Βρε τι γίνεται με τις συμπτώσεις Καμμένου!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη…

Δεν είναι μόνο ο κ. Ζάεφ που θεωρεί ότι τρώμε κουτόχορτο εδώ στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, όπως ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Πριν από τον Ζάεφ κάποιοι δικοί μας εγχώριοι αποφάσισαν επανειλημμένα να μας σερβίρουν σανό.

Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε, για τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο μιλάω, που χρόνια τώρα σερβίρουν το κουτόχορτό τους.

Ο κ. Καμμένος, για παράδειγμα, από δω τα φέρνει από κει τα φέρνει, φροντίζει να απουσιάζει στο εξωτερικό όποτε τίθεται το Μακεδονικό – και να μας στέλνει από εκεί την ευχή του!

Απουσίαζε στο εξωτερικό, για την ακρίβεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν τον Μάρτιο του 2016 ο κ. Μουζάλας είχε αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία» – και όταν επέστρεψε, μετά από σειρά λεονταρισμών, μας είπε από το βήμα της Βουλής ότι τελικά ήταν ένα… λεκτικό ατόπημα.

Και πάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες βρισκόταν όταν πραγματοποιήθηκε, τον περασμένο Ιανουάριο, το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Είχε πάει, λέει, για να παραστεί στην εκδήλωση της Επιτροπής Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας προς τιμή των Ελληνοαμερικανών μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ και για να συναντηθεί με διάφορους, μεταξύ των οποίων, για να μην ξεχνιόμαστε, και με όσους αργότερα απομακρύνθηκαν από τον κ. Τραμπ, μεταξύ των οποίων και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος.

«Είναι σημαντική η σημερινή βραδιά», μας είπε στις 20 Ιανουαρίου από την Ουάσιγκτον. «Αύριο αναλαμβάνει ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο οποίος έχει κοντά του πολύ σημαντικούς Ελληνοαμερικανούς, που κρατούν τη σύνδεσή τους με την πατρίδα μας, με την Ορθοδοξία, με τον ελληνικό λαό».

Είναι προφανές πως αν ο Καμμένος δεν πήγαινε στις ΗΠΑ, ο Τραμπ δεν θα αναλάμβανε!

Και τις προάλλες, επέλεξε την 4η Φεβρουαρίου, ημέρα του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στον… Λίβανο – αφού δυο μέρες νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον Αμερικανό πρέσβη, «ανταλλάσσοντας απόψεις επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος», όπως μας ανακοίνωσε!

(Μας ανακοίνωσε επίσης ότι θα τον εκπροσωπούσαν μέλη της οικογενείας του, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε).

Και από εκεί, μας είπε μέσω τουίτερ πως το συλλαλητήριο ήταν… η ψυχή των Ελλήνων!

Δηλαδή, ο κ. Καμμένος φροντίζει να απουσιάζει πάντα. Σύμπτωση;

Βρε, βρε τι γίνεται με τις συμπτώσεις!

loading...

7 thoughts on “Βρε τι γίνεται με τις συμπτώσεις Καμμένου!

  1. μωρη πατσαβουρα παλι εδω εισαι ουστ ξουτ ξους

  2. ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ?ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΣΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΞΥΠΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΑΜΕ.ΣΑΣ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΑΜΕ.ΣΑΣ ΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΟΥΜΕ………….

  3. κερδίζεις έδρα στην βουλή αν το βρεις…. πόσους υπόδικους έχει το κόμμα σου???? πόσα εκατομμύρια λυπούν??? θα πάει κανένας στην φυλακή??? τελικά τα εμβόλια που τα βάλατε??? πόνεσε??? να δω τον κασιδιάρη να σας ανακρίνει…..τέλειο.

  4. τελικα αυτη τη βουλτεψη την πληρωνουμε να γρσφει οτι παλαβομαρα της ερθει στο μυαλο στο ιντερνετ

  5. Πωλείται κοπριά βουλης αναερόβιας ζύμωσης κατάλληλη για βοθρολιματικη καλιέργεια μικροβιων

  6. αλλου κυττας
    αλλου φεγγοβολας
    και παντου τις αμολας

  7. Master Quiz:KLASEXESEART.TV-To μαλι μου πωs ειναι το μαλι μου;
    κι απ'το βαθοs μια φωνη τηs λεει…
    Μια μεγαλη τρυπα ειναι
    ολοs κι ολοs ο σαποιοs
    σου ο κ@λοs π@υτσεs και
    ψ@λεs ειναι γεματοs ολοs
    o ψ@λοχυμενοs σου ο κ@λοs!

Comments are closed.