Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες επειδή απάντησε το σωστό: «Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας» (βίντεο)

To βίντεο που ακολουθεί δείχνει πως η σκοπιανή προπαγάνδα σε συνδυασμό με τους σχεδιασμούς κάποιων σκοτεινών κέντρων εξουσίας έχει καταφέρει να αλλοιώσει ακόμα και την επίσημη, διδακτέα, στα πανεπιστήμια Ιστορία.

Άγγλος παίκτης σε τηλεπαιχνίδι χάνει 23.000 λίρες επειδή απάντησε ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και τον διόρθωσε ο σχολιαστής λέγοντάς του ότι “ήταν Macedonian!

Γεννήθηκε στην Πέλλα!”

Εν ολίγοις ο παρουσιαστής ακύρωσε τη νόμιμη και αποδεκτή ιστορικά απάντηση και την αντικατέστησε με μια η οποία δεν είναι αποδεκτή πουθενά στην επίσημη πανεπιστημιακή κοινότητα με βάση και την οποία ορίζεται τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αυτό το γεγονός καταδεικνύει δόυ πράγματα.

Ότι αν επαναλαμβάνεις το ίδιο ψέμα κάθε μέρα και επιμένεις σε αυτό τότε αποκτά διαστάσεις «αλήθειας» και ότι στις αγγλοσαξωνικές χώρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχαράσσεται η Ιστορία ενός ένδοξου έθνους όπως το ελληνικό.

Μπράβο στον άνθρωπο που απάντησε σωστά, διότι περί τόλμης πρόκειται στην εποχή που ζούμε, να λες αυτό που είναι σωστό και αυτονόητο.

Άμα ένα αγγλικό τηλεπαιχνίδι «δικαιώνει» τους Σκοπιανούς κορόιδο είναι μετά ο Ντιμιτρόφ να μην δηλώσει ότι «δεν πρόκειται να αλλάξουμε, γλώσσα, ταυτότητα και εθνικότητα»;

loading...

9 thoughts on “Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες επειδή απάντησε το σωστό: «Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας» (βίντεο)

  1. ΑΠΟΡΩ,
    ΓΙΑΤΙ OYTΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ Η ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ,ΟΧΙ ΣΤΗ FYROM!!!

  2. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΩΣ ΩΣ "HELLAS" ΑΛΛΑ ΩΣ "GREECE".
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΡΕΚΟΙ.

  3. ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  4. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ
    ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΘΕΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

  5. ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!! ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΙΠΟΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!!..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!ΑΛΛΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ!!ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

  6. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ…ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ,

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ "ΑΠΛΟ" ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 23 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ…..ΑΝΑΤΟΛΑΣ?

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ….ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΧΘΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΕΙΧΑΝ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣ….ΑΝΑΤΟΛΑΣ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ… "ΟΝΤΑ" ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ…ΑΝΘΡΩΠΟΙ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ" ΟΝΤΑ, ΤΙΝΟΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ…ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΦ' ΟΣΟΝ Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΦΤΕΙΑΞΕ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΜΟΙΩΣΗ"?

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΤΟΥ?

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΟΝΤΑ"…ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"?

    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ" ΤΑ …ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ…ΑΙΜΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…ΑΙΜΑ? ΣΕ "ΠΟΙΟΥΣ" ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ…ΑΙΜΑ?

    ΠΟΥ "ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ" ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ …ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ …"ΕΙΔΟΥΣ" ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ "ΠΟΙΩΝ"?

    ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΑ…ΧΡΗΜΑΤΑ Η' ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ" ΚΑΙ ΜΙΑΡΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. αυτοι που εξαφανιζονται κατα πασα πιθανοτητα απαγαγονται απο δρακονιανους που ζουν σε υπονομους
    αυτο το ειχε γραψει η αορατομπεσαλης μπιμπι φιλη κολλητη του εξωκοσμικου το 2012 εδω στο ξυπνηστε ρε
    μαλιστα ο εξωκοσμικος ειχε γραψει οτι το χερι της βασιλισσας ελισαβετ ειναι χερι σαυρας ομως πριν τεσσερις μερες εγω ειδαστη τηλεοραση χωρις γαντια τα χερια της βασιλισσας και ηταν φυσιολογικα
    μαλιστα αυτος ο εξωκοσμικος που εγραφε στο ξυπνηστε ρε και αλλου κατεβατα ολοκληρα με ανοησιες οπως εσυ ο πατερακης ο σταγακης η αγγελικη καιεπειδη εχετε πλειστα πολλασημεια ιδια λες και εισασταν εσεις ολοι ο εξωκοσμικος βγαζω το συμπερασμα πως τα λεφτα για τις εκστρατειες ο μεγας αλεξανδρος τα επερνε απο το σωρρα τον .. ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛ SPACE TIMELORD… ……9666 δηλαδη 9/6/66 ημερομηνια γεννησης οπως του σωρρα μεγαλη τεραστια συμπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΥΤΑΞΙΑ.

  9. ΣΤΟΝ "ΦΙΛΤΑΤΟ" ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΟ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ,

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2ο ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ…ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΥ…ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ 1ο ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ…ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ…ΕΠΙΠΕΔΟ…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ" ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ…"ΚΙΝΕΖΙΚΗ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΜΕΡΑ-ΝΥΚΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ…ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ …ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ. ΝΑ …ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ POSTER ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΜΕ ΤΗΝ "ΠΙΠΙΛΑ" ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣ …ΜΗ ΓΕΓΟΜΕΝΑ".

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.