Καρανίκας: Είναι ήθος να παραιτείσαι για 23 χιλιάρικα…

…όταν άλλοι κάνουν τον Κινέζο για 23 δισ., σχολίασε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού

Ισως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του πρωθυπουργού είναι ο Νίκος Καρανίκας, όπως φαίνεται από το προφίλ του στο Facebook, στο οποίο συνηθίζει να ανεβάζει δηλώσεις και εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα. Το ίδιο έπραξε και όσον αφορά την υπόθεση Ράνια Αντωνοπούλου και το επίδομα ενοικίου των 1.000 ευρώ που έδιωξε την υπουργό και τον σύζυγό της Δ. Παπαδημητρίου από την κυβέρνηση. Ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου καλύφθηκε πλήρως από το επιχείρημα που χρησιμοποίησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας και έτσι μέσω Facebook εξήγησε ότι ήθος για τον ίδιο είναι «να παραιτείσαι για 23 χιλιάρικα όταν άλλοι κάνουν τον Κινέζο για 23 δισ.».

Πάντως κάτω από την ανάρτηση δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια: «Ασε μας ρε Καρανίκα» σχολίασε ένας φίλος του στο Facebook ενώ άλλος τον κάλεσε να μιλήσει ειλικρινά σημειώνοντας ότι «η ξεφτίλα βρίσκεται σε ένα απλό γεγονός: Η υπουργίνα έκανε κάθε μήνα δήλωση για να πάρει το χιλιάρικο, ενώ δεν της λείπουν τα φράγκα, χιλιάρικο το οποίο ζει οικογένεια». Δεν έλειψαν βέβαια και οι θαυμάστριες του πρωθυπουργού που έγραψαν στον κ. Καρανίκα ότι άκουσαν τον πρωθυπουργό στις δηλώσεις του για το ενοίκιο και ήταν «χαρισματικός».

loading...

5 thoughts on “Καρανίκας: Είναι ήθος να παραιτείσαι για 23 χιλιάρικα…

  1. Ηθος είχε ο Ιούδας που κρεμάστηκε για τριάντα ψωροαργύρια.

  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΓΚΛΑΒΩΑ ΤΟΥ.ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ.ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………………

  3. ΛΟΥΛΑ……ΛΟΥΛΑ…..ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΛΟΥΛΑ……ΦΤΙΑΞΕΜΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ……ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Δ Ε Ν ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  4. RE ARVILOMOYRI RE MALAKOMALAKOFASTOMADOUROKOLOPEDOAROGOYROYNO ERXETE I ORA !!!!!FILAKIA

  5. Το ήθος αρχιβλάκα καρανίκα τουλάχιστον στην ζωή ενός άντρα, είναι να πάει το λιγότερο στον στρατό και να μην το παίζει "γυναικούλα" όπως εσύ. Άσε κατά μέρος τα περί "ήθους", που νομίζεις πως κι΄αυτό το μεταφράζει ο καθείς όπως του γουστάρει….! Τ΄άκουσες "τρελόχαρτο";

Comments are closed.