ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ 
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. (1)

ΜΗΝ ΔΟΛΟΔΟΝΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ. (1)

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. (1)

ΘΑ   ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ 
ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Για να δημιουργηθουν ολα αυτα τα εκατομμυρια των πολυ εξαθλιωμενων ραγιαδων, οι νεοταξιτες καταργησαν την θρησκεια, την παιδεια αλλα και καθε προσφορο μεσον το οποιο οδηγει στις πατροπαραδοτες Ελληνοχριστιανικες αξιες. 

Οι θλιβερες αυτες μορφες ζωης oi νεοραγιαδες οι ιερεις, οι δασκαλοι μαζι με τους οι γονεις οι οποιοι ειναι χωρις πιστη στον Ιησου, χωρις παιδεια και ηθικες αρχες μας οδηγησαν στον ολεθρο. 

Δυστυχως η αμαθεια με την σεξουαλικη διαφθορα  εκαμψαν καθε ιχνος λογικης, ηθικης και αντιστασεως.


Επι πολλους αιωνες το βασικοτερο μελημα  των Ελληνων γονιων ηταν να φροντιζουν για την πνευματικη και ηθικη εξελιξη των παιδιών τους. 

Ολα αυτα με σκοπο να δημιουργηθουν γνησιοι Ελληνες οι οποιοι θα ειναι χρησιμοι για την πατριδα και την κοινωνια.

Οι δασκαλοι μαζι με τους γονεις διαδραματιζουν τον πιο σημαντικο ρολο στην διαμορφωση της ηθικης και της παιδειας.

Οταν ομως οι γονεις και οι δασκαλοι ειναι απαιδευτοι και αδιαφοροι, τοτε εγκληματουν οχι μονον εις βαρος των παιδιων αλλα και εις βαρος του Ελληνικου εθνους. 

Αυτο το οποιο κανουν οι δασκαλοι, οι ιερεις και οι γονεις ειναι αδικημα εσχατης προδοσιας, καθως με δικη τους υπαιτιοτητα αυξηθηκε η πενυματικη, η ηθικη εξαθλιωση και η σεξουαλικη διαφθορα.

Τα αποτελεσματα ειναι ορατα στις ημερες μας. με την οριστικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, την καταλυση του Ελληνικου συνταγματος, παρανομα μνημονια, πολλες αυτοκτονιες, ανεργια, κατασεχεσεις σπιτιων-καταστηματων, πεινα, ανεχεια, αστεγοι 
και γενικοτερα πασης φυσεως ανομια, αδικια και καταστροφη. 



Οι γνησιοι Ελληνες γονεις εχουν ιερο χρεος να φροντισουν και να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την εωσφορικη νεα ταξη και την παραπαιδεια των νεοταξικων σχολειων. 

Η Ελλαδα για να επιβιωσει δεν χρειαζεται την νεοταξικη μοδα, αλλα την επιστροφη ολων οσων νομιζουν οτι ειναι Ελληνες στον δρομο του Χριστου και του Πλατωνα. 

Αυτα ειναι ανεκαθεν τα προαιωνια θεμελια του Ελληνικου εθνους. 

Ας ακολουθησουμε το παραδειγμα των κορυφαιων του κοσμου των Ελληνων της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Ο Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος κατονομαζει παιδοκτονους οσους γονεις δεν φροντιζουν ωστε τα παιδια τους να λαβουν Ελληνοχριστιανικη παιδεια.  
Με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 
 
 
Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν 
αυτοκρατορια πολυ μεγαλης χρονικης διακρκειας 
απο την αρχαιοτητα. 
 
Δυστυχως οχι μονον δεν εγινε το αυτονοητο ωστε να ειναι η Ελλαδα παγκοσμια αυτοκρατορια, διοτι απο το 1519 π.χ., ετος κατα το οποιο ηρθαν οι πρωτοι εβραιοι σκλαβοι απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευματικη, η ηθικη, και στην συνχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.
 
H Ελληνικη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της αρχαίας Ελληνικης
φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικής διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ηθικη και την Πλατωνικη διδασκαλια.
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος.
 
