Επίθεση Μπαλάφα στον Τόσκα: “Όταν άλλοι έμπαιναν στη Σχολή Ευελπίδων εμείς ήμασταν στην εξορία και τις φυλακές”!

Βουλή των Ελλήνων, 13 Σεπτέμβρη 2017
Ως «πιστό» και «αφοσιωμένο υπηρέτη της χούντας» των συνταγματαρχών χαρακτήρισε τον Νίκο Τόσκα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης…
Παναγούλης για Τόσκα: «Έγινε το 1971 δεκτός στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που ήταν φυτώριο χουντικών αξιωματικών»


Ο υπουργός της κυβέρνησης “πρώτη φορά αριστερά” Μπαλάφας -συνειδητά ή ασυνείδητα;- για ν’ αποδείξει τον πατριωτισμό της “αριστεράς” (συριζα δηλαδή), επικαλείται το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη και ξαφνικά -δείτε στο 11:21′ στο βίντεο- κάνει το μπαμ: “Όταν άλλοι έμπαιναν στη Σχολή Ευελπίδων εμείς ήμασταν στην εξορία και τις φυλακές”!

Άραγε ο κύριος Μπαλάφας εξαπολύει σκληρή επίθεση εναντίον του Κοτζιά μέσω Τόσκα, ή δεν γνωρίζει πως ο υπουργός ΠΡΟΠΟ και πρϊστάμενος της μυστικής υπηρεσίας ΕΥΠ, μπήκε μεσούσης της χούντας στη Σχολή Ευελπίδων;
Ότι κι αν σημαίνουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί, κουρελιάζουν την προσωπικότητα και το δημοκρατικό-“αριστερό” προφίλ που προσπαθεί να οικοδομήσει ο κύριος Τόσκας.
Η συνέντευξη -σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως λένε κι οι δημοσιογράφοι- αποτελεί θέμα σχολιασμών και συσκέψεων του επιτελείου Τόσκα, όπου και προσπαθούν να βρουν έναν κατάλληλο χειρισμό ώστε να απαντηθεί η απρόκλητη επίθεση του Μπαλάφα εναντίον του Τόσκα, που ουσιαστικά ισχυροποιεί τον Στάθη Παναγούλη. …

Μέχρις τώρα επικρατεί η άποψη ν’ αφήσουν το θέμα να περάσει απαρατήρητο και να ξεχαστεί, ώστε να επιλυθεί με αμοιβαίες διευκρινήσεις μεταξύ των δύο “αριστερών” υπουργών.
Όμως η άποψη “ποιος παίρνει στα σοβαρά τον Μπαλάφα, γραφικός είναι”, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τόσκα γιατί ο Στάθης Παναγούλης δεν θα χάσει την ευκαιρία που του έδωσε ο Μπαλάφας και θα έχουν ιχρυροποιηθεί τα στοιχεία για μια συνέχεια αποκαλύψεων και μάλιστα μέσα στη Βουλή.

Πάντως ο Μπαλάφας δικαίωσε τον Στάθη Παναγούλη που έχει καταγγείλει το βίο και πολιτεία του σημερινού “αριστερού” υπουργού, τόσο για το πως υπηρέτησε το αμερικανοφασιστικό δικτατορικό καθεστώς, αλλά και το ΝΑΤΟ.

* Σχετικά:

– Το άκρον άωτον του σουρεαλισμού της “αριστερής” κυβέρνησης Τσίπρα…
– Τι νέο κόλπο-ΑΠΑΤΗ είναι αυτή με το “Πράττω” του Κοτζιά;
– O “αντιστασιακός” Τόσκας, τώρα του Κοτζιά, αποκαλεί πολιτικάντη τον Στάθη Παναγούλη! Έλα μνί στον τόπο σου…

Δείτε στο 11:21′ τη δήλωση Μπαλάφα για τον Τόσκα:

πηγη

loading...

3 thoughts on “Επίθεση Μπαλάφα στον Τόσκα: “Όταν άλλοι έμπαιναν στη Σχολή Ευελπίδων εμείς ήμασταν στην εξορία και τις φυλακές”!

  1. κύριε Μπαλάφα, δεν νομίζεται ότι τρέχετε πριν τον ήλιο, βάλτε φρένο στο ρημάδι σας, όπως τα φτιάξατε, υπηρετείτε τη σαπίλα αντί της; Δημοκρατίας, γαυτο λίγο ΣΚΑΣΜΌ, κύριε ΜΠΑΛΆΦΑ,
    πολύ φόρα έχεις πάρει ηλίθιε, και δεν ξέρεις τη λες, ανόητε, αριστερέ του Κώλου,???

  2. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ. ΝΑ ΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΟΥΝ Π.Χ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΧΛΟΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΑΡΞΑΣΘΑΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟΝ ΜΑΡΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΘΙΣ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΚΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ …..

  3. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΓΩΝΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Comments are closed.