ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕΡΟΣ Γ

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ















ΜΕΡΟΣ Β 

Ποιος ειναι ομως ο πραγματικα υπευθυνος για την αλλαγη της Ελληνικης και της παγκοσμιας ιστοριας ;  

Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα αυτά τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. Ο Αγιος είναι ενας από τους ανθρώπους, στον οποιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος.
Ο αγιος εμελλε να αλλαξει την ιστορια της ανθρωποτητος.


Ο αγιος ηταν η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης παγκόσμιας Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας.


 Δεν υπαρχει αμφιβολια ότι αυτος ο μεγαλος πολιτικος ο Φλαβιος Βαλεριος διεγνωσε αριστα,ολα τα θεικα σημαδια, που του εστειλε ο Θεος, αν και πρωην σατανιστης , ηταν τεραστιο μυαλο, δεν ηταν μέθυσος, ενω δεν πηγαινε για σεξ με την αδερφη του, με την μητερα του στα πλαισια “θρησκευτικης” λατρειας του Εωσφορου, οπως εκαναν ο Καλιγούλας, Καρακαλλας, Κομμοδος, Νερων, κλπ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ 
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ 
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ 
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 

Ο Αγιος Κωνσταντινος καταλαβε οτι ακομη και η ανερχομενη χριστιανικη Θρησκεια την ανοδο της και την εξαπλωση της την οφειλει στον αρχαιο ιερο Ελληνικο
πολιτισμο. 
Για αυτο θα παρει την ιστορικη του αποφαση νσ μεταφερει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους στην Κωνσταντινουπολη για να παραδωσει την διοικηση του κρατους στους Ελληνες.


Ο αγιος Κωνσταντινος με την αποφαση του αυτη αλλαξε την παγκοσμια ιστορια ενω ταυτοχρονα εδωσε παραταση ζωης για ακομη 880 χρονια στην μεχρι τοτε ετοιμοθανατη ρωμαικη αυτοκρατορια.

Γνωριζε πολυ καλα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων ο Αγιος Κωνσταντινος οτι με αυτην την αποφαση του να αλλαξει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους οτι παραχωρει την διοικηση του κρατους,δια παντος στους ανωτερους σε ηθικο και πνευματικο επιπεδο Ελληνες.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ο αγιος Κωνστνατινος είναι ο μοναδικος αυτοκρατορας ολων των εποχων ο οποιος παρεδωσε σε άλλο εθνος την διοικηση του κρατους το οποιο κυβερνουσε διοτι ως ανθρωπος με παιδεια και αρχες που ηταν ταυτόχρονα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων αναγνωρισε την  ηθικη και την πνευματικη ανωτερωτητα των Ελλήνων, οι οποιοι ηταν προηγούμενος σκλαβοι του ρωμαικου κρατους.
Όλα αυτά για έναν και μοναδικο σκοπο για να δωσει παραταση ζωης στο ετοιμοθανατο ρωμαικο κρατος, το οποιο εσβηνε αργα και σταθερα εξαιτιας του εβραικου εωσφορικου δωδεκαθεου.
Ηδη γνωριζε παρα πολύ καλα ο αγιος ότι οι Ελληνες κατακτηθηκαν αμαχητί εξαιτιας του εβραικου εωσφορικου δωδεκαθεου και ότι για τις ιδιες ακριβως αιτιες θα κατακτηθεί και η ρωμαικη αυτοκρατορια στην οποια λατρευαν τους εβραιους δαιμονες του δωδεκαθεου, με αποτέλεσμα να σαπισουν ηθικα και πνευματικα και κατ επεκτασιν πολιτικα-στρατιωτικα, όπως ηδη ειχε γινει και με τους αρχαιους Ελληνες.
Συνειδητα πηρε ο αγιος των αγιων την αποφαση αυτή να παραδωσει την διοικηση του Ρωμαικου κρατους στους αναγενημενους ηθικα και πνευματικα από τον Χριστο και τον Αριστοκλή τους Ελληνες μεταφερωντας την μεχρι τοτε πρωτευουσα του ρωμαικου Κρατους στον Βοσπορο.
Ηξερε ο αγιος των αγιων την πολιτιστικη ισχυ των Ελλήνων και ότι με την αλλαγη της πρωτευουσας θα ηταν πλεον θεμα χρονου να αναλαβουν οι Ελληνες την διοικηση του ρωμαικου κρατους.
Για αυτό οσο ηταν εν ζωη ο Αγιος Κωνσταντινος πριν και μετα την ιστορικη του αποφαση να αλλαξει την παγκοσμια ιστορια, δεχοταν παρα πολύ μεγαλο πολεμο και τρομερες πιεσεις από τους εβραιους εωσφοριστες του δαιμονικου δωδεκαθεου να ανακαλεσει την αποφαση του.


Οι Εχθροι του Χριστου, οι εχθροι της Ελλαδος, δεν μπορουν να συγχωρεσουν τον Αγιο Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο.

Αυτό διοτι από εωσφοριστης εγινε Χριστιανος και μεγας εθνικος ευεργέτης των
Ελλήνων και της ανθρωποτητος. 

 Για οσους δεν γνωριζουν η Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).


Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη.


Στην αυτοκρατορική εποχή ο ελληνισμός είχε ήδη ολοκληρωθεί τόσο ως προς την φιλοσοφική σκέψη όσο και γεωπολιτικά. 
Εσωτερικές διαμάχες και αδυναμίες τον είχαν οδηγήσει προ πολλού στην παρακμή και στην πτώση. Τα ηνία ανέλαβε πλέον η Ρώμη , η οποία βέβαια εκείνη την εποχή είχε σε μεγάλο βαθμό εξελληνιστεί.

Οι Ελληνες δεχομενοι πλεον τον Χριστιανισμο, εχουν αναστηθεί πνευματικα και ηθικα.


Αντιθετος η ρωμαικη αυτοκρατοριια, με την σειρα της σαπιζε πνευματικα, ηθικα και κατ επεκταση πολιτικα , στρατιωτικα από το εωσφορικο δωδεκαθεο , και τον παγανισμο. 




Ολο αυτό το διαστημα που σταδιακα εσβηνε η αρχαια ρωμαικη αυτοκρατορια, ο Ελληνισμος, οι Ελληνες αναστηθηκαν πνευματικα ,ηθικα μεσω του χριστιανισμου, της ηθικης ζωης, και των χρηστων ηθων. 



Το κομβικο σημειο για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας είναι ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος. 
Ο Αγιος Κωνσταντινος, ως ένα τεραστιο πολιτικο μυαλο ειδε το τελος της σχεδόν ετοιμοθάνατης ρωμαικης αυτοκρατοριας ,εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου. 




Θελωντας να κρατησει το Ρωμαικο κρατος στην ζωη, και να μην εχει το τελος του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, πηρε την ιστορικη αποφαση να παραδωσει την διοικηση του Ρωμαικου κρατους στους αναγεννημενους από τον Χριστο και τον Πλατωνα Ελληνες.

