Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδα για Κουφοντίνα: Αποκαρδιωτικό να βλέπεις έναν αμετανόητο κατάδικο να ξαναβγαίνει

«Η μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας και τα συναισθήματα των οικογενειών τους προσβάλλονται βάναυσα», έγραψε στην ανάρτησή της

Άμεση ήταν η αντίδραση για την δεύτερη άδεια από την φυλακή στον τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα από την Βρετανίδα πρέσβη στην Ελλάδα, Kate Smith.

Την ώρα που ο Λουκάς της 17 Νοέμβρη έβγαινε από τις φυλακές Κορυδαλλού, η κυρία Kate Smith έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Είναι εξαιρετικά αποκαρδιωτικό να βλέπει κανείς έναν αμετανόητο κατάδικο τρομοκράτη να ξαναβγαίνει έτσι από τη φυλακή.

Σεβόμαστε την ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη όμως για μια ακόμη φορά, η μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας και τα συναισθήματα των οικογενειών τους προσβάλλονται βάναυσα».

Η ανάρτηση της Kate Smith

loading...

3 thoughts on “Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδα για Κουφοντίνα: Αποκαρδιωτικό να βλέπεις έναν αμετανόητο κατάδικο να ξαναβγαίνει

  1. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΕΣΒΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΥΠΟΣΑΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ………

  2. O EONIOS KE MONADIKOS EXTHROS TON ELLINON ENTOS TIS ELLADOS!!! INE I AGLI KE OTAN LEME EGKLEZI SIMENI = EBREOMASONIA!!! DIOTI INE 100% EBREOMASONI SATANISTE!!!!!!!!!! TO KENTRO TON EBREON SATANADON OLA APO EKI KSEKINOYN AORATA k ORATES ENTOLES!!!!!!!!! "AMRIKI", "ISZRAEL" INE PARARTIMATA TON EBREON MASONON!!!!!!!!! KIRIOS EXTHROS TON ELLINON!!!!!!!!!!! KE OLON TON LAON STON GALAXIA MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THANATOS STOYS EBREOMASONOYS KE DESPOTADES RASOFOROYSATANISTES OLON TON PARATAKSEON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Πάψτε τις θεατρινίστικες κλάψες δεν σας πιστεύει κανείς.Αν θέλατε μπορούσατε να τον αυτοκτονήσετε αλλά μάλλον το χρειάζεστε το πρακτόρι σας.

Comments are closed.