Φλαμπουράρης: Εκλογές το ’19, ανεξάρτητα από τη… Novartis

"Πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερη, χωρίς εμπόδια, χωρίς απόπειρες τρομοκράτησης και εκβιασμών που επιχειρούν κάποιοι, να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της. Εμείς υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι
μας να τη μάθει. Αυτή είναι μία σαφής και απολύτως οριοθετημένη σύγκρουση" τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.
Σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης εκφράζει την ευχή «να αποδειχτεί ότι όλη αυτή η υπαρκτή, σε παγκόσμιο επίπεδο, ιστορία σκανδάλου δεν ακουμπά και πολιτικά πρόσωπα», χαρακτηρίζοντας «αστειότητες» τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για «στημένη» υπόθεση. «Περνώντας οι μέρες, βλέπουμε ότι βγαίνουν στον αέρα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία, αλλά και πολιτικά πρόσωπα που δεν είναι στη δικογραφία, που ανήκουν σε αντίθετα πολιτικά στρατόπεδα, τα οποία, με δηλώσεις τους, ουσιαστικά καταρρίπτουν την επίκληση για «στημένη δικαστική έρευνα» από την κυβέρνησή μας» σημειώνει.

Ξεκάθαρος ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση της Novartis εμφανίζεται ο υπουργός Επικρατείας. «Εάν αποδεχόμουν ότι η Novartis δύναται να τις επισπεύσει, θα ήταν σαν να αποδεχόμουν την κακοήθεια ότι αυτή η υπόθεση στήθηκε από την κυβέρνηση για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης» τονίζει χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο κ. Φλαμπουράρης επισημαίνει πως «αυτή είναι είναι μία συζήτηση δεκαετιών, στην οποία οι γείτονες έχουν ήδη κεκτημένο το όνομα κι αυτό που προσπαθούμε είναι να οριοθετήσουμε την Ιστορία με σύνθετο όνομα και χωρίς αλυτρωτικές βλέψεις στην καθημερινότητα και το Σύνταγμά τους».

Όσον αφορά τα θέματα της οικονομίας, ο υπουργός Επικρατείας υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση της Αριστεράς επιδιώκει εφαρμογές πολιτικών που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικών και κοινωνικών στρωμάτων, βελτιώνοντας όλους τους οικονομικούς και κοινωνικούς δείκτες, ώστε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας να ανακτήσουν το δικαίωμα σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με δικαίωμα στην εργασία, αξιοπρεπείς μισθούς και εργασιακά δικαιώματα μέσα από την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων». Τέλος, ξεκαθαρίζει πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019.Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ... ΑΠΩΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αλητόγερος που έγινε υπουργός ξεσκατίζοντας τα τσιπρόπουλα ,σκατοφάγος οντας σκατά μολογά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]