Ηξερε πολύ καλα ο Αγιος Κωνσταντινος ότι μονον με αυτον τον τροπο θα ανανεωσει, σε πνευματικο , ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο επιπεδο το ετοιμοθανατο ρωμαικο κρατος. 




Επειτα ειχε το παράδειγμα των αρχαιων Ελλήνων οι οποιοι, σαπισαν ηθικα, πνευματικα από το δαιμονικο δωδεκαθεο, την σεξουαλικη διαφθορα (ανωμαλια), η οποια αποτελει αναποσπαστο “θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο των Εωσφοριστών από την πρωτη φορα που λατρεψαν τον Εωσφορο ως ‘θεο” τους, στον πλανητη γη.

Για αυτους τους λογους οι αρχαιοι Ελληνες δεν μπορεσαν να αντιταξουν καμια απολυτως αντισταση εναντια στους Ρωμαιους κατακτητες, και επεσαν κατ ουσιαν αμαχητί.


 Οι Αρχαιοι Ελληνες, και oi αρχαιοι ρωμαιοι βρεθηκαν ακριβως στην ιδια κατασταση, εξαιτιας του δωδεκαθεου.


Στην ιδια ακριβως κατασταση βρεθηκαν και οι προγονοι μας οι αρχαιοι Ελληνες εξαιτιας του Αιγυπτιακου δωδεκαθεου. 

Ομως με το που γνωρισαν τον Χριστιανισμο αμεσως αλλαξαν τα δεδομενα για το εθνος μας. 

Το κομβικο σημειο ηταν οταν η πλειοψηφια των Ελληνων εγκατελειψε το εωσφορικο φοινικικο δωδεκαθεο για να ασπαστει τον μοναδικο αληθινο θεο-δημιουργο.

Τον αληθινο θεο δημιουργο τον αναγνωριζαν και τον  διδασκαν ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι με προεξεχων τον Υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη.  

Το Ελληνικο εθνος μετα την εισβολη των σκλαβων απο την Αιγυπτο οι οποιοι ηταν σημιτικης καταγωγης αρχισε να οδηγειται αργα και σταθερα προς τον αφανισμο. 

Αυτο διοτι επεβαλλαν το εωσφορικο δωδεκαθεο καθως και πασης φυσεως τρελα ανωμαλια και καταστροφη. 

Μεσα απο την απιστευτη σεξουαλικη διαφθορα της ανθρωποθυσιες και τον θεσμο των δουλων το Ελληνικο εθνος δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσεως.

Εκτος απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και ενα μικρο κομματι γνησιων Ελληνων η μεγαλη πλειοψηφια ακολουθουσε τον εωσφορισμο και το ξενοφερτο απο την Αιγυπτο δωδεκαθεο.

Οι συνεπειες του εωσφορισμου ηταν να σαπισει ηθικα και πνευματικα ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος με αποτελεσμα να ακολουθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και φυσικα η κοινωνικη διαλυση του Ελληνικου εθνους. 

Εκτος απο τα προαναφερομενα οι φοινικες εωσφοριστες απο την Αιγυπτο προκαλεσαν τρομερους εμφυλιους σπαραγμους μεταξυ των αρχαιων Ελληνικων πολεων.  

Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.

Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.

Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.

Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 

Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 

  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 

Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
 

Ειναι γεγονος οτι η ανασταση Ελληνικου εθνους εγινε 
με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  


Ο Αγιος Κωνσταντισνος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.

Εξαιτιας της απαφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 


Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 




Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.(1)


Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 


Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. Διοτι το κρατος αυτό , την ρωμαικη αυτοκρατορια , δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα αν οχι σε ολα εδάφη  της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Ακομη ως εθνος το οποιο είναι ανωτερο ολων των υπολοιπων σε πνευματικο και πολιτιστικο επιπεδο επρεπε να τιμησουμε τους δυο κληροδοτες.αγιους οι οποιοι είναι ταυτόχρονα οι μεγαλυτεροι εθνικοι ευεργετες ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.
 
Αυτοι οι δυο αγιοι μας παρεεδωσαν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.
Ο Αγιος Κωνσταντινος δεν αισθανοταν Ελληνας αλλα Ρωμαιος πολιτης, Ηταν πολιτης του κοσμου και πιστευε στην Pax Romana στην παγκοσμια ρωμαικη αυτοκρατορια και στην νεα εποχη την οποια εκεινη εφερνε.
Οι προγονοι μας γνωριζαν καλα ότι μια τοσο μεγαλη εθνικη ευεργεσια   δεν θα γινοταν ποτε ξανα, για αυτό μεταξυ αλλων προτομησαν προς τιμην του μεγα Εθνικου ευεργετου να συνεχισει το κρατος να ονομαζεται ρωμαικο, 


Δεν απαγορευουταν λοιπον το ονομα Ελληνας, αυτό είναι ένα ακομη ανυποστατο ψεμα των δωδεκαθειστων.

Σε καποιες περιοχες μονον. οπου υπηρχαν νεοταξιτες εωσφοριστες αλλοδαποι επισκοποι, αυτοι δημιουργουσαν εσκεμενα ακροτητες.


Ενδεικτικη ειναι η επιστολη του βασιλια του Ιωαννη γ Δουκα Βατατζη απο το Ελληνικο κρατιδιο της Νικαιας,
προς τον εωσφοριστη παπα Γρηγοριο τον θ, οπου του γραφει μεταξυ αλλων οτι εμεις ειμαστε ειμαστε Ελληνες στην καταγωγη αλλα δεν ονομασαμε ποτε την ενδοξη
αυτοκρατορια μας Ελληνικη, αλλα μονον ρωμαικη για να τιμησουμε τον κληροδοτη τον Αγιο Κωνσταντινο. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ



Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα,ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου.

Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.

Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ,που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.


Οι βορειοτεροι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν τα στενα του Βοσπορου σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.

Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.

Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη, την πολη με της περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο, που ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου.



 Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

Οι γερμανοι είναι ο μοναδικος λαος κατά τον μεσαιωνα,που δεν διεκδικουσε μονον τα εδάφη της αυτοκρατοριας, με πολεμους, ειτε μονο σε διπλωματικο επιπεδο στην συνεχεια, αλλα διεκδικουσε και τους τιτλους παγκόσμιας εξουσιας των Ελλήνων.

Ολοι οι υπολοιποι λαοι ηθελαν μονον να μας πολεμουν και να μας αφανισουν κατά τον μεσαιωνα.



 Οι λαοι αυτοι ηταν οι περσες, οι Αραβες, οι Βουλγαροι, οι Σελτζούκοι, οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι πετσενεγοι, οι κουμανοι, οι ουγγροι, οι χαζαροι, κλπ. 


