Ναύαρχος ε.α Δεμέστιχας: Ε ΌΧΙ ΚΑΙ «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ » Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ «ΓΑΥΔΟΣ» :ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ….

Τι δεν ακούσαμε αυτές τις ημέρες και τι διαβάσαμε απο σχετικούς και μη που δείχνει οτι μάλλον είμαστε εκτός τόπου και χρόνου και αν είναι αυτή η Εθνική Γραμμή , έχουμε χάσει με γκολ απο τα αποδυτήρια !

Ο Ναύαρχος ε.α Δεμέστιχας στην τηλεόραση του ΑNT1 είπε τα πράγματα όπως είναι και όπως έπρεπε να γίνουν …

Αν δούμε απο το video που αποδεσμεύτηκε και η Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έδωσε στην δημοσιότητα ,το Σκάφος του Λιμενικού παραμένει ακίνητο αν και είναι ταχύτατο και δεν αντέδρασε όπως έπρεπε όταν κατάλαβε από το ένα μίλι μακριά (σύμφωνα με μέλος του πληρώματος που μίλησε στα ΜΜΕ !! ) οτι το Τούρκικο το πάει για σύγκρουση !

Μπορεί να μην είχε κάκιστα για εμάς Οπλισμό ,κάποιοι αναφέρουν οτι δεν είχε Οπλισμό απο επιλογή για να μην προκαλεί ,αλλά θα μπορούσε να είχε στρέψει την πλώρη του κατά πάνω στο Τούρκικο δίνοντας έτσι τον λιγότερο δυνατό στόχο !

Θα μπορούσε να κάνει τους Ελιγμούς εκείνους που θα έφερνε το Τούρκικο σε μειονεκτική θέση και στο κάτω κάτω της γραφής όπως είπε και ο Ναύαρχος Δεμέστιχας ,θα μπορούσε το Πολεμικό Ναυτικό με την Κ/Φ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ που ήταν κοντά να επέμβει ,αμέσως μετά το συμβάν και να βυθίσει το Τούρκικο ή να το συλλάβει !

Το Γαύδος ενημέρωσε αμέσως τον Θάλαμο Επιχειρήσεων , που σύμφωνα με πληροφορίες το ΓΕΕΘΑ ήταν εκείνο που έστειλε το Σκάφος (090) στην Περιοχή επειδή ήταν λέει μεγάλο !

Συμπέρασμα : Οι Κινήσεις του Κυβερνήτη δεν οι αυτές που έπρεπε να γίνουν από έναν πολύπειρο Αξιωματικό που είναι 20 χρόνια στη θάλασσα και η άμεση αντίδραση του ΓΕΕΘΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε να γίνουν ,που σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόφαση αντίδρασης την Κρίσιμη στιγμή!

Η de Αντίδραση της Κυβέρνησης που επέλεξε να απαντήσει μετά απο 15 ώρες στους Τούρκους και να ενημερώσει το Λαό της, αφού πρωτα το θέμα έγινε βούκινο στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, δείχνει καθαρά οτι άνθρωποι δεν έχουν καν την στοιχειώδη αντίληψη των πραγμάτων !

Πάλι καλά που δηλαδή που δεν μας βύθισαν οι Τούρκοι και εμείς το παίξαμε Ψύχραιμοι …

Εδώ συντρόφια μιλάμε για την Πατρίδα και όχι για πολιτικές τακτικές κατάληψης κτιρίων και διαδηλώσεων εκ του ασφαλούς …

veteranos.gr

loading...

18 thoughts on “Ναύαρχος ε.α Δεμέστιχας: Ε ΌΧΙ ΚΑΙ «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ » Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ «ΓΑΥΔΟΣ» :ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ….

  1. Οταν εισαστε εν ενεργεια εισαστε κοτες ναυαρχουκοι όταν αποστρατευοσαστε γίνεστε λιονταρια

  2. ναυαρχουκο εισαστε ολοι για τα μπαζα κοταρες σε μασονικες στοες ξεφτυλισμενοι

  3. Είπε κάτι πολύ βασικό ο ναύαρχος, ότι όπως είπε μέλος του πληρώματος, αντιλήφθηκαν από ένα μίλι μακριά την κίνηση του Τούρκου, αντί όμως ο κυβερνήτης να προβεί έγκαιρα, αφού είχε αρκετό χρόνο, σε κάποιον ελιγμό, άφησε το σκάφος του να γίνει ακίνητος στόχος, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο της ζωής και το πλήρωμα του.
    Κάποιοι μας δουλεύουν. Εκτός και αν σκόπιμα αφέθηκαν να γίνουν στόχος.

  4. Ολοι τους σκέφτονται τα παιδιά τους και τη σύνταξή τους,κανένας τους δεν υπολογίζει πατρίδα κι αυτό γιατί ξέρουν ιστορία,ξέρουν ότι ακόμη κι αυτον τον ήρωα Κολοκοτρώνη τον βάλανε φυλακή οι παρασκηνιακοί εξουσιαστές ομβριοί για το μακέλεμα της Τριπολιτσάς.

