Κωνσταντοπούλου: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί

Με βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο για το Σκοπιανό επισημαίνει ότι «όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής, δρουν υπέρ της υποταγής»

«Όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής, δρουν υπέρ της υποταγής» επισημαίνει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου στο νέο μήνυμά της για το «Σκοπιανό» και τα συλλαλητήρια εκφράζοντας παράλληλα την ευχή «η πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σε βίντεο που ανήρτησε στο freedomtv.gr τονίζει πως «Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσει δεν είναι φασίστες κι εθνικιστές όπως τους παρουσιάζει η υποτελής Κυβέρνηση» ενώ για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής υπογραμμίζει: ««Το νέο κάλεσμα σε λίγες μέρες στο Σύνταγμα είναι για την Μακεδονία. Αφορά όμως συνολικά την πατρίδα μας.  Αφορά όλους τους πολίτες.  Τους δημοκράτες, τους πατριώτες, τους αντιμνημονιακούς,  Αφορά τους αριστερούς: που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία… Αφορά όλους τους Έλληνες που με αγάπη για τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου, υπερασπίζονται το σπίτι τους, την πατρίδα τους, την ταυτότητά τους».

Αφήνοντας δε να εννοηθεί ότι και η ίδια θα είναι παρούσα στο συλλαλητήριο, λέει: «Εύχομαι η Πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο.  Από τους απλούς πολίτες που αγωνιούν πραγματικά και που αν αγωνιστούν, αν αγωνιστούμε μαζί, θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας αφαιρούν βίαια.  Στηρίζουμε τους πολίτες που θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά μας. Μόνο με διεκδίκηση θα ξανα-υπάρξει δημοκρατία στη χώρα μας.  Κι όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής, δρουν υπέρ της υποταγής.  Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του, θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει και θα μαζευτεί ξανά στο Σύνταγμα. Ας είναι αυτό το Συλλαλητήριο κι εκείνα που έρχονται, η νέα αφετηρία της πορείας μας προς το μέλλον μας και προς την ελευθερία».
Αναλυτικά, το νέο μήνυμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:

«Τη θέση μας για τη Μακεδονία την είπαμε δημόσια και καθαρά στις 14 Γενάρη

Ήμασταν οι μόνοι που μιλήσαμε καθαρά.

Μέσα σε ένα πολιτικά θολό και φοβισμένο τοπίο.

Και συνεχίσαμε και συνεχίζουμε και τώρα να το κάνουμε.

Και όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν και πάλι…

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσει δεν είναι φασίστες κι εθνικιστές όπως τους παρουσιάζει η υποτελής Κυβέρνηση.

Η μητέρα σου, ο πατέρας σου που πήγε, εσύ που πήγες ή που θέλησες να πας, εσύ που θες να πας στο συλλαλητήριο της Αθήνας δεν είσαι φασίστας, επειδή δηλώνεις την αγωνία σου και διαδηλώνεις για την πατρίδα σου

Όλοι εμείς δε θα χαρίσουμε τους πολίτες που διαδηλώνουν… ούτε στους φασίστες, που επιχειρούν να καπηλευτούν τη διαμαρτυρία, ούτε στους επιτήδειους καιροσκόπους που υπάρχουν και προσπαθούν να καπηλευτούν κάθε διαμαρτυρία.

Το νέο κάλεσμα σε λίγες μέρες στο Σύνταγμα είναι για την Μακεδονία.

Αφορά όμως συνολικά την πατρίδα μας.

Αφορά όλους τους πολίτες.

Τους δημοκράτες, τους πατριώτες, τους αντιμνημονιακούς,

Αφορά τους αριστερούς: που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία.

Και όχι τους νεοφιλελεύθερους προδότες, τις μαριονέτες που φοράν το μανδύα της αριστεράς και ασελγούν στο όνομά της, ποδοπατώντας τους αγώνες της.

Και δηλητηριάζοντας όλες τις νέες γενιές που έχουν ως αναφορά τις πράξεις τους στο όνομα της.

Αφορά όλους τους Έλληνες που με αγάπη για τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου, υπερασπίζονται το σπίτι τους, την πατρίδα τους, την ταυτότητά τους.

Εύχομαι η Πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο.

Από τους απλούς πολίτες που αγωνιούν πραγματικά και που αν αγωνιστούν,

αν αγωνιστούμε μαζί, θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας αφαιρούν βίαια.

Στηρίζουμε τους πολίτες που θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά μας.

Μόνο με διεκδίκηση θα ξανα-υπάρξει δημοκρατία στη χώρα μας.

Κι όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής, δρουν υπέρ της υποταγής.

Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του, θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει και θα μαζευτεί ξανά στο Σύνταγμα.

Ας είναι αυτό το Συλλαλητήριο κι εκείνα που έρχονται, η νέα αφετηρία της πορείας μας προς το μέλλον μας και προς την ελευθερία».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

loading...

2 thoughts on “Κωνσταντοπούλου: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί

  1. Βίζερ: Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ

Comments are closed.