Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ! ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ) ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ….

Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου*

Εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα, μονάχα γρατζουνιές, ενώ οι γείτονες θα καταστραφούν!
«Ο βομβαρδισμός της αεροπορικής βάσης στη Χομς από τις ΗΠΑ θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας» ανέφερε πηγή του Κρεμλίνου και πλέον τα σύννεφα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου μαζεύονται στο πλανήτη.

Η Μόσχα θα αντιδράσει δυναμικά ! Δεν πρόκειται να επιτρέψει στις ΗΠΑ να ανατρέψουν τον Άσαντ. Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος (1920-2005) είχε πει: «Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει».

(Σημείωση Οίμου- Αθήνας: Πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία του ιστολογίου μας, και την είχαμε πρώτοι δημοσιεύσει το 2011)

Μετά τη Συρία το κακό θα διοχετευτεί και στην περιοχή μας, η δε Ελλάδα και ο λαός της θα γνωρίσουν πολλά δεινά, βάσει των λεγομένων του Μητροπολίτη Αντωνίου. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τα παραπάνω λεγόμενα του Μητροπολίτη Σιατίστης, λίγο προτού εκείνος κλείσει τα μάτια για πάντα, είναι συγκλονιστικές.

Και κάνουν λόγο για μεγάλη αγωνία του Μητροπολίτη, τις στιγμές που επαναλάμβανε (αρκετές μάλιστα φορές) τα λόγια ετούτα..

Έλεγε ο μακαριστός Αντώνιος : «Προσευχή και μετάνοια, όχι μόνο τις δύσκολες εποχές, αλλά κάθε μέρα και στιγμή του επίγειου βίου μας». Έλεγε ο Ιερομάρτυς και Ισαπόστολος Πατροκοσμάς : «Όταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι». «Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

3 thoughts on “Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ! ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…

  1. Δηλαδη χωρις προφητειες χωρις αγιους και παπαδες τιποτα δεν μπορουμε να προβλεψουμε σωστα!!Αυτο ειναι το νοημα αυτων των αναρτησεων.Εγω λεω σκεφτειτε ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ και μην παραβιαζετε την λογικη σας.Κρατηστε την θρησκεια σας αλλα μην σκεφτεστε θρησκοληπτα.Επικειται ο αφανισμος του εθνους!!Μην εμπιστευεστε κανενα!Αν δεν εξεηερθουμε για την προασπιση της πατριδας καμμια μα καμμια προφητεια δεν μπορει να μας σωσει!!

  2. ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΗΛ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?..ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ…ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΝΕΙ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ 5 ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!!ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!…ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΝΩΣΗ-ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!!..ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ-ΙΕΡΕΙΣ-ΜΟΥΦΤΙΔΕΣ-ΜΟΥΛΑΔΕΣκ.α ΕΧΟΥΝ ΕΚΓΛΩΒΙΖΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΔΙΑΖΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ…ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ!!ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!!ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ!!…ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ-ΙΝΔΟΥΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΤΑ!!..ΚΑΙ ΕΠΗΔΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΣΑΝ ΔΙΕΓΝΩΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΨΥΧΟΤΙΚΟΥΣ!..ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΖΜΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ!….ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΕΝΕΙ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΔΗ ΠΙΕΣΑ ΠΟΛΥ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!

  3. Η ΕΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΩΤΑ???ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ "ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ"

Comments are closed.