 
 
 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
 
 
 
Τρια απο τα τεσσερα αγια Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
 
 
Την Ελληνικοτητα του ιερου-αγιου χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την ορθοδοξη Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης όπως είναι η Αγια γραφή, και ολη η καινη διαθηκη κλπ
 
 
Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
 
 
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της Ελληνικης
χριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο. 



Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. Επισης αντιγραφουν την ιστορια, ποιηση, τεχνη, αφαιρώντας μονον την ασέβεια και την ανηθικότητα των δαιμονων του δωδεκαθεου.

Οι ιεραρχες διδαξαν μετα τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους-σοφιστες ότι ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.

 
Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.

Ο εκχριστιανισμός των διδασκαλιων του υπατου των φιλοσοφων Πλατωνα από τους αγιους ιεραρχες είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο.


Οι αγιοι τρεις ιεραρχες ηταν άριστοι διδάσκαλοι του χριστιανισμου και του Πλατωνα. 
 
 
Κανένας δεν εξήγησε όπως εκεινοι, με τόσο πλούτο και τόση σαφήνεια τα νοήματα των θείων και ιερεων Γραφων και την πλατωνικη διδασκαλια κατά την εποχη της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατορίας.

Επισης ποτε δεν υπήρξε ομοιος με εκεινους στην στην ρητορικη, στην φιλοσοφια, στην ετοιμολογία, την απλότητα, αλλά και στη φλόγα και την δύναμη της ρητορείας. 

 
 
Οι αγιοι υπηρξαν δεινοι ρήτορες και εξαιρετικοι διδασκαλοι Φιλοσοφοι, Θεολογοι και Κοινωνιολόγοι με αίσθημα χριστιανικής και Ελληνικης πιστεως.

Σχετικα με την Ελληνικη παιδεια οι ιεραρχες      διδαξαν ότι το καθήκον ολων των γονεών να αποκτουν τα παιδια τους Ελληνοχριστιανικη παιδεια.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

Συμφωνα με τους αγιους, οι γονεις που δεν φροντιζουν για τη μορφωση των παιδιων τους, με βαση τον Πλατωνα θεωρουνται δολοφονοι και ανθελληνες.
 
 
Γιατί η μόρφωση είναι εκείνη που θα καλλιεργήσει την ψυχή και κατ επεκτασιν την ηθικη ενος παιδιου.

Βέβαια, μας διδαξαν ότι όπως κάθε τι χρησιμο και δημιουργικο στην ζωη χρειαζεται κοπο για να αποκτηθει. 


Όμως οσο δύσκολα και αν είναι, αξίζει να κατακτησουμε το πιο υψηλο επιπεδο της αρχαιας Ελληνικης παιδειας. 

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε ολοκληρωμένοι Ελληνες.

Οι αγιοι θεολογοι-φιλοσοφοι μας προτρεπουν να στολίσουμε τις ψυχές των παιδιών μονον με τις διδαχες του Ιησου Χριστου και του Πλατωνα, ωστε να επιβιώσουμε στο περασμα των αιωνων ως Ελληνικο εθνος. 


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ

Οι αγιοι Ιεραρχες μας διδαξαν ότι μεσα από την αρχαια Ελληνικη παιδεια  και τον χριστιανισμο θα αποκτησουμε τον σωστο Ελληνικο χαρακτήρα. 


Όλα αυτά τα οποια διδασκαν πρωτα τα ειχαν κανει πραξη όπως ολοι οι μεγαλοι αρχαιοι προγονοι.

 
 
Η κάθε τους διδασκαλια αποτελει είναι και μια λύση σε κάποιο πρόβλημα της ζωής, της Ορθοδοξιας και  του Ελληνικου εθνους.
 
Όπως οι μελισσες διαλεγουν το νεκταρ από τα λουλούδια, το ιδιο και οι σωστοι Ελληνες θα πρεπει να διαβαζουν μονο Πλατωνα και αγια γραφη, ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος. 
 
