ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΙΣ 4/2/2018

Γράφει ο ΕργΔημΕργ 

Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι, όχι μόνον άρχισε πολύς κόσμος να ξυπνάει απ’ το ανθελληνικό πολύμορφο ναρκωτικό δηλητήριο που τον…
ποτίζουν (απάθεια, αναβλητικότητα, «χάϊδεμα» των κυβερνώντων, ψεύτικες ελπίδες γιά εύρεση Παραδείσου στο εξωτερικό, κτλ κτλ), αλλά καί ότι πλέον συντονίζεται σε κάποια κοινού ενδιαφέροντος θέματα. Μ’ άλλα λόγια, το θηρίο του Ελληνισμού ξύπνησε!

Νά, γιά παράδειγμα η αφεντιά μου: εκτός απ’ όσα ακολουθήσουν, είχα κι άλλα κατά νούν να γράψω – πχ γιά τους ομιλητές. Αλλά βλέπω μετά μεγίστης χαράς ότι με πρόλαβαν οι διοργανωτές.
[Παρένθεση: Εγώ είχα σκοπό να προτείνω όχι μόνον τον Θεοδωράκη, αλλά καί τον Γλέζο!

Συμφωνείς ή δεν συμφωνείς μαζί τους, κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει γιά «φασίστες»! Οι αρδ, όπως καί άπαντες οι ανθέλληνες, με τέτοιους ομιλητές θα καταπιούν τη γλώσσα τους… πράγμα που στον πόλεμο της πληροφορίας αποτελεί περιφανή νίκη. Όχι, που θ’ αφήσουμε το κάθε ανθελληνικό έμεσμα να έχει εκπομπή στην τηλεόραση καί ν’ αλωνίζει!

Τώρα, τί λόγους θα είχαν οι προαναφερθέντες να φερθούν εθνοπρεπώς, δεν θα το αναλύσω. Αλλά όντως θα είχαν αρκετούς, σας βεβαιώνω. Αλλοιώς, δεν θα έλεγα τέτοια κουβέντα.

(Σημ. Οίμου-Αθήνας:μήν παίρνεις και όρκο, υπάρχουν αρκετοί που με ντοκουμέντα θεωρούν τον Μίκη προδότη και πράκτορα…)

Εν πάσει περιπτώσει, σήμερα θα θίξω κάποια θέματα, που φαίνεται πως πέρασαν μάλλον απαρατήρητα από διοργανωτές καί πατριώτες συν-ιστολόγους.

α. Οριστικό ιδεολογικό τάπωμα του παρακράτους

Από κάθε (κρατική καί παρακρατική) κατεύθυνση ακούς πορδές καί ξερατά, του τύπου: «- Όσοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, είναι φασίστες!»

Πέρα από την ολοφάνερη βλακεία / ανιστορησία / μεροληψία τέτοιων συνθημάτων, ας δούμε -λιγάκι ψύχραιμα, έ; – ποιός είναι φασίστας. Τί παναπεί, δηλαδή, ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός. Ώστε να βάλουμε οριστικώς κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Έ, λοιπόν, ένα από τα χαρακτηριστικά του φασίστα είναι (ειδικά γιά τον 20ο αιώνα – μέχρι τις μέρες μας) η πλήρης σύμπλευση με τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας.

Το: «- Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!», το θυμάστε;
Το: «- Φονιάδες των λαών Αμέ-ρί-κάνοι!», το θυμάστε;Όθεν, τις τελευταίες δεκαετίες φασίστας είναι όποιος κάνει τα χατήρια των Αμερικάνων. Όχι όποιος ΔΕΝ τα κάνει!
Επομένως, φασίστας ΔΕΝ είναι όποιος συμμετέχει στο συλλαλητήριο, αλλά όλοι οι υπόλοιποι!!!

Άρα, φασίστες είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ το Αλεκσάκι με το γκουβέρνο του, τα κόμματα καί τα κομματόσκυλα (πλην εξαιρέσεων), οι αρδ, τα διάφορα «αριστερά» γκρουπούσκουλα, το παρακράτος των μπάχαλων, κι όλη η υπόλοιπη παρέα τους.

Άντε, το λοιπόν, με τον κάθε ψυχάκια, που δεν καταλαβαίνει ούτε τί είναι, ούτε τί κάνει – κι από πάνω νομίζει πως έχει δίκιο, βρίζοντας «φασίστες» όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του!

Τελικά, αυτή η λεγόμενη «Αριστερά» στην Ελλάδα δείχνει πως πολύ θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της λεγόμενης «Δεξιάς»! Αυτός είναι όλος κι όλος ο καημός της. Γι’ αυτό έφαγε ξύλο στα ξερονήσια.

(Μάλλον κάτι παραπάνω είχαν καταλάβει οι -πονηρεμένοι- λεγόμενοι «δεξιοί», ότι επί της ουσίας θ’ αποκτούσαν συνέταιρο στη μάσα του δημοσίου χρήματος, γι’ αυτό κυνήγησαν τόσο άγρια τους λεγόμενους «αριστερούς». Δεν ήταν γιά τα ιδεολογικά ο καυγάς.)

 Πέρα απ’ όλους όσους -στην Ελλάδα- στα νιάτα τους ήταν «αριστεροί ιδεολόγοι» καί στα γεράματα πέσαν με τα μούτρα στα λεφτά, βλέπουμε με τα μάτια μας πλέον ότι σήμερα είναι η «Αριστερά», που βροντοφωνάζει το: «- Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!»

Κι όσο γιά τους βόρειους γείτονές μας (παρέα με τους Τουρκαλάδες – να μην ξεχνιόμαστε)… Όλοι ανεξαιρέτως οι Βαλκάνιοι κατσαπλιάδες καί σφαγείς διετέλεσαν συνεργάτες των Ναζί, άρα όλοι ανεξαιρέτως σταμπαρίστηκαν διά παντός ως αυθεντικοί φασίστες με πιστοποιητικό ISO!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...