Έσφαξε την αδελφή του και αυτοκτόνησε – Σοκ στο Άγιο Δημήτριο – Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία

Φοβόταν ότι θα πεθάνει και δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της – Την έσφαξε με ένα μαχαίρι και ύστερα το έστρεψε στον εαυτό του – Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο

Η είδηση προκαλεί σοκ. Ένας άνδρας έσφαξε την ίδια του την αδελφή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η τραγωδία ήρθε στο φως όταν συγγενείς πήγαν στο σπίτι που έμεναν τα αδέλφια για να δουν τι έχει συμβεί.

Όλα έγιναν στην οδό Πελοπίδος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος άνδρας υπέφερε από πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά.

Φαίνεται ότι πίστεψε ότι θα πεθάνει. Λέγεται ότι έτρεφε παθολογική αγάπη για την 63χρονη αδελφή του και φοβόταν ότι θα μείνει μόνη της στη ζωή. Έτσι φαίνεται ότι πήρε απόφαση να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Το τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως όταν συγγενείς που ανησυχούσαν καθώς τα αδέλφια δεν έδιναν σημεία ζωής πήγαν στο σπίτι. Εκεί αντίκρισαν τον 65χρονο και την 63χρονη μέσα στα αίματα και κάλεσαν την αστυνομία.Το σπίτι όπου διέμεναν τα δύο αδέλφια σφραγίστηκε από την αστυνομίας τα ξημερώματα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος χτύπησε με το μαχαίρι την αδελφή του στο λαιμό και το στήθος και στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο “δικαιολογούσε” την πράξη του, λέγοντας “Συγνώμη για ό,τι έχω κάνει δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, άλλωστε και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς στα προβλήματα υγείας που είχα”.

Όπως λένε οι γείτονες τα φώτα του σπιτιού ήταν αναμμένα, το σταθερό του σπιτιού δεν λειτουργούσε ενώ τα δυο αδέλφια δεν απαντούσαν στα κινητά τους. Κανείς ωστόσο δεν φανταζόταν τις είχε συμβεί.
Όπως επισημαίνουν μάλιστα ακόμη και ένας γείτονας που άκουσε τα ξημερώματα της Τρίτης ουρλιαχτά δεν μπόρεσε να καταλάβει από που προερχόταν…
loading...