 
 
Παντα από ότι διαβαζεται να κρατατε μονον τα χρήσιμα, αυτά τα οποια σε κανουν καλυτερο ανθρωπο.


Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετες. 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος, για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. 


Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 
 
 
Οι αγιοι διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα και σε αλλα μερη, ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα επαγγελματιες ρητορες,σοφιστες φιλοσοφοι, για αυτοαντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος και αμεσως  χρησιμοποιησαν τις αξίεις και τα ιδανικα του για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


(1)  ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΗΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 

ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ; –


ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΣΤΗΛΗ ; 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ  ; 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΕΙΝΑΙ 
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ; 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ 
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ; 

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ 
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ; 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ-ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η
ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 
ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. 



Απολυτη δικαιωση λοιπον 
 για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 


Ο απολυτος πανικος εχει κυριευσει την νεα ταξη και τους εωσφοριστες με την στηλη Ισχυς δια της γνωσεως, την  κορυφαια μακραν Ελληνοχριστιανικη στηλη στην Ελλαδα αλλα και σε ολοκληρο τον κοσμο.

Αυτο ειμαι εμφανες απο τους νεοταξιτες εωσφοριστες που σχολιαζουν. Ειδικα ενας εξ αυτων βρισκεται σε καθεστος τρομου και απελπισιας. 
Εδω και μερικες ημερες η νεα ταξη πραγματων, η οποια ειναι πλεον σε καθεστος τρομου ,εξαιτιας της στηλης την οποια γραφω σχεδον 12 χρονια.


Μεχρι και πρακτορες ψευτοχριστιανους απο εωσφορικες παγανιστικες οργανωσεις χρησιμοποιουν επανω στην απογνωση τους οι εωσφοριστες απο την νεα ταξη.

Για αυτο εβαλε εναν ακομη ψυχικα αρρωστο, σχολιαστη πρακτορα της, να αναφερει οτι η ιστορικη μου εργασια με τιτλο ο “Σεππιος και η Σεππια ο δρομος προς τον  Χριστο” κανει “κακο” στην Ορθοδοξια.



Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΜΕΡΟΣ Γ













Εδω και τοσα χρονια ολοι οι Ελληνες που με διαβαζουν καθως και οι ιερεις με παιδεια αλλα και ολοι εκεινοι οι οποιοι εχουν σπουδασει θεολογοι εχουν να πουνε τα καλυτερα λογια για εμενα και για την στηλη την οποια γραφω, σχετικα με την ανεκτιμητη προσφορα μου στην Ορθοδοξια.

Αρχικα να αναφερω οτι αυτα τα σχολια ειναι πολυ μεγαλη προσβολη στους πραγματικους Ελληνες αναγνωστες.

Αυτο διοτι η εωσφορικη νεα ταξη πραγματων σας θεωρει αγραμματους-απαιδευτους, ανηθικους και διανοητικα καθυστερημενους, με αυτα τα οποια γραφει στα σχολια του, για πολλοστη φορα ενας ακομη “χριστιανος” σχολιαστης. 

Ολα αυτα τα σχολια οπως θα διαβασετε, γινονται με ενα και μοναδικο σκοπο, οπως αναφερει και ο ιδιος, ωστε να  
φυγω απο το ιστολογιο, για να μπορεσει επιτελους η εωσφορικη νεα ταξη να συνεχισει την κατασροφη χωρις κανενα πραγματικο εμποδιο.

Γνωριζουν πλεον εδω και χρονια, παρα πολυ καλα οτι το μοναδικο εμποδιο ωστε μα νην επιτυχουν τον αφανισμο
της Ελλαδος, ειναι η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ισχυς δια της γνωσεως-Επικρατεειν η Απολλυσθαι.

Διαβαστε σχετικα την ιστορικη μου εργασια, ο Σεππιος και η Σεππια (ο δρομος προς τον Χριστο ) μερος γ, το ενδεκατο κατα σειρα σχολιο. 

Ο πανικος και η αγωνια ειναι ολοφανερα .

Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας,
Ισχυς δια της γνωσεως (Επικρατεειν η απολλυσθαι) 
συμπληρωνει 12 συναπτα ετη. 

