Την «εγκληματική επίθεση χρυσαυγιτών» στη «Φαβέλα» καταγγέλλει το ΚΚΕ

«Τη χθεσινοβραδινή εγκληματική επίθεση των χρυσαυγιτών στο στέκι “Φαβέλα” στο Κερατσίνι, από την οποία τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι η δικηγόρος Ελευθερία Τομπατζόγλου
, συνήγορος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης», καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σημειώνει «ότι είναι η δεύτερη, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επίθεση της Χρυσής Αυγής σε βάρος συνηγόρου πολιτικής αγωγής στη συγκεκριμένη δίκη».
«Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για τη συνεχιζόμενη ανενόχλητη εγκληματική δράση των χρυσαυγίτικων και άλλων φασιστικών συμμοριών» υπογραμμίζει το ΚΚΕ, το οποίο «απαιτεί την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών της επίθεσης» και καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία «να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και όσους τρέφουν και ανέχονται την εγκληματική δράση της».

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

15 thoughts on “Την «εγκληματική επίθεση χρυσαυγιτών» στη «Φαβέλα» καταγγέλλει το ΚΚΕ

  1. Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι η επίθεση έγινε από χρυσαυγίτες;;
    Κάποτε μιλούσαν μερικοί για μια επίθεση χρυσαυγιτών στον Ασπρόπυργο που αποδείχθηκε μούφα.
    Αυτήν εδώ την επίθεση την καταδίκασε κανένα κόμμα; Ξέρει κανείς;
    https://www.youtube.com/watch?v=JObIqNnACGw

  2. Προφανώς μετά από την δημοσκόπηση και το ποσοστό της ΧΑ κοντά στο 10% θορυβήθησαν οι αριστεροί, γι αυτό και επιδόθηκαν σε μπαράζ τρομοκρατικών ενεργειών με στόχο τον τρόμο και την ανασφάλεια.
    Σίγουρα πρόκειται για προβοκάτσια και επειδή τα ποσοστά 25% ο σύριζα και 35% η ΝΔ αποκλείεται να είναι αυτά,συμπεραίνεται ότι τα πραγματικά ποσοστά της ΧΑ είναι πολύ μεγαλύτερα γι αυτό και τρόμαξαν και άρχισαν τις προβοκάτσιες με στόχο να πλήξουν την ΧΑ.
    Μόνο που πλέον δεν πείθουν γιατί ο λαός έμαθε τα κόλπα τους.

  3. Καταγγέλλει το ΚΚΕ, τι μου λέτε τα αρχίδια μας κουνιούνται….

  4. Παλαιότερα έλεγαν και ξανάλεγαν ότι η Χρυσή Αυγή έχει οπλοστάσιο.
    Πού βρίσκεται αυτό το οπλοστάσιο; Μήπως μπορούν να μας το δείξουν;

  5. Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο σύστημα της Παγκοσμιοποίησης. Μη σας παραξενεύει λοιπόν γιατί την αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.

  6. Εγώ τουλάχιστον διαπιστώνω ότι παίζεται ένα παιχνίδι εξαθλίωσης των πολιτών κι ότι σ' αυτό το παιχνίδι δεν συμμετέχει το 3ο κόμμα της Βουλής.

  7. σε όλοι τι Μακεδονία αν πας στα μνήματα των χωριών θα δεις ανήλικα παιδιά που σφαγιάστηκαν από τους κομουνιστές, μερικά μαζί με τους γονείς τους στον εμφύλιο, και κάθονται και μιλάνε η απόγονοί τους για δολοφόνους και φασίστες….ούστ ρε

  8. Γεώργιος Παπανδρέου, ο Γέρος της Δημοκρατίας δήλωσε :
    "Ο Κομμουνισμός είναι εχθρός του Έθνους και της Δημοκρατίας".
    Βλέπε στο διαδίκτυο.

  9. ΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  10. κλαπΑ κλαπΑ εεεεεεεε το κομμα σου ΛαΓε

  11. ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ.ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

  12. αντε ρε παλιοκομμουνα ψευτες λοπωδυτες που οπου περασατε αφησατε ερημωση και πτωματα να χαθητε και να μην μιλατε θρασυτατα τερατα ,οι μονοι φονιαδες ειστε εσεις στον εμφυλιο σκοτωσατε ενα σορο πατριωτες μαζι μ' αυτους και τον θειο μου που ηταν 18 .σας μισω τομαρια .νικη .

Comments are closed.