ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ




Το πολιτικό σύστημα δηλώνει πως δεν λαμβάνει υπ’ όψη του τη βούληση του Λαού, που εκφράστηκε καθαρά, μέσα από τα επικά….

συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούμε τις ανοησίες της κομματοκρατίας, που πλημμυρίζουν τις οθόνες της τηλεόρασης.
Έχουμε πάρει αποφάσεις, που τις ψηφίσαμε στα συλλαλητήρια αυτά, στα γνωστά ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα) και έχουμε αποφασίσει να τις επιβάλλουμε.
Οπότε, προχωρούμε στις επόμενες ενέργειες μας:
Οι βουλευτές κάθε κόμματος, έχουν γραφεία και σπίτια. http://www. hellenicparliament.gr/V…/Ana- Eklogiki-Perifereia/
Σε κάθε Νομό, επισκεπτόμαστε (πολλοί μαζί) οργανωμένα και τακτικά, το σπίτι και το γραφείο κάθε βουλευτή, για να του επιδώσουμε, ευγενικά, ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ και να τού ζητήσουμε να μας απαντήσει εγγράφως, αν προτίθεται να συμμορφωθεί με τη λαϊκή εντολή ή όχι.
Απαιτούμε την έγγραφη απάντηση του.
Για όσους δεν έχουν το ΨΗΦΙΣΜΑ, αυτό βρίσκεται εδώ, μαζί με την εισαγωγική ομιλία του Όθωνα Ιακωβίδη, με την οποία “έκλεισε” το Συλλαλητήριο/Εθνοσυνέλευση των Αθηνών, στις 4/2/18. Τυπώνουμε και επιδίδουμε στον/στην βουλευτή, μόνο το ΨΗΦΙΣΜΑ.
Την επίδοση του Ψηφίσματος σε κάθε βουλευτή, την ανακοινώνουμε εδώ, στη Σελίδα του Συλλαλητηρίου, καθώς θα τηρήσουμε μητρώο επίδοσης και απάντησης των βουλευτών, ώστε να ξέρει όλος ο Λαός ποιος τον λαμβάνει υπ’ όψη και ποιος όχι.
Μπορούμε, να μαγνητοσκοπήσουμε την επίδοση του Ψηφίσματος (και την απάντηση του/της βουλευτή) και να στείλουμε το βίντεο εδώ, στον ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, προς δημοσίευση.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ (εισαγωγική για το Ψήφισμα).
Αδέρφια Έλληνες και Ελληνίδες.
Έ, λοιπόν, δεν είναι μύθος !!!
Υπάρχει ο “Θεός της Ελλάδας” που εμφανίζεται ξαφνικά, εκεί που όλα δείχνουν να έχουν χαθεί !!!
Και, εμφανίστηκε, όταν βέβηλα χέρια τόλμησαν να πειράξουν τη Μακεδονική ψυχή τού Έλληνα και της Ελληνίδας
Είναι αυτός που οδήγησε το χέρι ενός απλού πολίτη (συμπτωματικά το δικό μου) να γράψει δέκα αράδες που στη συνέχεια, σήκωσαν το πρώτο πλακάκι του απίστευτου αυτού ντόμινο των εκατοντάδων χιλιάδων γονατισμένων από τα βασανιστήρια των “Μνημονίων”, πεσμένων Ελλήνων και Ελληνίδων που τώρα όρθιοι, εδώ μπροστά μου, αποτελείτε τον περήφανο “κυρίαρχο Λαό”, το αφεντικό της Χώρας όπως τον θέλει και το Σύνταγμα, ο οποίος, σε μία άτυπη αλλά ουσιαστική μεγαλειώδη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, παίρνει αποφάσεις.
Έ, αυτό είναι ένα πραγματικό θαύμα !!!
Αυτό, είναι ακατανόητο από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη των αριστερών και δεξιών Εθνομηδενιστών και Νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο, πότε η μιά και πότε η άλλη, με αποτέλεσμα τη γενική καταστροφή την οποία ζούμε.
Τους είναι τόσο ακατανόητο, που τόλμησαν και σήκωσαν χέρι εναντίον του γίγαντα υπερασπιστή της Δημοκρατίας και της έννοιας Ελλάδα, μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη, υπέρμαχου αυτών των Αξιών και πολυτραυματία από τις μάχες του γι’ αυτές τις αξίες.
Τα τελευταία 8 χρόνια, δεν είναι μόνον η Ελληνική μας ταυτότητα που σήμερα απειλείται με εκποίηση, ως Μακεδονία.
“Μακεδονία” είναι και η αφαίμαξη της Χώρας από τη νεολαία της που φεύγει για να βρεί την τύχη της στο εξωτερικό. 
Και, παρατηρώ, δεν χάνουμε μόνο τα “αριστερά” ή μόνο τα “δεξιά” παιδιά μας. Τα χάνουμε όλα…
“Μακεδονία” είναι και το “δημογραφικό” που καταγράφει τον μεθοδευμένο αφανισμό τού Ελληνικού πληθυσμού. 
Και, παρατηρώ, δεν συρρικνώνεται ο πληθυσμός μόνον των “αριστερών” ή μόνο των “δεξιών” οικογενειών. Συρρικνώνεται ο πληθυσμός όλων…







loading...

6 thoughts on “ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

  1. ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡ!!! ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΙΣΑΝΕ ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ! Ε ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….

  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ, ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ( 10) , ΟΙ ΕΝΝΙΑ (9) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ?

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΧΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !

    ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Ήδη υπάρχει πατριωτικό κόμμα που αγωνίζεται για το Έθνος και την Ορθοδοξία. Η διάσπαση του πατριωτικού χώρου σε μικρά κόμματα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του έθνους, διότι έτσι δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ στην Ελλάδα πατριωτικό κόμμα.

  4. αντε αγγελικη παρε τηνεσυ και τραβα

  5. ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙ Π@ΥΤΣΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

  6. "PATRIOTIKO KOMA" POY AGONIZETE GIA TO ETHNOS k TIN ORTHODOKSIA SIMANI EBREOMASONISMOSATANISMOS!!!!!!!!!!!! SIMIOSTETO AFTO POY SAS GRAFO KE TIN KATALILI ORA THA ME THIMITHITE!!!!!!!! TO IDIO IXA PI KE GIA TON A.TSIPRITOGLU PRIN TIS PROTES EKLOGES, OTI INE O SINEXISTIS TOY A.PAPANDREOY KE DEN ME PISTEBAN, TORA SAS ENIMERONO GIA TON "SOTIRA TOY ETHNOYS k ORTHODOKSIAS" ORTHODOKSIA=SATANISMOS ORGANO MASONIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.