Ολοι αυτοι οι λαοι γυρευαν να μας καταστρεψουν, ειτε καποιοι αλλοι λαοι μικροτερης δυναμικότητας , να μας κανουν οσο μεγαλυτερο κακο γινεται. 



Ολοι αυτοι οι λαοι ποτε δεν διεκδικησαν τους τιτλους εξουσιας των Ελληνων (ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι, υπηκοοι, ρωμαικη αυτοκρατορια), οι μονοι που το εκαναν ηταν οι γερμανοι. 




Για αυτό ως σφετεριστες, από την στιγμη που δεν ηταν ικανοι να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, με τα οπλα, ονομασαν παρανομα το κρατος τους ” αγια ρωμαικη αυτοκρατορια”.
Από εκεινη την χρονικη στιγμη αρχισε η αντιστροφη μετρηση. 



Οι γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. 


Με ορμητηριο αυτές της δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 




Κυριολεκτικα ερμαιο ηταν ολους εκεινους τους αιωνες οι Ελληνες, στους γερμανους, ουννους, γοτθους, βησιγοτθους, οστρογοτθους, βανδαλους κλπ. 



Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι γερμανοι σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο,με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. 






Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem, o Ioυλιος διεταξε να σφαχτουν ολοι οι γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. 



Οι ορδες των βαρβαρων γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν.


Ηταν η εποχη που o αυτοκρατορας μεγας Θεοδόσιος ο α.εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι γερμανοι της καταστροφες ,ηταν να προσληφθουν μαζικα ,ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο.

Πραγματικα τους προσελαβε ,οι γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμενοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες.

Οι Γερμανοι ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα ,να κανουν γαμους με Ελληνιδες. 



Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι , οπου συνεχιζαν κανονικα της επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 




Οι Γερμανοι στρατηγοι γινονται η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, και αποφασιζουν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. 




Τοτε οι γεναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου ,πηραν την κατασταση στα χερια τους. 



Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. 



Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

Οι Γερμανοι εχασαν κάθε εξουσια μεσα στην αυτοκρατορια, ενώ μεχρι την εποχη του Ιουστινιανού του α, ειχαν πλεον εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη.
Το αποτελεσμα ηταν , να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. 
Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην δυση.
Το αποτελεσμα ηταν , να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην δυση.
Οι φοβερες επιδρομες επι 2,5 αιωνες αδιάκοπα, εις βαρος της Ελλαδος , ειχαν πλεον σταματησει.
Στην Ιταλια και στις υπολοιπες περιοχες που εγκατασταθηκαν ,θα ιδρυσουν κρατος την “Αγια ” εωσφορικη “ρωμαικη ” αυτοκρατορια. 
Μαζι τους πηγε και το Βατικανο. το 800 μ.Χ., με την στεψη του καρλομαγνου ,από τον παπα Λεων τον γ, το Βατικανο ειχε περασει επίσημος πλεον στις ταξεις του εωσφορισμου .
Επειδή οι γερμανοι δεν ηταν πλεον σε θεση ,ολους εκεινους τους αιωνες να διεκδικησουν, με τα οπλα την Ελλαδα , την διεκδικουν στον διπλωματικο τομεα.



 Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ

Η Ειρηνη είναι η πρωτη γυναικα στα παγκοσμια χρονικα η οποια γινεται αυτοκρατειρα.Η Ειρηνη γινεται αυτοκρατειρα, στην κορυφαια αυτοκρατορια του μεσαιωνα,την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

Με την ανοδο της Ειρήνης στον θρονο υπηρχε νομικο κενο,στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, καθως βαση του Ελληνικου (ρωμαικου) νομου απαγορευοταν να ανεβει γυναικα, στον θρονο.

Για αυτους τους λογους, όλα τα διατάγματα- νομους η Ειρηνη τους υπεγραφε όχι ως γυναικα,αυτοκρατειρα, αλλα ως “ανδρας” αυτοκρατορας, για να είναι όλα νομιμα, για να μην υπαρχει νομικο κενο,για να μην είναι ακυροι οι νομοι,τα διατάγματα κλπ. 




Την χρονικη στιγμη που ανεβαινει στον Ελληνικο (Ρωμαικο) θρονο, ειναι μια παρα πολύ επικινδυνη χρονικα στιγμη, διοτι το 800 μ.Χ., εχουμε την επισημη υποταγη,του Βατικανού, στους Γερμανους. 




Το βατικανο επισημά πλεον το 800 μ.Χ., ανηκει στον εωσφορισμο, ανηκει στην “νεα” ταξη πραγματων. 



Για αυτους τους λογους ο λεων εστεψε,τον γερμανο Καρλομαγνο “αυτοκρατορα της “αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας”.

Οι εωσφοριστες της “νεας’ταξης πραγματων εκριναν ότι είναι η πιο καταλληλη στιγμη να διεκδικησουν σε διπλωματικο επιπεδο, τον Ελληνικο (ρωμαικο ) θρονο.

Όλα αυτά διοτι βαση νομου, των ιδιων των Ελλήνων, υπηρχε νομικο κενο, δεν υπηρχε αυτοκρατορας.

Οι εωσφοριστες της “νεας” ταξεως πραγματων, ειδαν ότι ισως είναι πλεον η πιο καλη στιγμη να διεκδικησουν αναίμακτα τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο της Κωνσταντινουπόλεως, αλλα και να σφετεριστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) εξουσια, μαζι με τους παγκοσμιους τιτλους εξουσιας των Ελλήνων του μεσαιωνα ως Ρωμαιων αυτοκρατορων, και της Ελλαδας αντιστοιχα ως Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια.





Το μονον βεβαιο είναι ότι οι εωσφοριστες γερμανοι δεν ηταν σε θεση να   αμφισβητησουν εκεινη την εποχη,την εξουσια των Ελλήνων στο Ρωμαικο αυτοκρατορικο κρατος δια των οπλων. 

Για αυτό επελεξαν την διπλωματικη οδο.



Ο Καρλομαγνος, με τον παπα Λεων,μαζι με ολους τους υπολοιπους νεοταξιτες,
ειδαν όχι μονον το νομικο κενο,που προεκυψε, στον Ελληνικο- ρωμαικο θρονο, 
καθως ανεβηκε μια γυναικα στον θρονο, αλλα εκμεταλευτηκαν ότι η Ειρηνη εξαιτιας των ευνουχων, εβραιων συμβουλων δυστυχως  αρχισε να παρουσιαζει ολοένα και περισσοτερο, νεοταξικο χαρακτήρα και νεοταξικη συμπεριφορα.

Επειδη το εδαφος ηταν απολυτως ετοιμο, καθως εάν δεν πεθανε η Ερυθρω (ρετρουδη), γερμανιδα κορη του Καρλομαγνου, θα ηταν παντρεμενη,με τον γιο της Ειρήνης τον Κωνσταντινο τον εκτο. 


