη «Μακεδονία») για κάθε χρήση, erga omnes».
Ψέμα τρίτο: Ο Αντώνης Σαμαράς τάχθηκε στο πλευρό των συλλαλητηρίων.

Ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του, Γεωργιάδης και Βορίδης, μέχρι τη στιγμή του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης είχαν εξαφανιστεί. Για την ακρίβεια ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριζε τη σύνθετη ονομασία.

Την ίδια ημέρα δε, του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εντελώς προσβλητικά στον μεγάλο εθνικό αγώνα, ντυμένος παρδαλά,

ανακάλυπτε τις ικανότητές του ως σκιέρ και ετοιμαζόταν να διαγράψει τον Κασαπίδη που είχε πει «ΟΧΙ» λεβέντικα στον όρο Μακεδονία. Το ξεχάσαμε αυτό; Γιατί ακούσαμε από τον Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για το θέμα Novartis να λέει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κάλυψε» το συλλαλητήριο… και ο ίδιος (Σαμαράς) ήταν μπροστάρης! Κωμικό! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και η αδερφή του αλλά και ο ανιψιός στο Καρπενήσι μας έχουν δηλώσει πολλάκις ότι δεν πιστεύουν στα συλλαλητήρια για τα εθνικά θέματα και το κυριότερο πως θέλουν τη σύνθετη ονομασία! Ειδικότερα ο ανιψιός είχε δηλώσει πως οι ακραίες φωνές (το συλλαλητήριο) δεν ταιριάζουν στη ΝΔ. Αλήθεια που είναι αυτός να μας ψελλίσει κάτι για τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σύστημα αυτές τις ημέρες; Συνήθως έχει γνώμη για όλα…

Επιστρέφουμε… ο Αντώνης Σαμαράς και τα κολαούζα του, εμφανίστηκαν μόνο στο συλλαλητήριο της Αθήνας αφού είδαν τη λαϊκή αγανάκτηση και αφού φυσικά μάθαιναν ότι έρχεται το τσουνάμι της Novartis, έτσι ώστε σήμερα να υπάρχει και το άλλοθι της πολιτικής δίωξης ως οι δήθεν υποκινητές / υποστηρικτές του Μακεδονικού. Γιατί ο Αντώνης ξέρει από τέτοια. Όταν πέφτει η βρώμα, μία οκά από πατριδοκαπηλία θολώνει τα θέματα.

Και τώρα οι οδηγίες για τους τυχοδιώκτες της κεντροδεξιάς παράταξης:
Μην μπερδεύετε τη βούρτσα με το ιερό όνομα της Μακεδονίας.
Μην μπερδεύετε τη βούρτσα με το ηρωϊκό βέτο στο Βουκουρέστι των Καραμανλή – Μεϊμαράκη και κυρίως μην μπερδεύετε τις δικές σας κωλοτούμπες και το γεγονός ότι στο Βουκουρέστι δεν γινόταν καμία διαπραγμάτευση για κανένα όνομα των Σκοπίων. Διαβάστε Γιώργο Βλάχο θα σας φωτίσει…
Μην μπερδεύετε τη βούρτσα με τα σύμβολα και την ιστορία του κόμματος του οποίου έχετε υπάρξει (ακόμη και τώρα) ένδοξοι υβριστές.
Μην μειώνετε τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για να αναδείξετε τα δικά σας Μνημονιακά ταλέντα. Αλήθεια εσείς τι ακριβώς κάνατε το 2004-09 για αυτά που σήμερα καταγγέλλετε; Μήπως μαζί με το ΠΑΣΟΚ στήνατε τα Βατοπέδια, στέλνατε σε αυτοκτονία τον Ζαχόπουλο κατόπιν εκβιασμών και εκατοντάδες άλλες δολοπλοκίες για να πέσει ο Κώστας Καραμανλής και να παραδοθεί η χώρα στο Μνημόνιο; Διαβάστε πως ξεπουλήθηκε η Ελλάδα στο Μνημόνιο. Διαβάστε μοναδική τεκμηρίωση από τη Σοφία Βούλτεψη
Μην ξεκαρφώνεστε τόσο πολύ για το παρακράτος που έχετε στήσει, λέγοντας πως γνωρίζετε πόσες φορές μίλησε ο «Μίμης» και με ποιον…
Μην σπιλώνετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πατριώτη Κώστα Καραμανλή για να κερδίσετε μερικά ψηφαλάκια. Κερδίζετε 10 και χάνετε εκατοντάδες χιλιάδες. Το λένε όλες οι δημοσκοπήσεις.

Εν κατακλείδι, ο Σαμαράς και οι συν αυτώ, επισκέπτες καιροσκόποι / σαλταδόροι, της πρώην μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, λούζονται με αυτό που εκπαίδευσαν το πολιτικό σύστημα. Λούζονται με τις ύβρεις και τις λάσπες, αυτές που εκπαίδευσαν τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία για να ρίχνουν κυβερνήσεις και να αλλάζουν Προέδρους κομμάτων και Πρωθυπουργούς αυτές που χρησιμοποίησαν για να πολεμήσουν (και πολεμούν ακόμη) τον Καραμανλισμό και ειδικά τον Κώστα Καραμανλή και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παλαιότερα τον Κων/νο Μητσοτάκη. Δική τους τακτική! Δεν θα έπρεπε να στενοχωριούνται.

Αλλά από την άλλη και στημένο να είναι όλο το παιχνίδι (της Novartis), θυμόμαστε πως κάποτε, ο πατριώτης Κώστας Καραμανλής είχε το θάρρος να αναλάβει πολιτική ευθύνη εκεί που δεν του αναλογούσε, εκεί που σήμερα (μετά από 10 χρόνια) διαπιστώθηκε και δικαιώθηκε πως το Βατοπέδι ήταν μία ελεεινή σκευωρία και εξ αιτίας αυτής θυσιάστηκαν με βάρβαρο τρόπο Αγγέλου και Μπασιάκος και πολλοί άλλοι λεηλατήθηκαν από τα μίντια του ΠΑΣΟΚ και των νταβατζήδων της εποχής υποκεινούμενα πάντα από τον ξένο παράγοντα. Επί εποχής πατριώτη Κώστα Καραμανλή, οι φερόμενοι αδίκως ως εμπλεκόμενοι (από τη λάσπη του ΠΑΣΟΚ και των προδοτών εντός ΝΔ και οικονομικών λόμπι εκτός πατρίδας) έκαναν στην άκρη για να διευκολύνουν τον αρχηγό του κόμματος. Και μην ξεχνάμε για ποιον αρχηγό μιλάμε… Για τον τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό!

Υ.Γ.
Δεν πιάνουν οι απειλές. Συνεχίζουμε… ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

1 thought on “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ», ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ

  1. το ksipnistere διαβαζω????εκπλήσσομαι

Comments are closed.