ΠΟΙΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΠΕ: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ «ΚΟΥΛΗ», ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ «ΦΟΥΦΟΥΤΟ»;

Ποιος πρωτοκλασάτος πρώην υπουργός και βουλευτής β’ Αθηνών, είπε σε πηγαδάκι συναδέλφων του στη Βουλή: Όλος ο κόσμος τον λέει «Κούλη», εμείς θα τον λέμε «φούφουτο»; Και φυσικά η ατάκα ήρθε σε συνέχεια της απίστευτης δήλωσης της κόρης του Κων/νου Μητσοτάκη: αφού όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς πως θα τους λέμε φούφουτους;

Το γαλάζιο πηγαδάκι σχολίαζε πως η Ντόρα Μπακογιάννη βιάζεται προτού συνταξιοδοτηθεί να τελειώσει την «άχαρη» δουλειά που ξεκίνησε ο πατέρας της με τη Μακεδονία.

Σίγουρα, έλεγαν οι ίδιοι βουλευτές, πως αυτή η αδιανόητη στάση της να επιμένει να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας αποκαλύπτει πως εκείνοι που τελικά σήκωσαν το βάρος του βέτο στο Βουκουρέστι, ήταν ο Κώστας Καραμανλής πρώτος και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεύτερος, καθώς η Ντόρα, δεν ήταν και η πιο φανατική για τα εθνικά ζητήματα αναφερόμενοι και στο θέμα της Κύπρου, που η οικογένεια Μητσοτάκη «βιαζόταν» επίσης για το σχέδιο Ανάν.

Υ.Γ.
Είναι γνωστή η μανία του Κυρ. Μητσοτάκη, να τον αποκαλούν «Πρόεδρο της ΝΔ», και όχι «Κυριάκο» ακόμη και οι πρώην κολλητοί του ή συμμαθητές του που μάλιστα στο κολέγιο τον φώναζαν «Κούλη».

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...