Τωρα λοιπον σκεφτηκε ο Καρλομαγνος να κανει προταση γαμου στην Ειρηνη.Όλα ηταν ετοιμα πλεον για να γινει ο Καρλομαγνος συζυγος της Ειρήνης,ενω εν συνεχεια θα γινοταν αυτοκρατορας των Ελλήνων.


Ο στοχος των νεοταξιτων ηταν διπλος καθως ηθελαν εαν δεν γινοταν ο 
γαμος με την Ελληνιδα Ειρηνη , να την ριξουν οπωσδηποτε απο τον Ελληνορωνμαικο θρονο, για να επαναφερουν το εικονομαχικο καθεστος.
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 
ΕΒΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.
Η αυτοκρατειρα Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων. 
Ουτε φυσικα ονομαζοταν Σαρανταπηχου, όπως ισχυρίζονται οι πανάρχαιοι εχθροι των Ελλήνων οι εβραιοι δωδεκαθειστες.

Ότι εχει σχεση με το Χριστο, τον Πλατωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το καταδιωκουν και το συκοφαντουν οι εβραιοι και ολοι οι αλλοι εωσφορικοι λαοι. 

Σαρανταπηχος; ονομαζοταν ο εβραιος από την Τιβεριαδα ο οποιος δημιουργησε την εικονομαχια.

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΕΙΡΗΝΗ
ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ
ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ.


Την αποκατασταση των εικονων, η Ειρηνη την πετυχε με επεισοδιακο τροπο.

Η ζ οικουμενικη συνοδος υπηρξε ενας προσωπικος θριαμβος της Ελληνιδας Ειρηνης και ενας θριαμβος της ορθοδοξιας. 

Η αυτοκρατειρα Ειρηνη η οποια επεσε θυμα των αλλοδαπών βασιλικων συμβουλων με αποτέλεσμα να τυφλωσει το ιδιο της παιδι, είναι η ιδια γυναικα η οποια σταματησε τον πιο καταστροφικο εμφυλιο πολεμο την Εικονομαχια.

Η εικονομαχια δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια, αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει δια παντος την αυτοκρατορια σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο, για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.

Μετα την ζ οικουμενικη συνοδο οι Εβραιοι της πολιτικης αριστοκρατιας της Κωνσταντινουπολεως ειχαν ως απολκειστικο σκοπο να ριξουν την Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη απο τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο, για να επαναφερουν την εικονομαχια και την απαγορευση της λατρειας των ιερων εικονων,
Παραλληλα ηθελαν να εκδικηθουν την Ελληνιδα Ειρηνη και να την καταστρεψουν.
Συνεπως οι αλλοδαποι συμβουλοι της Ειρηνης ειχαν διπλο σκοπο.
Σε περιπτωση που οι δυο ευνουχοι συμβουλοι της Ειρηνης δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα προωθουσαν παραλληλα ενα εναλλακτικο σχεδιο με την γερμανια και τον Καρλομαγνο.  

Οι Ελληνες αξιωματούχοι,διεγνωσαν παρα πολύ σωστα τον θανασιμο κινδυνο, από τον γαμο μεταξυ Ειρήνης και Καρλομαγνου,για αυτό ανετρεψαν με πολύ γρηγορες ενεργειες την Ειρηνη από τον θρονο.  θρονο,βαζωντας στην θεση της έναν πολιτικο αξιωματουχο τον Νικηφορο.

Εντουτοις οι εβραιοι ειχαν επιτυχει τον σκοπο τους διοτι οι Ελληνες αξιωματουχοι δεν εβαλαν εναν εικονολατρη στον αυτοκρατορικο θωκο.

Με αυτόν τον τροπο ματαιωθηκε την τελευταια στιγμη, για μια ακομη φορα η ανοδος ενός γερμανου, στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της βασιλεύουσας-Κωνσταντινουπόλεως, δυστυχως ομως συνεχιστηκε η εικονοιμαχια.




ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Σε καθε ευκαιρια, ολους εκεινους τους αιωνες , οι γερμανοι, ειτε με πρεσβειες στην
 Κωνσταντινουπολη, ειτε μεσω διπλωματικων επιστολών ,μεταξυ των δυο κρατων ,μας αποκαλούν Ελληνικη αυτοκρατορια, και τους αυτοκρατορες μας Ελληνες βασιλεις και οτι εκεινοι ειναι οι πραγματικοι “ρωμαιοι βασιλεις.” 


ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΝ
ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΙΟΥΠΡΑΝΔΟ- ΑΓΙΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ



Κατά την προκλητικη επισκεψη του  ο  επισκοπος Κρεμμωνας Λιουπρανδος, στην Βασιλευουσα, ειπε στον Αγιο Νικηφορο τον Β Φωκα , ότι ο Οθωνας είναι ο Ρωμαιος αυτοκρατορας, και όχι ο Αγιος Νικηφορος.

Τοτε ο αγιος αυτοκρατορας απαντησε στον νεοταξιτη επισκοπο οτι ο μοναδικος ρωμαιος αυτοκρατορας σε ολο τον κοσμο ειναι εκεινος.
Στην συνεχεια ο Αγιος Νικηφορος Φωκας τιμωρησε τον νεοταξιτη Λουπρανδο για την εωσφορικη του αναιδεια.



ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ
ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ

Οι αγιοι Ιεραρχες μας διδαξαν ότι μεσα από την αρχαια Ελληνικη παιδεια  και τον χριστιανισμο θα αποκτησουμε τον σωστο Ελληνικο χαρακτήρα. 



Όλα αυτά τα οποια διδασκαν πρωτα τα ειχαν κανει πραξη όπως ολοι οι μεγαλοι αρχαιοι προγονοι.

Οι φωστηρες της τρισηλιου θεοτητος ειχαν τεραστιο ηθος,  ειλικρινεια, και ψυχικό πλουτο, ενω παραλληλα ειχαν πολυ μεγαλη αγαπη για ολους τους ανθρωπους. 


Η κάθε τους διδασκαλια αποτελει είναι και μια λύση σε κάποιο πρόβλημα της ζωής, της Ορθοδοξιας και  του Ελληνικου εθνους.

Ο άνθρωπος αποτελείται από δύο στοιχεία, το πνεύμα και το σώμα.


 Αυτά τα δυο πολύτιμα δώρα του θεού πρέπει να τύχουν ειδικής μεταχείρισης από τον καθένα μας. 

Όπως οι μελισσες διαλεγουν το νεκταρ από τα λουλούδια, το ιδιο και οι σωστοι Ελληνες θα πρεπει να διαβαζουν μονο Πλατωνα και αγια γραφη, ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος. 



Παντα από ότι διαβαζεται να κρατατε μονον τα χρήσιμα, αυτά τα οποια σε κανουν καλυτερο ανθρωπο.