Ξεκινησα τον Απριλιο του 2006 σε τοπικη-περιφερειακη  εφημεριδα με πολυ μεγαλη επιτυχια. 

Εκεινα τα χρονια δεν ειχα υπολογιστη και οι ιστορικες μου εργασιες ηταν χειρογραφες. Εν συνεχεια τα κοριτσια της εφημεριδος τα περνουσαν στον υπολογιστη. 

Θυμαμαι οτι σχεδον καθε φορα, μετα απο καθε εργασια που παρεδιδα με καλουσαν στο τηλεφωνο, τα κοριτσια της εφημεριδας, για να μου ζητησουν διευκρινισεις σχετικα με καποια σημεια στα οποια δεν μπορουσαν να τα διαβασουν. 

Ο λογος ηταν οτι γραφω με το αριστερο χερι και οταν γραφω γρηγορα, γινομαι αρκετα κακογραφος. 

Ηταν τοση μεγαλη η ταλαιπωρια, η αγανακτηση αλλα και οι παρακλησεις των κοριτσιων απο την εφημεριδα, να τα γραφω πιο καθαρα. που μερικες φορες τα υπαγορευα τα αρθρα στην γυναικα μου την Πουλχερια, η οποια εγραφε πολυ καθαρα.  


Καποιες φορες ομως ωστε να μην χασω τον ειρμο μου, της τα ελεγα γρηγορα με αποτελεσμα και τα δικα της γραμματα να ειναι οριακα καλα.


Τελικα μετα και απο επιθυμια της συζυγου μου, το ετος 2009 απεκτησα τον πρωτο μου υπολογιστη. 

Κυριολεκτικα χαρας ευαγγελια για τα κοριτσια της εφημεριδας και για την γυναικα μου.

Εκτοτε τελειωσε οριστικα το χρονιο προβλημα με το γρηγορο γραψιμο των ιστορικων μου εργασιων. 


Εντουτοις οπως διαβαζετε και εσεις σε καποιες εργασιες δεν ειναι ολοκληρες οι λεξεις, διοτι και στο πληκτρολογιο καποιες φορες γραφω πολυ γρηγορα. 
   

Απο το 2010 εως και το 2015 η Ελληνοχριστιανικη στηλη ηταν ταυτοχρονα στον εντυπο τυπο και στο διαδικτυο.

Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 

Οι λογοι οπως αναφερουν οι ιδοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, ενω ταυτοχρονα “μιλησα” μεσα στις ψυχες ολων των ανθρωπων με ηθικη-αξιοπρεπεια. 

Παραλληλα οι γνησιοι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη παρα πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το    εθνος.

Ομως εγω ειμαι ο πιο υπερηφανος Ελληνας στον κοσμο γιατι εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερατε σας προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιμα πραγματα. 

Ενα ακομη παρα πολυ σημαντικο ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  

Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Παραλληλα σημαντικοτατο ειναι οτι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, μπορουν να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιλητποι. 

Αυτο διοτι δεν μπορουν να σας διωξουν. 

Δεν ειναι σε θεση να σας εντοπισουν και να σας κανουν 
κακο με οποιοδηποτε τροπο γιατι τα παιδια σας, το μονον το οποιο κανουν ειναι οτι πηγαινουν στις Εκκλησιες, στα μουσικα σχολεια και στο Παγκρατιο αθλημα.

Ομως ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο σε κατι ακομη παρα πολυ απαραιτητο, διοτι σας προσφερω την προστασια, την οποια  χρειαζεστε, για να εχετε ολο τον απαραιτητο
χρονο που χρειαζεστε.

Ολο το το χρονικο διαστημα το οποιο θα δημιουργητε τους αυθεντικους Ελληνες, θα εισαστε χωρις φοβο και χωρις την παραμικρη ενοχληση. 

Προσφερω τα παντα με αυτους τους τροπους για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος οπως μου αναφερουν στα σχολια τους και στα εμαιλ που μου στελνουν οι Ελληνες αναγνωστες, οι οποιοι παντοτε δεν παραλειπουν να με ευχαριστουν για την υπερπολυτιμη προσοφρα μου. 

