Αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

Εξαιρετικά βαριά ποινή για τον Ολυμπιακό στην δεδομένη χρονική στιγμή καθώς του επιβλήθηκε τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα και επίσης να παίξει χωρίς κόσμο για δύο παιχνίδια.
Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με αυτήν την… καμπάνα από την Λίγκα και ετοιμάζουν έφεση για να πέσει η ποινή. Στο Λιμάνι είναι οργισμένοι από αυτήν την εξέλιξη. Στον Ολυμπιακό δεν θα αλλάξουν την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα στραφούν ξανά εναντίον της Αστυνομίας για τους χειρισμούς της, θα εμμείνουν στο ότι είχε αποχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ από το γήπεδο όταν άρχισαν τα επεισόδια και πως δεν έγιναν φθορές και δεν υπήρξαν τραυματίες ή κίνδυνος για σωματική βλάβη του οποιουδήποτε. Εφόσον μείνει η τιμωρία αυτή και μετά την εκδίκαση της έφεσης ο Ολυμπιακός θα έχει πάει από τους 43 βαθμούς στους 40 ενώ όσον αφορά στα κεκλεισμένων, τα δύο επόμενα ματς στο Καραϊσκάκη είναι με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά η απόφαση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

loading...

4 thoughts on “Αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

  1. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΕ 50-50 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 95-5 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΘΗΚΑΝ ΠΕΡΣΥ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

  2. ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ……..ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΙΟΝ 5 ΚΑΙ 10 ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.-

  3. ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ.ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…

  4. Σνιιιφφ σνιιφ χμμ μυρισε παοκ το πρωταθλημα αλλαξανε τα πραγματα! Ωχχ ποιος τον ακουει τωρα τον Τακη και τον Ακη!!! χα χα χαααααα Να εχουν ευκαιρο κανενα αντιλυσικο εμβολιο διπλα τους γιατι δεν τα βλεποω καλα τα πραγματα ειδικα με τον Τσουκαλα!! Αααααα χα χα χαααααααα γελιο που εχει να πεσει ατελειωτο χι χι χιιιιιιιι

Comments are closed.