Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός – Όλοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος !

κάλεσμα του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, απευθυνόμενος στον Ελληνικό Λαό από τους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα για την Μακεδονία.

Σήμερα, η ιστορία μας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας. Να αγωνιστούμε για να προστατέψουμε την Μακεδονία μας από το ξεπούλημά της στους Σκοπιανούς, σύμφωνα με τα σχέδια και τις ειλημμένες αποφάσεις της υπάρχουσας ανθελληνικής κυβέρνησης και των συστημικών πολιτικών κομμάτων, με τις όποιες ξένες παρεμβάσεις και απειλές.

Αλήθεια, με πόσα αργύρια πολιτικής επιβίωσης εξαγοράζεται η ιστορία του ελληνικού έθνους? Πόσο αργυρώνητος είναι όποιος πολιτικός προωθεί μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό?

Σε αυτόν τον εθνικό και ιστορικό μηδενισμό, ο ελληνικός λαός απαντά ότι, οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται, ο ίδιος όμως δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στην παραχώρηση του ιερού και ένδοξου ονόματος της Μακεδονίας μας.

Να θυμάστε, η νίκη θα είναι του ελληνικού λαού, της Ελλάδας, του έθνους.

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και οποιαδήποτε εκχώρηση του ονόματος στην γείτονα χώρα αποτελεί προδοσία. Σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς και αμέτοχοι. Καλώ λοιπόν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, στις 4 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Όλοι μαζί, όλοι εκεί, όλοι ενωμένοι.

loading...

9 thoughts on “Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός – Όλοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος !

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΥΕΙΣ,ΕΝΤΙΜΟΙ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ.ΟΛΟΙ….

  2. ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ

  3. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ….ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

  4. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΑΘΩΟ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΠΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

  5. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

  6. Ως ευρωβουλευτής Στρατηγέ μου μπορείς να μας πεις ποιό ήταν το πολιτικό σας έργο στας Ευρώπας?
    Ποιές ήταν οι πολιτικές σας αντιστάσεις στα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζονται στην εξαθλιωμένη πατρίδα σας?
    Καταγγείλατε ποτέ τον αθρόο εποικισμό της πατρίδας σας απο λαθρομετανάστες που κρύβουν τις εγκληματικές τους ορέξεις πίσω απ τη χάρτινη ταμπέλα του πρόσφυγα?

    Τέλος Στρατηγέ μου καταγγείλατε στο Ευρωπαϊκό Κυνοβούλιο τις εδαφικές διεκδικήσεις και τον αλυτρωτισμό των γειτόνων της πατρίδας σας και ειδικά το σκοπιανό?????

    Στρατηγέ μου το σημερινό "ξαφνικό" σας πατριωτικό κέλευσμα να είστε σίγουρος ότι εισακούστηκε!

  7. ΣυμφωνωΕγω βλεπω οτι μονο ο Μαριας αγωνιζεται εκει εξω για το Μακεδονικο.

  8. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΓΗΛΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΑ,ΜΟΝΟ ΣΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΡΕΙΣΕΙ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ….. ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…………

  9. η κυρια φασουλαδα πολλες πορδιτσες αφηνει

Comments are closed.