Να μην ξεχνατε και τα εξης καθοριστικα γεγονοτα σχετικα με ολα αυτα που σας αναφερω. 

Οτι σχεδον ολα τα δηθεν πατριωτικα ιστολογια εδω και χρονια αρνουνται να βαλουν τις ιστορικες μου εργασιες,

Με εντολη των εωσφοριστων της νεας ταξης για να μην δημιουργηθουν Ελληνες ανωτατης ποιοτητας, μεσα απο την στηλη μου, με συνεπεια να ξεσηκωθουν απαιτωντας ειρηνικα, δυναμικα, η βιαια την εφαρμογη του αρθρου     
120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος, την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.

Αυτες ειναι οι πραγματικες αιτιες που δεν εχουν βαλει ποτε καμια ιστορικη μου εργασια και κανενα δικο μου αρθρο.

Επισης απο τα αρχαια χρονια ολοι οι Ελληνες οι οποιοι ξεχωρισαν και πρωτοστατησαν εναντια στους τυρρανους και τους εχθρους της πατριδος μας, ειχαν παντοτε πολυ ασχημες επιπτωσεις.

Οπως γνωριζουν ολοι πλεον οι αυθεντικοι Ελληνες -χριστιανοι αναγνωστες, εξαιτιας των διαδικτυακων μου δραστηριοτητων, εχω υποστει αδικιες, πλεκτανες, υβρεις
πολλες συκοφαντιες και μου στερουν ακομη και την εργασια. 

Αυτο ειναι μια ακομη παρα πολυ μεγαλη αποδειξη οτι η στηλη μου ειναι μακραν η κορυφαια Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο, ενω εγω ειμαι ο μοναδικος ο οποιος προκαλει στην νεα ταξη, πραγματικα και συντριπτικα  χτυπηματα.

Σε διαφορετικη περιπτωση, που δεν αξιζε η στηλη δεν θα γινοταν ολα αυτα εναντιον μου επι τοσα χρονια, τα οποια δεν εχουν γινει ποτε σε κανεναν αλλον απο το διαδικτυο.

Σε προσωπικο επιπεδο οτι κανω τοσα χρονια, το κανω αφιλοκερδως. 

Η “αμοιβη” μου ειναι η δημιουργια Ελληνων ανωτερης ποιοτητας.

Ειναι ηθικη λοιπον η “αμοιβη μου”. 


Ηδη σε χαμηλους τονους αρκετοι Ελληνες γονεις εφαρμοζουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Αυτην την εποχη γραφω τις εργασιες μου σε εναν σχεδον διαλυμενο υπολογιστη και μου λειπουν καποια βιβλια για να κανω τις νεες μου εργασιες και τις νεες μου προσωπικες πρατηρησεις. 

Αυτο διοτι μεταξυ αλλων εχω πεσει και θυμα κλοπης.

Προσπαθω με δανεικους-διαλυμενους υπολογιστες να προσφερω το καλυτερο στην Θρησκεια μου και την πατριδα μου. 

Απευθυνομενος στον ανανδρο,ανθελληνα, τον φαιδρο  θηλυπρεπη πρακτορα των νεοταξιτων, του υπενθυμιζω οτι δεν ειναι Ελληνας και δεν εχει κανενα απολυτως δικαωμα να πιανει στο στομα του, τους προγονους μας και την θρησκεια μας.

Οι Ελληνες μιλανε μονον επωνυμα και ποτε δεν κρυβονται οπως τα κοριτσακια πισω απο την ανωνυμια, για να πετουν λασπες, με μοναδικο σκοπο να κανουν το μεγιστο κακο στην ορθοδοξια και την Ελλαδα. 


