Αλλαγές στον νόμο Κατσέλη προαναγγέλλει ο Δ. Παπαδημητρίου!

Αλλαγές στον νόμο Κατσέλη «που θα αποτρέπουν την κατάχρηση των διατάξεών του από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές εις βάρος των πραγματικά αδύναμων», προαναγγέλλει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

«Δεν θα επιτρέψουμε στους στρατηγικούς κακοπληρωτές να επωφελούνται εις βάρος των έντιμων νοικοκυριών», τονίζει ο υπουργός σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ακόμη διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας, «επομένως καμία οικογένεια που έχει δυσκολίες να πληρώσει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Τι αναφέρει ο Παπαδημητρίου
Παράλληλα σημειώνει ότι η δυνατότητα ο δανειολήπτης να έχει προτεραιότητα έναντι των funds για εξαγορά «κόκκινων» δανείων θα ισχύσει μόνο για τους στρατιωτικούς, καθώς «βρισκόμαστε εντός μνημονιακών υποχρεώσεων, οπότε πολλές από τις καλές ιδέες που ακούγονται, ενώ θα θέλαμε πολύ, δεν υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθούν».

Ο κ. Παπαδημητρίου υπεραμύνεται των κριτηρίων ένταξης στον εξωδικαστικό συμβιβασμό επιχειρήσεων, λέγοντας ότι απαιτούνται δικλείδες ασφαλείας «ώστε να αποτραπεί η δόλια χρήση του μηχανισμού», ενώ αναφέρει ότι το υπουργείο θα προχωρήσει σε βελτιώσεις και επεκτάσεις της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Τέλος, για το σκάνδαλο Novartis λέει ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος «όπως ακριβώς συμβαίνει και σε άλλες χώρες», καθώς «δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει θέμα ή ότι πρόκειται για κάποια σκευωρία».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

loading...

1 thought on “Αλλαγές στον νόμο Κατσέλη προαναγγέλλει ο Δ. Παπαδημητρίου!

  1. Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε κύριε Παπαδημητρίου, δεν ντρέπεστε να προσβάλετε την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, ;

    Ποιός έυγαλε στο δρόμο ,τόσες χιλιάδες Ελληνες; μόνοι βγήκαν οι το σύστημα των πολιτικών Απατεώνων; και των συν αυτών βολεμένοι;που έχουν τα δίς ευρω στό Εξωτερικό.
    κύριε Παπαδημητρίου, μας φέρνετε σε σημείο που να μην αισθανόμαστε κανένα σεβασμό ούτε στο αξίωμα σας αλλά ούτε και στο προσωπό σας, αυτά που λέτε δεν είναι καθόλου σοβαρά πράγματα Υπουργού, γιατί δεν φτάνει ότι βγάλατε το κόσμο στο δρόμο δεν φτάνει ότι φτάσατε τους Έλληνες σε σημείο αυτοκτονίας από τη φτώχεια , τώρα έρχεστε να τους αποκαλέσετε κακοπληρωτές για να τους πάρετε τα σπίτια και να βγάλετε τις οικογένειες στους δρόμους,
    κύριε Παπαδημητρίου λιγη Ανθρώπινη εβεστησία και σεβασμός στου Ελληνες δεν θα έβλαπτε καθόλου,
    Μην εξευτελίζετε και μην εξαγριώνετε αυτόν τόσο περήφανο Λαό. μας έχετε φτάσει στα άκρα. που να μην αισθανόμαστε κανένα σεβασμό σε κανέναν σας, Θα το πληρώσετε πολύ Άσχημα με ατά που κάνετε…g…

Comments are closed.