Οι αγιοι ιεραρχες μεσα από τον σωστο τροπο ζωης και την ιερη Ελληνοχριστιανικη παιδεια, μας εδειξαν την μεγαλη ανθρωπια,    την ειλικρίνεια, την ευθύτητα του χαρακτήρα τους, σε συνδυασμο με την τεραστια 

αγαπη-αφοσιωση τους που ειχαν στον Χριστο, τον Πλατωνα και τους αδυναμους συνανθρώπους.


Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια-πολιτισμος είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετες. 

Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.

Οι αγιοι ιεραρχες ειχαν πολύ μεγαλη προσήλωση στο δίκαιο, την παιδεια και την αλήθεια. 

Σύμφωνα με τις απόψεις των Aγιων τα μεγιστα ηθικα αξιωματα, δεν είναι τα πλούτη, οι σεξουαλικες ανωμαλίες,οι ασκοπες
διασκεδάσεις, τα ιπποδρόμια και τα θέατρα, αλλά μονον ο συνεχής αγώνας για την πνευματική ανάπτυξη και την ψυχική τελείωση των Ελλήνων μεσα από τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Οι αγιοι ιεραρχες διδαξαν, με βαση το ιερο αξιώμα του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων ότι αξιος τιμης σε μια πολη είναι οποιος δεν αδικει. Όμως όλα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως της αξιζουν οσοι σταματουν της αδικιες. 


Για αυτό με την σειρα τους οι αγιοι Ιεραρχες ανεφεραν ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρέπει να πολεμάμε για την αλήθεια και το δίκαιο, να ειμαστε προσηλωμενοι στους στόχους μας, να έχουμε το αίσθημα του καθήκοντος, της ευθύνης και της φιλοπατρίας. 

Όλα τα  προαναφερομενα μας τα  διδαξαν ωστε μεσα αρχαια Ελληνικη παιδεία, και να προσπαθούμε για την πνευματική-ψυχική μας εξελιξη.

Ακομη ζητησαν-διδαξαν να αγαπάμε ολους τους συνανθρώπους μας, να είμαστε παντατοτε φιλάνθρωποι και να βοηθούμε αυτούς που έχουν ανάγκη, αυτούς που δεν έχουν φαγητό να φάνε και ρούχα να ντυθούν.

Χαρακτηριστικα αναφερουν ότι εκείνοι που αφαιρουν τα ρούχα από κάποιον και τον αφήνουν γυμνό είναι απατεωνες. 


Το ψωμί που κρατάμε ανήκει στον πεινασμένο. Τα ρούχα που φυλάμε ανήκουν στους αδικημενους φτωχούς. 

Όταν ενας και μόνο άνθρωπος εχει πιστη στην καρδιά και διαθετει
αρχαια Ελληνικη παιδεια μπορεί να διορθώσει μια ολόκληρη πόλη.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ 
ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
Συμφωνα με τους αγιους, οι γονεις που δεν φροντιζουν για τη μορφωση των παιδιων τους, με βαση τον πλατωνα θεωρουνται δολοφονοι και ανθελληνες.


Γιατί η μόρφωση είναι εκείνη που θα καλλιεργήσει την ψυχή και κατ επεκτασιν την ηθικη ενος παιδιου.

Βέβαια, μας διδαξαν ότι όπως κάθε τι χρησιμο και δημιουργικο στην ζωη χρειαζεται κοπο για να αποκτηθει. Όμως οσο δύσκολα και αν είναι, αξίζει να κατακτησουμε το πιο υψηλο επιπεδο της αρχαιας Ελληνικης παιδειας. 

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε ολοκληρωμένοι Ελληνες.

Οι αγιοι θεολογοι-φιλοσοφοι μας προτρεπουν να στολίσουμε τις ψυχές των παιδιών με τον τις διδαχες του Κυριου Ιησου Χριστου και του Πλατωνα, ωστε να επιβιώσουμε στο περασμα των αιωνων ως Ελληνικο εθνος. 



Από την ημερα που ηρθε ο Χριστος, μεχτρι σημερα, σε κανενα άλλο εθνος δεν είχε τοσο μεγαλη αποδοχη ο Χριστιανισμός,παρα μονον στον Ελληνικό λαό. 
Αυτό φυσικα εξαγριωνε ακομη περισσοτερο τους φανατικούς φοινικες εωσφοριστες του δωδεκαθεου που επιθυμουσαν τον αφανσισμο της Ελλαδος.


Το Ελληνικο εθνος στο περασμα των αιωνων ανεδειξε τους μεγαλύτερους αγιους, Πατέρες και Διδασκάλους.
 Αναμεσα στους κορυφαιους είναι και οι αγιοι ιεραρχες.


Οι αγιοι ιεραρχες μεταξυ αλλων εζησαν την βασιλεια του χριστομαχου και απαραδεκτου Ιουλιανου.


Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες      χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.


Ο εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει 

εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους. Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος : 

Ας μην φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος. 
Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστ.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).



Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν “ανθέλληνες”, έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια, για αυτό διαμαρτύρονται εντονα προς τον εωσφοριστη Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες-δαιμονικες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται με το εωσφορικο δωδεκαθεο.







Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, ηταν ξενοφερτο με βαση τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους,σοφιστες, ποιητες, ρητορες κλπ και φυσικα δεν ηταν το καλυτερο στοιχειο της ιερης αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, διοτι ηταν αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου οπωςς διδαξαν οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες πανεπιστημονες.





H Ελληνικη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της αρχαίας Ελληνικης φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικής διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη. 


Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.


Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ηταν η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσα απο την αγια χριστιανικη πιστη, η οποια ηταν βασικο στοιχειο συνοχης για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.
Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana.

Η 

αιωνια παγκοσμια Ρωμαική Αυτοκρατορία ένωσε ολη την οικομενη 

και επεφερε    την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριίδα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος.

Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, οφειλαν  να χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού. 


Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικό πολιτισμό (παιδεια,  γλώσσα, ήθη, έθιμα), μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  




Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Φυσικα πανω από όλα η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν  η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας και του ιερου αρχαιου Ελληνικου-πολιτισμου με σκοπο την σωτηρια του ανθρωπινου γεννους.

Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες  όλων των άλλων εθνων. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).

Δεν υπαρχει καμια απολυτως υπερβολή όταν αναφερω ότι οι υπολοιποι λαοι από σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, που από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. με μοναδικα στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα, 


Αυτο φυσικα ειχε ως συνεπεια  οι αγιοι προγονοι μας να προκαλον δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια αναγνωρίιζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.

Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος.


OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ 
Απο την εποχη του αγιου Κωνσταντινου εως την εποχη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *

Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 

Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.

Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητοτρες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 

Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια 

περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.


Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  

Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 

Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης

-Κωνσταντινουπολεως.



Το σωτηριο ετος 425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 


Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος, για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   

Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.


Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 

Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη και υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιεςρητοτες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος για αυτο  χρησιμοποιησαν τις αξίις και τα ιδανικα του για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι Αγιοι ιεραρχες αξιοποιοησαν στο επακρο  την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλοτατου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επειπεδου εργα τους 

ενω ταυτοχρονα μεσα απο την ιερη αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν  τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και  απο πασης φυσεως αιρεσεις.

Οι αγιοι ιεραρχες μεσα απο την δυναμη και  την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες 

την ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη, την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και 

την πιστη στον Ιησου Χριστο

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.

Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
Την Ελληνικοτητα του ιερου-αγιου χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την ορθοδοξη Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης όπως είναι η Αγια γραφή, και ολη η καινη διαθηκη κλπ
Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι αγιοι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. 

Επισης αντιγραφουν την ιστορια, ποιηση, τεχνη, αφαιρώντας μονον την ασέβεια και την ανηθικότητα των δαιμονων του δωδεκαθεου.

Οι ιεραρχες διδαξαν μετα τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους-σοφιστες ότι ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.

Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.

Ο εκχριστιανισμός τωμ διαδασκαλιων του υπατου των φιλοσοφων Πλατωνα από τους αγιους ιεραρχες είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο.

Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια-πολιτισμος είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετές. 

Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.

Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
Με την εισοδο του Πλατωνα, ο ορθοδοξος Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.

Με τον Πλατωνα και τα φιλοσοφικα του αξιωματα, ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια σε ολο τον κοσμο, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται χωρις να κινδυνευει από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν,ολους εκεινους τους αιωνες οι εωσαφοριστες με σκοπο να διαλυσουν τον Χριστιανισμο.

Μεσω του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων του Αριστοκλη ασφάλισαν την πίστη, όρθωσαν φραγμούς στις αιρέσεις και παρερμηνείες και σφυρηλάτησαν την πανοπλία, με την οποία αμύνονται παλιοί και νέοι πρόμαχοι της ορθόδοξης πίστης.

Ηταν τοσο φοβερες οι διωξεις σε καθημερινη βαση ολους εκεινους τους αιωνες, που παρα τον ερχομο, τα θαυματα, τα μαρτυρια και την ανασταση του Θεανθρωπου, ηταν τελειως αδυνατον να επιβιωσει ο Χριστιανισμος, χωρις τον Πλατωνα.

Ταυτόχρονα μεσα από τα πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.


Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου όπως οι ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια, δηλαδη αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Oλοι οι Ελληνες χριστιανοι ηταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες,προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Οι ενστασεις ​ολων των γνησιων Ελληνων​ σχετικα με το δωδεκαθεο είναι πολύ συγκεκριμενες. Πρωτον διοτι είναι ξενοφερτο (Ηρόδοτος, Αριστοκλής, Ισοκράτης, Εκαταίος κλπ).

Δευτερον γιατι εχθρευεται θανάσιμα τον Ελληνισμο. Τριτον γιατι όλα αυτά ανθρωποθυσίες, σεξουαλικες ανωμαλίες, κλπ, προκαλουν ανομια, αταξια και καταστροφή σε κάθε εποχη για το Ελληνικο εθνος.
Κυριολεκτικα οι συνεπειες είναι τραγικες. Μην ξεχνατε πανω από όλα οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες κλπ, καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως εωσφορικο , αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. (1) Ειχαν απολυτο δικιο οι αρχαιοι προγονοι μας. 
Διοτι οι αδικες ανθρωποθυσίες, το φαγωμα των θυσιασμένων, η δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων εναντι αδρας αμοιβης , την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.
 Όπως επισης οι ευνουχισμοι ανδρων, οι θυσιες ζωων ,οι λιτανειες του φαλλου, και οι σεξουαλικες ανωμαλίες , οι τελετες μαυρης μαγειας, όλα αυτά δεν ειχαν κατι το ηθικο, το δικαιο, το λογικο,το αξιολογο. Αντίθετος ολες αυτές της ενεργειες από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα της κανουν ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο.

Η ΑΓΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ-ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ



ΑΘΗΝΑΙΔΑ


Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις εβαλε τα θεμελια μετα τους τρεις ιεραρχες για την ανοδικη πορεια του Ελληνισμου και της αυτοκρατοριας. Παραλληλα με το νεο πανεπιστημιο-αρχαιοελληνικη φιλοσοφικη σχολη η αυτοκρατειρα Ευδοκια θωρακιζε τον Ελληνισμο σε ηθικο-πνευματικο και σε πολιτικο και σε στρατιωτικο επιπεδο.  

Η ΑΓΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ-ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ 
ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.


Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης
αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αγσπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.

Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.


Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 




Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   

Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.


Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 


Ενα ακομη ατομο το οποιο στηριξε ολοψυχα τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο, ειναι η Ελληνιδα Αθηναις-Ευδοκια η οποια ηταν κορη του ρητορα Λεοντιου και συζυγος του Θεοδοσιου του β.


Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.


Κατοπιν επιθυμιας της Ευδοκιας ο αυτοκρατορας Θεοδοσιος ο β το  ιδρυσε
μια νεα ανωτατη φιλοσοφικη σχολη στην Κωνσταντινουπουλη το 425 μ.χ.
Η ΑΓΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΓΙΑ 
ΦΙΛΟΣΦΟΣ-ΡΗΤΟΡΑΣ.

Η Αγια Ευδοκια-Αθηναις ειναι η πρωτη Ελληνιδα φιλοσοφος-ρητορας και αποτελει προδρομο της μεγαλης Αννας Κομνηνης.

Παραλληλα η αγια Ευδοκια επιδοθηκε στην συγγραφη πολυ σημαντικων εργων. Δυστυχως τα περισσοτερα εργα της δεν εχουν διασωθει.

Ελαχιστα ειναι αυτα τα οποια σωθηκαν μεταξυ αυτων οι στιχοι για την νικη
των Ελληνων επι των περσων, και οι εργασιες της για τους προφητες Δανιηλ και Ζαχαρια. 

Επισης εγραψε την ιστορια του ευαγγελιου σε Ομηρικους στιχους, ενω δεν παρελειψε να γραψει εναντια στον μαυρο μαγο του δωδεκαθεου τον Κυπριανο απο την Αντιοχεια. 
 

Η Αθηναιδα ηταν κορη του ρητορα Λεοντιου. Ο Λεοντιος διδαξε στην Αθηναιδα την αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 

Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις σπουδασε μουσικη, γεωμετρια,αστρονομια, φιλοσοφια και ρητορικη.





Σε περιπτωση που ηταν τα πραγματα οπως τα αναφερουν οι μεγιστοι εχθροι του Ελληνισμου οι εβραιοι δωδεκαθειστες δεν θα ανοιγε το 425 μ.χ. με επιθυμια της αγιας Ευδοκιας στην Κωνσταντινουπολη η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη.