Ακομη με τα εμετικα σχολια σου, το Σαββατο στις 18/2/
2018 δεν εχεις μοναχα στοχο να κανεις το μεγιστο κακο στην Ορθοδοξια και στην Ελλαδα, και να οδηγησεις στον ατομικο και εθνικο αφανσιμο τους Ελληνες, αλλα την ιδια στιγμη προσεβαλες παρα πολυ ασχημα εναν ξεχωριστο και αξιο λειτουργο του Χριστου μας, τον Πατερα Σαββα Αχιλλεως, ως “φαιδρο και θρησκοληπτο”. 

Ο πατερ Σαββας Αχιλλεως, εχει τεραστια προσφορα και δεν μπορουν κατι βοθρολυματα σαν εσενα να τον προσβαλουν.




ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ













Θα πρεπει να γνωριζουν οτι Ελληνες αναγνωστες, οτι μερικοι φιλοι της στηλης μου απεστειλαν εμαιλ, διοτι τα σχολια τους δεν δημοσιευονται στο ιστολογιο ως απαντηση, ειτε αργουν πολυ να δημοσιευτουν.

Σε αυτο το θεμα δεν εχω καμια απολυτως αρμοδιοτητα και δικαιοδοσια. 

Ομως αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι στα 8 χρονια στα οποια ειμαι στο διαδικτυο, το ιστολογιο Ξυνπηστε ρε ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης το οποιο δεν εχει καμια απολυτως λογοκρισια. 
 
Ακομη ενας εξαγριωμενος Ελληνας με  ολα αυτα γινονται επι πολλα ετη κατεφυγε στην ΔΗΕ, μετα τις συνεχομενες και χρονιες υβρεις, προσβολες κλπ.

Ενας εξ αυτων λοιπον μου απεστειλε τα στοιχεια σου, προδοτη, ανανδρε, θηλυπρεπη.  

Την επομενη φορα κατα την οποια θα τολμησεις ανανδρα να κανεις κακο στην Ορθοδοξια, να προσβαλεις εμενα και τον πατερα Σαββα Αχιλλεως αμεσως θα αναρτησω τα στοιχεια σου στην δημοσιοτητα. 

Ειναι ζητημα ζωης και θανατου για την πατριδα να γνωριζουν ολοι οι Ελληνες τους προδοτες. 

Αυτο διοτι εχουμε αποδεδειγμενα πλεον και διαδικτυακο πολεμο μεταξυ αλλων.

Εγω ως Αγγελος Γιαννοπουλος, απευθυνομαι μονον στους γνησιους Ελληνες, καθως και σε ολους οσους επιθυμουν να γινουν καλυτεροι χριστιανοι και 
ανθρωποι. 

Σχετικα με τα σχολια διοτι εχω δικο μου ιστολογιο αλλα δεν το αναφερω διοτι ειμαι παραλληλα και στο Ξυπνηστε ρε, εγω εχω την αποψη οπως και αλλοι αναγνωστες οτι τα σχολια πρεπει να ειναι ειτε τελειως ανοιχτα, με την προυποθεση να μην υπαρχουν χυδαιολογιες, υβρεις και απειλες.

Η αλλη λυση ειτε να ειναι κλειστα, και να μην υπαρχει εγκριση. 

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ







ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ 
ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΟΣΦΩΡΙΣΤΩΝ.


ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 
ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. 

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ 
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ 
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

loading...

6 thoughts on “ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ)

  1. «Στον τόπο που κρεμούσαν οι Ελληνες
    καπεταναίοι τ’άρματα, κρεμούν οι
    γύφτοι τα νταούλια» μαζι με τα
    πετσινα ομολογα για 600 δις.

    Αυτή η παροιμία μου έρχεται στο νου,
    οταν σκεφτομαι τον ψωρρα στον υπονομο.

  2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΔΡΟΜΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ

    Η ΦΙΛΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 'Η ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

  3. Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε να σας διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σεξιστική διάθεση απέναντι στις γυναίκες όλου του κόσμου και πως απλά σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έγινε πριν από 2 χρόνια από έναν αμερικάνο συγγραφέα.

    Ο Nicholas Jack, γράφει βιβλία για τις σχέσεις των δυο φύλων ενώ δίνει και συμβουλές σε άνδρες για το πώς θα «ρίξουν» στο κρεβάτι πιο εύκολα μια γυναίκα. Πάντα μέσα από τα βιβλία του, τα οποία στο διαδίκτυο πωλούνται μαζικά.

