Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.

Δείτε τι επινοούν διάφοροι εθνομηδενιστές, όπως η εν λόγω Ελένη Σοφρώνη, που σχεδίασε και διέδωσε την ειρωνική αφίσα, για να χλευάσει τους Έλληνες και την απόφασή τους να υπερασπισθούν με κάθε τρόπο την ακεραιότητα της Ελλάδος.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις των απανταχού ανθελλήνων δείχνουν πως όλοι (εντός – εκτός Ελλάδος) έχουν πάρει το μήνυμα ότι οι Έλληνες είναι απρόβλεπτοι.

Γιατί μπορεί να μη βγήκαν στους δρόμους για την οικονομική εξαθλίωση που τους επέβαλλαν, αλλά για τα Εθνικά ζητήματα (Ελευθερία, Τιμή, Αξιοπρέπεια) γίνονται όλοι μαζί ένα ορμητικό ποτάμι, που είναι έτοιμο και ικανό να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του και πρώτ’ απ’ όλα τα πολιτικά σκουπίδια.

Αυτό το μήνυμα θα λάβουν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 όλοι οι «Πωλητικοί» που (εν)εδρεύουν στο Μέγαρο της Βουλής.

Σημείωση: Επειδή η Σοφρώνη είναι Καθολική, δεν πιστεύω ότι εκφράζει τα αισθήματα όλων των Ελλήνων Καθολικών και ελπίζω ότι οι σόφρωνες εξ αυτών θα αντιδράσουν στο αίσχος της και θα την σοφρωνίσουν.

Νίκος Αργυρόπουλος

loading...

5 thoughts on “Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.

  1. Οι Σικελοι λενε οτι ειναι Ελληνες,επειδη ΕΙΝΑΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ταυτοχρονα βεβαιως,παραδεχονται οτι ειναι πολεμικη κατακτηση της Ιταλιας.

    Φανταζεστε να μην υπηρχαν καθολου ιταλοι η ελληνες στη Σικελια,και οι γυφτορομα της περιοχης να ζητουν αυτονομια,ως γνησιοι απογονοι του Αινεια η του Κικερωνα?

    Αυτο συμβαινει με τους γυφτοσκοπιανους!Δεν υπαρχει κανενας ελλην μακεδων στο κρατος των σκοπιων,αλλα ενας αχταρμας λαων που αξιωνουν να λεγονται μακεδονες!

  2. ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΑΡΙΟΛΑ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ GRECANO ΜΕ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΑΡΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ (ΥΠΟΨΙΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΙΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΟΥΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΞΕΡΕΤΕΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ? Τ'ΆΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ?

  3. Η Παγκοσμιοποίηση εκφράζει τον πανικό της, διότι ο πατριωτισμός είναι ο μέγας εχθρός της Παγκοσμιοποίησης.

  4. Εάν οι λαοί παλέψουν να κρατήσουν την εθνική τους ταυτότητα, η λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης δεν θα περάσει.

  5. Οι κατοικοι της κατω ιταλιας καμαρωνουν που ειναι απογονοι των αρχαιων ελληνων,δεν διεκδηκουν τιποτα αλλα ουτε και εμεις.

Comments are closed.