Ακομη ουτε η ιδια η Αγια Αθηναιδα θα ειχε το δικαωμα να ασχοληθει με την αρχαια Ελληνικη γραμματεια να κανει εργασιες και διαλεξεις.

ΥΠΑΤΙΑ

Η Φιλοσοφος Υπατια δεν ηταν υπερ του φοινικικου δωδεκαθεου οπως δεν ηταν ποτε κανενας γνησιος Ελληνας φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ποιητης, ιστορικος κλπ. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρητορες, ποιητες, ιστορικοι καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως ξενοφερτο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 

ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ 
ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ 
ΔΑΙΜΟΝΕΣ. 

Το ιδιο φυσικα ισχυει και για την μεγαλη φιλοχριστιανη νεοπλατωνικη φιλοσοφο την Υπατια. Αλλωστε η Υπατια ζουσε στην Αιγυπτο και γνωριζε πολυ καλα οτι οι δαιμονες αυτοι λατευοταν απο τους σκλαβους των Αιγυπτιων τους φοινικες, τους χεμηιτες και φυσικα τους αιγυπτιους. 

Η φιλοσοφος Υπατια ηταν συγχρονη των τριων πολυ μεγαλων σοφιστων, φιλοσοφων, ρητορων, των τριων ιεραρχων. 

Την εποχη που ζουσε η φιλοσοφος Υπατια ηδη οι τρεις ιεραρχες μαζι με τον αγιοι Γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης  ειχαν ενσωματωσει ολοκληρη την Πλατωνικη διδιασκαλια στον Χριστιανισμο και εν συνεχεια διδασκαν με μοναδικο τροπο τον Χριστο και τον Πλατωνα. 

Η Φιλοσοφος Υπατια η οποια γνωριζε αριστα τον Αριστοκλη και το εργο του, για τον εναν Θεο δημιουργο του συμπαντος κοσμου, για αυτο και  αγαπησε αμεσως τον Χριστο και τους Χριστιανους μαθητες στην σχολη της. ενω οι δυο μακραν πιο αγαπημενοι της μαθητες ηταν δυο χριστιανοι. η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.

Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος Υπατια οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.


Ο  ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ
ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΝΑν ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Η φιλοσοφικη διδασκαλια της Υπατιας προερχεται απο δυο μερη την Πλατωνικη και την Χριστιανικη διδασκαλια.

Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η  αντανακλαση του  θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου,


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.


Η ιδια η Υπατια ειχε εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους. 

Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 


Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον. 

Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.


Ο μεγαλυτερος θαυμαστης σε επιστημονικο επιπεδο της φιλοσοφου Υπατιας ηταν ο Χριστιανος επισκοπος και μαθητης της ο Συνεσιος.

Δεν ειναι καθολου υπερβολη να σας αναφερω οτι οι σχεσεις της Υπατιας με τον Χριστιανο επισκοπο Συνεσιο σε επιστημονικο επιπεδο ηταν οπως ηταν οι σχεσεις του Σωκρατη με τον Πλατωνα.


Αυτο ειναι πολυ εμφανες απο την αλληλογραφια την οποια διατηρουσαν ο Συνεσιος με την Υπατια.



Η μεγαλη ΕλληνΙδα φιλοσοφος επεσε θυμα των σφοδρων πολιτικων και θρησκευτικων ταραχων στην πολη της Αλεξανδρειας διοτι εκει κατοικουσαν ατομα απο πολλες διαφορετικες θρησκειες. 

Ομως η βασικη υπευθυνη για την δολοφονια της  με πολιτικα κινητρα ηταν η ιδια η Υπατια.

Η Υπατια ως νεοπλατωνικη Φιλοσοφος, ειχε το μοντελο διακυβερνησης του Αριστοκλη, οτι τις πολεις κρατη της διοικουν οι φιλοσοφοι-βασιλεις οι οποιοι ειναι οι πιο εξυπνοι, οι πιο γεναιοι, οι πιο ηθικοι απο ολους τους υπολοιπους.

Η Ελληνιδα φιλοσοφος ειχε πληρη επιγνωση των ικανοτητων της και οτι ηταν πολυ πιο αξια απο ολους τους αλλους στην Αλεξανδρεια. 

Οταν ο δευτερος πιο αγαπημενος της μαθητης μετα τον επισκοπο χριστιανο τον Συνεσιο, ο Χριστιανος Ορεστης εγινε επαρχος στην πολη της Αλεξανδρειας τοτε αρχισαν τα προβληματα για την Υπατια. 


Την Υπατια την λατρευαν ολοι οι μαθητες της και ειδικα οι δυο χριστιανοι ο Συνεσιος με τον Ορεστη. 

Τα αισθηματα ηταν αμοιβαια καθως ενα μεγαλο μερος της ζωης της η Υπατια το περασε διπλα στους πολυ αγαπημενους της μαθητες τον Συνεσιο και τον Ορεστη ενω αυτοι ειχαν πλεον αποφοιτησει απο την σχολη της. 

Απο την ημερα που ανελαβε την πολιτικη διοικηση στην Πολη της Αλεξανδρειας, ο Ορεστης στην ουσια ο πραγματικος πολιτικος διοικητης ηταν η νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια. 

Το αποτελεσμα ηταν να προκαλεσει τον φθονο των υπολοιπων αξιωματουχων της Αλεξανδρειας.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ













ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ





Ειναι ενδεικτικο οτι ο Συνεσιος σε μια επιστολη προς τον προς τον αδελφο του, αναφερει τους γλυκους καρπους τους οποιους εδρεψε απο την φιλοσοφικη διδασκαλια της Ελληδιδας Υπατιας 

Η διδασκαλια της Υπατιας αναφερει ο Συνεσιος αναβαθμισε την σχολη της Αλεξανδρειας. την ιδια στιγμη κατα την οποια οι διδασκαλιες της Αθηναικης φιλοσοφικηςς σχολης ηταν υποβαθμισμενες. 

Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η  αντανακλαση του  θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου, διδαξε η Υπατια.



Η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια δεν δεχεται την απολυτη παντοδυναμια της ανθρωπινης λογικης και της γνωσεως καθως θεωρεί οτι ολα ειναι κατω απο την μεριμνα της προνοιας του Ιησου Χριστου.


Η Υπατια διδαξε οτι ειναι ύβρη και πολυ μεγαλη αμαρτια να ισχυριζονται οι ανθρωποι  οτι οι γνωσεις τους ειναι τεραστιες-ανεξαντλητες σε σχεση με τον Χριστο-δημιουργο.


Η Υπατια διδαξε οτι σε καθε ανθρωπο εχει προτεραιοτητα η ψυχή, το πνευμα, η λογικη και η συνειδηση. 

Ο φιλοσοφικος λόγος εχει πολυ μεγαλη δυναμη.