  5. Σήμερα οι Κυβερνήτες έχουν προϊστάμενο τον Αρχηγό Στόλου και αυτός έχει τον Πολιτικό Προϊστάμενο. Ο Μιαούλης, ο Κανάρης και οι άλλοι ΔΕΝ είχαν Πολιτικό Προϊστάμενο, γι΄αυτό έγραψαν Ιστορία.

  6. Εσύ εκτός από Ι5 είσαι και μαλάκας !!Οτι δεν φτάνει η αλεπού ….Ρε αρχίδι που σίγουρα κρύβεις την ανικανότητα σου κατηγορώντας τους πάντες ή τουρκογαμημένος ή αναρχοτσόγλανι είσαι που δεν μετράς ούτε όσο μιά τρίχα απ τα αρχίδια οχι του ναυάρχου αλλά ούτε του τελευταίου ναύτη που θαλασσοπνίγεται γιά να μπορούν τα πουσταριά σαν εσένα να τον βρίζουν εκ του ασφαλόυς.

  7. Tί περιμένεις ναύαρχε;
    Αφού στο Λιμενικό τους διορίζει ο Σούρλας,
    με κριτήρια χατζη-πατριωτικά, βεβαιως βεβαιως!
    Ολοι οι βλάχοι στο Λιμενικό και δεν ξερουν ουτε κολύμπι.

  8. Μαλάκας ή εχασες πολλά επεισόδια ?ποιός Σούρλας ρε οργιο ,τώρα κυβερνα η λαοπρόβλητη κυβέρνηση της συμμορίας των συριζανέλ ,εθνικά περήφανη με κατεβασμένα παντελόνια.

  9. 3:46 αρχιδια και πουτσες στον κώλο σου γαμιώλα !

  10. Δεν εισαι μονο πανικόβλιτο σούργελο, είσαι και θρασύς,
    τώρα θα τ ακουσεις εσύ και τα αφεντικά σου.
    Λοιπον Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ποικιλοτρόπως δήλωσαν πως κέρδισαν μεν τις εκλογές αλλά
    ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ την κατεχει οπως πάντα το βαθύ κράτος των ανθρώπων σου, το λεγόμενο και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Κατα δήλωση πλείστων ναυτικών του Ε.Ν. το Λιμενικό είναι το ποιο αχρηστο σώμα οπου διορίζουν τα δικά τους παιδιά οι πολιτικάντες του παρακράτους που ουσιαστικά κυβερνά και χρεωκοπηησε τη χώρα.
    Γεμάτα τα λιμάνια ολου του κοσμου με ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ που πλουτίζουν χωρις να προσφερουν τίποτα όσο για τους λιμενικους εντος της χώρας,
    μόνο για περιφορές ιερών λειψάνων και εικόνων και να κάνουν τους μπράβους σε ν. κέντρα.
    Αστα διάλα,
    λοιπον κρατικοδιαιτε λεχρίτη.

  11. Απο κατι "ικανούς" σαν και σένα χρεωκόπησε η χώρα.

    Ουτε μια βραχονησίδα δεν μπορείτε να φυλαξετε,
    πιλαφάδες.

  12. Μήπως ειναι καιρός να μειωθούν κατα καμποσες χιλιάδες οι θεσεις των μονιμων ενστόλων;
    Μήπως ειναι καιρός να αρχίσουν οι νεοι μας να σκεφτονται θετικά και δημιουργικά, οπως και οι υπολοιποι νεοι του κοσμου;
    Η καραβανα έσωσε έθρεψε την εθνικοφροσύνη για αρκετες δεκαετίες αλλά να δανειζόμαστε για να πληρώνουμε ανίκανους παει πολύ.

  13. Γιά 10.58.ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΩΜΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑΥΤΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝ .ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ,ΟΠΛΩΝ ,ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ,ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΛΠ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  14. Αυτοί που συστηματικά βρίζουν και προσπαθούν να απαξιώσουν τους ενστόλους ανήκουν σε τρείς κατηγορίες.Οι εγκληματίες καθ εξιν που φοβούνται τον αστυνομικό. Οι αριστεροφασίστες που προτιμούν την βία και την αναρχία μέχρι να επικρατήσουν και ναβάλουν στολή. Ολλοι όσοι απέτυχαν παρά τον μεγάλο πόθο τους να γίνουν ενστολοι είτε λόγω φυσικής αδυναμίας ή λόγω βλακείας και μη αποδεχόμνοι την ανεπάρκεια τους απέκτησαν το κομπλεξ κατωτερότητας που προσπαθούν να καταπολεμήσουν με λάθος τρόπο ,δεν τους κατηγορώ μπορεί να μη έκαναν γι αυτή τη δουλειά και να είναι άριστοι κάπου αλλού ,μόνο που η επισκεψη σε έναν ειδικό επιστημονα θα μπορούσε να τους απαλάξει από αυτό το βραχνά.