    Ο Nicholas λοιπόν αποφάσισε να χαρτογραφήσει σε ποιες χώρες ζουν οι πιο «εύκολες» γυναίκες για να ρίξει κάποιος στο κρεβάτι. Έφτιαξε λοιπόν τον χάρτη της υφηλίου και χρωμάτισε τις χώρες ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας.

    Με σκούρο πράσινο στον χάρτη είναι οι χώρες με τις «πολύ εύκολες» γυναίκες. Αυτές είναι: Περού, Βολιβία, Κούβα, Άγιος Δομίνικος, Αγκόλα, Ζάμπια, Κογκό, Αιθιοπία, Καμερούν, Τανζανία, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη.

    Με ανοιχτό πράσινο είναι οι χώρες με «εύκολες» γυναίκες. Αυτές είναι: Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Βοσνία, Σερβία, Ουγγαρία, Μογγολία, Κίνα, Βραζιλία, Μεξικό, Βενεζουέλα, Ισημερινός, Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία.

    Με κίτρινο χρώμα είναι η κανονικής δυσκολίας. Εδώ συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, μαζί με Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ισραήλ, Ιαπωνία, Νότια Κορέα.

    Με καφέ είναι οι πιο «δύσκολες», όπως οι Τουρκάλες, οι Ιταλίδες και οι Σπανιόλες.

    Και με βαθύ κόκκινο οι εξαιρετικά δύσκολες. Αυτές οι χώρες είναι κυρίως οι: Ιράν, Ιράκ, Ιορδανία, Σρι Λάνκα, Αίγυπτος, Συρία, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ομάν.

  4. ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΠΛΑΣΗ!! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ!! ΔΟΞΑ!!
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ!! ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!!

  5. Ο Χριστιανισμός είναι ίσως η μόνη θρησκεία που εκφράζει μίσος
    κατά των παιδιών και τιμά παιδοκτόνους.

    Αγία Γράφη
    Σαμουήλ Α', 15: 2-3
    Λέει ο Κύριος: "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".

    Να σκοτώνετε το άτακτο και ανυπάκουο παιδί σας.
    Αγια Γραφή
    Δευτερονόμιον 21: 20-21
    20 και θα πουν στους πρεσβύτερους της πόλης του: Αυτός ο γιος μας [είναι] πεισματώδης και απειθής· δεν υπακούει στη φωνή μας· είναι λαίμαργος και μέθυσος·

    21 και όλοι οι άνθρωποι της πόλης του θα τον λιθοβολήσουν με πέτρες, και θα πεθάνει. Και θα εξαφανίσεις το κακό από ανάμεσά σου· και ολόκληρος ο Ισραήλ θα ακούσει και θα φοβηθεί.

    Επίσης να σκοτώνετε το παιδί όταν σας καταρασθεί

    Αγία Γραφή
    Λευτικόν 20-9
    "Όποιος καταραστεί τον πατέρα του ή τη μάνα του, πρέπει εξάπαντος να θανατωθεί· είναι ο ίδιος υπεύθυνος για το θάνατό του, γιατί καταράστηκε τους γονείς του".

    Ο Λατίνος (ή Ιλλυριός) αυτοκράτορας Μ. Κωνσταντίνος διέπραξε σωρεία φόνων και μεταξύ αυτών δολοφόνησε τον γιό του Κρίσπο.
    Γι αυτό και η Εκκλησία τον ανηγόρευσε "άγιο", "μέγα" και "ισαπόστολο".

    Η αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία, που παντρεύτηκε τον Τούρκο (Χάζαρο) αυτοκράτορα Λέοντα τον Δ' (775-780), δολοφόνησε τον γιό της. Γι αυτό η Εκκλησία την τιμά.

  6. Περασε το απογευμα να παρεις 3 δεκαρικα εκανες το καθηκον σου σημερα μαρτυρα του ιεχωβα.

Comments are closed.