Βίτσας: Εάν η Τουρκία υπερβεί τα όρια οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν άκουσα χθες να μιλήσει κανείς για πολιτικές ευθύνες” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με την υπόθεση Novartis. “Μόνο ποινικά αδικήματα διερευνώνται, θα το ψάξει η δικαιοσύνη αν παραπεμφθεί
οποιοσδήποτε. Ο καθένας ή αποδίδεται άσπιλος ή αποδίδεται εκεί που πρέπει” είπε ο κ. Βίτσας.

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις ανέφερε “Εκνευρίστηκα όταν άκουσα τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι η Ελλάδα είναι ασθενής χώρα. Η Ελλάδα είναι ισχυρή χώρα, και όσον αφορά τη στρατιωτική της ισχύ και σε επίπεδο Ευρώπης και περιοχής είναι πολύ ισχυρή. Δεν είχαμε “Ίμια 2″, είχαμε ένα επεισόδιο. Δεν τουρκοποιήθηκαν τα Ίμια. Τα Ίμια είναι ελληνικά. Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες” τόνισε.

“Κανένας δεν τολμάει στην πραγματικότητα με στρατιωτικό τρόπο να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εκεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει κάποιου είδους αμφιβολία για τις δυνατότητες μας” συμπλήρωσε.

“Εάν η Τουρκία υπερβεί τα όρια οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές. Δεν χρειαζόμαστε πολεμικές κραυγές” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

loading...

6 thoughts on “Βίτσας: Εάν η Τουρκία υπερβεί τα όρια οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Πόσα όρια νά υπερβεί ακόμα ρέ καραγκιόζη;

  2. ΒΙΤΣΑΣ:"Εάν η Τουρκία υπερβεί τα όρια οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές. Δεν χρειαζόμαστε πολεμικές κραυγές"

    Αυτά τα είπε ένας σύντροφος…..Ελληνας πατριώτης;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  3. ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

  4. ρε Βίτσα για κάντε τό μας λιανά για να το πιάσουμε και εμείς οι αδαείς :
    ποιά σύνορα σκοπεύετε εσείς οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να υπερασπιστείτε ???

    τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας την ύπαρξη των οποίων αμφισβητεί ακόμη και ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ο Τσίπρας που έχετε για αρχηγό ????
    αυτά για τα οποία ο ίδιος πριν λίγο καιρό δήλωνε με ειρωνικό ύφος "δεν το ήξερα ότι υπάρχουν σύνορα και στην θάλασσα" ????

    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΥΓ -> καλά ούτε ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν υπάρχει να υποστηρίξει το ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΣΚΕΡΙ σας ????
    βγείτε να πειτε κατι ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  5. ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΓΕΙΙΝΗ ΦΡΟNΤΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝOΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚAΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΣΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΝΟΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ. ΣΤΙΦΗ ΛΑΒΡΟΒΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ''ΡΟΜΑ'' ΑΚΟΥ ΡΟΜΑ!! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ ΤΩΡΑ ΡΟΜΑ!! ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΡΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒOΡΒΟΡΟΕΙΔΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΙΔΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΟΕΙΔΩΝ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΒΟΡΕΟΕΙΔΩΝ ΚΑKΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ XΩΡIΣ KAN NA MAΣ ΡΩTHΣOYN ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΠΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕΣ ΥPΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ TΡITOKOΣMIKOYΣ ΣΚΟΥΠΟΙΔΟΕΙΔΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΙΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΨΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ. ΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΠΕΤΑΧΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΜΩΤΕΡΟΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΛΕΥΤΡΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΣ!

Comments are closed.