  15. ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ
    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακόμα συνεχίζει να πληρώνει μισθούς συντάξεις,
    συντάξεις σε συνταξιούχους της παντρειάς!
    για ανυπαρκτες εως ζημιογόνες υπηρεσίες προς τη χώρα διότι ακριβώς,
    επιλεγήκαν οι "άσριστοι" απο ενα συστημα δημοσιουπαλληλικής αξιολόγησης. Σε καμία χώρα των κερδοφόρων οικονομιών δεν θα τους επέλεγαν ουτε για κηπουρούς.
    Κοροιδευουν τα παιδιά τους μεσα απο στολές και βαθμούς, άνευ αξίας.
    Ο Ερντογάν στη Τουρκία τους ανίκανους τους διώχνει απο τις κρατικές θέσεις και αυτοί φυσικά βρίσκουν καταφύγιο στην Ευρωπαική Ελλάδα, τη χώρα που εκτρεφει τον παρασιτισμό.
    Ο Ερντογάν δεν κατασκευάζει μονο τα πολυτελή αυτοκινητα των Γερμανών, κατασκευάζει οπλικά συστηματα άρματα μαχης και αεροπλάνα, θεσεις εργασίας αλλά κυρίως υψηλό ηθικό και αέρα υπεροχής.
    Ανηκει στους G20 η Τουρκία, κατάφερε να σταματήσει τις γεωτρήσεις στα οικόπεδα και ουτε Ιταλοί ουτε Γαλλοι τη σταμάτησαν.
    Η Τουρκία εδιωξε το ΔΝΤ, αντίθετα εδώ,
    ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης βουλευτής ΛΑΟΣ τότε, απο το κανάλι Καρατζαφέρη Α.Ε, διαλαλουσε και τρομοκρατουσε πως,
    "Αν δεν έρθη το ΔΝΤ να μας φερει τα δανεικά, δεν θα εχουμε λεφτά να πληρωθούν οι δικαστές και οι αστυνομικοι και θα παραλύσει η χώρα".
    Ηρθε το ΔΝΤ, η κατασταση της οικονομίας χειροτέρεψε διοτι το ΔΝΤ αντι να διορθώσει την δομή του κράτους να μειώσει δαπάνες σπαταλες και διαφθορά,
    έκανε τα στραβά ματια και φρόντισε μονο για το ξεπουλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, Την λεηλασία της χώρας, υπο το άγρυπνο βλέμα δικαστών και αστυνομικων.
    Η κυβέρνηση προσπαθει να μαζεψει φόρους να πληρώσει χρέη μισθούς συντάξεις στα μιλιουνια των κρατικδιαιτων κηφήνων, θα ανοιξει θυρίδες λένε,
    και οι πονηροί νεοέλληνες αδειάζουν τις θηρίδες και αγοράζουν αυτοκίνητα, Μποοοούμ στις εισαγωγές Γαλλικών αυτοκινήτων. Πρώτα σώσαμε τις Τράπεζές των, τώρα τις αυτοκινητοβιομηχανίες!
    Ας υποθέσουμε πως καποια μερα η κυβέρνηση εξοντώνει ολους τους φοροφυγάδες, και εισπραττει ολους τους φόρους. Τον επόμενο χρόνο απο που θα βρεί χρήματα να πληρώσει τοο κηφηναριό;
    Οι ναυτικοί ηταν οι τελευταιοι που εφερναν συνάλλαγμα στη χώρα, τώρα κι αυτοί λιγόστεψαν και δεν φέρνουν τιποτα. Παραγωγή εξαγωγές αποταμίευση δεν υπάρχει.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ

  16. Γαμω τον ΣΥΡΙΖΑ σας ελεεινά σκουλήκια.
    Όταν μιλάτε για τις ένοπλες δυνάμεις να πλένετε πρώτα το στόμα σας γαμιολες.
    Οι ένοπλες δυνάμεις είναι αυτές που κρατάνε ακόμη όρθια και ελεύθερη αυτή τη χώρα.
    Και ναι ρε γουρούνια, στις ένοπλες δυνάμεις υπηρετούν οι άριστοι των άριστων, και όχι άχρηστοι ιδεολόγοι της πεντάρας και του κωλου.
    Υπηρετούν άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να υπερασπιστούν τη σημαία και την πατρίδα μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος τους και αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά σε όλες τις εσχατιές της πατρίδας μας, εκτελώντας το καθήκον τους προς την πατρίδα με απαράμιλλη αυτοθυσία, παρά τα προβλήματα που τους δημιουργούν άχρηστα ανθρωποειδη σαν όλους τους ως άνω υβριστές.
    Αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Ο άχρηστος παραμένει άχρηστος για τη χώρα και την κοινωνία και το μόνο για το οποίο είναι ικανός είναι να πετά εκτός από λάσπη, πέτρες, μολότοφ, να γράφει συνθήματα, να καταστρέφει ξένες περιουσίες και να μετατραπεί σε εφιάλτη της πατρίδας στην κρίσιμη ώρα.

Comments are closed.