Ο Συνεσιος ενας απο τους αμετρητους θαυμαστες της φιλοσοφου εκεινα τα χρονια διατηρουσε αλληλογραφια με την μεγαλη φιλοσοφο. 

Ο Συνεσιος ηταν χριστιανος και μαθητης της Υπατιας ενω μετα απο την φοιτηση του στην σχολη της Υπατιας εγινε επισκοπος Κυρηνης.

Σε μια απαντηση της Υπατιας προς τον Συνεσιο η μεγαλη φιλοσοφος ειχε εκφρασει την επιθυμια να γινει Χριστιανη.

Η Υπατια αγαπουσε πολυ τον Χριστιανισμο και τους χριστιανους μαθητες της.

Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο η Υπατια δεχοταν ως μαθητες τους χριστιανους, διοτι γνωριζε οτι ο Χριστιανισμος και η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ειχαν τα ιδια αξιωματα. 

Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος Υπατια οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.



Η υπατια ως νεοπλατωνικη φιλοσοφος διδασκε γεωμετρια, μουσικη, φιλοσοφια, ρητορικη κλπ. 



Η Υπατια ως γυναικα ηταν ενα πολυ ανησυχο πνευμα και εκτος απο την αρχαια Ελληνικη γραμματεια ασχολουνταν και με την πολιτικη. 

Αυτο ομως ηταν κατι πρωτογνωρο για τα δεδομενα εκεινης της εποχης μια γυναικα να ασχολειται με τα δημοσια πραγματα και ειδικα με την πολιτικη.

Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

Η φημη και ο σεβασμος προς την Υπατια αυξανοταν συνεχεια. 

Η αναμιξη της ομως στην πολιτικη ηταν κατι το οποιο ενοχλουσε τρομερα τους ανδρες πολιτικους απο ολες τις εθνικοτητες οπως ηταν οι Ελληνες Χριστιανοι, οι Εβραιοι αλλα και οι εθνικοι. 

Παρα τις διαμαρτυριες και της πολλες συστασεις η Υπατια εξακολουθουσε να συμμετεχει στα συμβουλια και ουδεποτε δεχτηκε να αποσυρθει απο την ενεργη πολιτικη.


Αυτο το καθεστος προκαλουσε τρομερη οργη στους πολιτκους ανδρες της Αλεξανδρειας οι οποιοι δεν δεχοταν σε καμια των περιπτωσεων να ασκει την διοικηση της πολεως κατα ενα μεγαλο βαθμο μια γυναικα, εστω και αν αυτη ηταν μια φιλοσοφος. 

Η μη συμορφωση της Φιλοσοφου Υπατιας στις υποδειξεις των ανδρων πολιτικων, ωστε να σταματησει την εμπλοκη της με την πολιτικη επεφερε  φοβερο μισος εναντιον της και μια κατασταση εκτος ελεγχου στην πολη της Αλεξανδρειας. 

Δυστυχως  η Υπατια αγνοησε επιδεικτικα τις υποδειξεις των πολιτικων και θρησκευτικων παραγοντων της πολης να μην αχολειται με την πολιτικη και τελικα η επιμονη της αυτη με την πολτικη προκαλεσε τον θανατο της.

Ολοι αυτοι οι πολιτικοθρησκευτικοι παραγοντες ομως ο πατριαρχης Κυριλλος και οι Ραββινοι δεν δεχοταν να τους επισκιαζει και να διοικει την Αλεξανδρεια η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια.

Τελικα η αποφαση της Υπατιας να συνεχισει να ασολειται με την πολιτικη στα πρωτυπα του πλατωνα Βασιλεας-φιλοσοφος επεφερε τον θανατο της.


Ο πατριαρχης Κυριλλος ειναι ενας απο εκεινους ο οποιος δεν επιθυμουσε την αναμιξη της Υπατιας στα Πολιτικα της Αλεξανδρειας.


Σαν χαρακτηρας ο πατριαρχης Κυριλλος ηταν πολυ δυναμικος και κινηθηκε εναντιον των εχθρων του Χριστου στην Αλεξανδρεια οπως ηταν οι Ιουδαιοι και οι Νοβοτιανοι.

Τα μετρα που ελαβε ο Πατριαρχης Κυριλλος εναντια στους Ιουδαιους εφεραν την αντιδραση του Χριστιανου επαρχου του Ορεστη.

Σε αυτην την πολυ επεισοδιακη εποχη για την πολη της Αλεξανδρειας ο επαρχος Ορεστης συνελαβε με υποδειξεις των εβραιων τον χριστιανο γραμματεα Ιερακα. 

Ο ιερακας θα μαστιγωθει με την κατηγορια οτι προετοιμαζε αντισταση κατα των ρωμαικων αρχων.

Την ιδια ημερα οταν πλεον ειχε βραδιασει οι Εβραιοι διεδωσαν ψεματα οτι καιγεται ο ναος του Αγιου Αλεξανδρου. 

Αμεσως ετρεξαν οι χριστιανοι για να σβησουν την ανυπαρκτη φωτια. Τοτε 
επεσαν στην παγιδα των ιουδαιων οι οποιοι τους λιθοβολησαν και επετυχαν να σκοτωσουν αρκετους χριστιανους εκεινη την βραδια.


Την επομενη ημερα με βαση τις ενισχυμενες εξουσιες τις οποιες ειχε ο πατριαρχης Κυριλλος εκανε κατασχεσεις στις περιουσιες των Εβραιων οι 
οποιοι συμμετειχαν στις δολοφονιες, ενω στην συνεχεια τους απελασε απο την πολη. 

Ο επαρχος Χριστιανος Ορεστης ηταν ταυτοχρονα και ο ρωμαιος πολιτικος διοικητης της Αλεξανδρειας, για αυτο στα πλαισια αυτα προσπαθουσε να τηρησει τις ισορροπιες αναμεσα στους Χριστιανους στους εβραιους και στους εθνικους. 

Ο επαρχος Ορεστης γνωριζοντας το μενος των εβραιων προσπαθουσε να τους κανει τα χατηρια ωστε να εξομαλυνθει η κατασταση αναμεσα στους χριστιανους και τους εβραιους. 

Ομως αυτη η τακτικη-πολιτικη του Ορεστη εφερε ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα με αποκορυφωμα την δολοφονια της φιλοσοφου Υπατιας.

Ο ιδιος ο μεγαλος της θαυμαστης, ο μαθητης της ο οποιος ηταν και πολυ
ερωτευμενος με την φιλοσοφο Υπατια, ο επαρχος ορεστης εγινε η αιτια να σκοτωθει η δασκαλα του.

Eξαιτιας αυτης της μεγαλης πολιτικοθρησκευτικης διαμαχης μεταξυ των χριστιανων και των εβραιων ενα χρονο πριν απο τον θανατο της Υπατιας θα ξεσπασει σταση εναντια στον επαρχο Ορεστη.


Η πολιτικη αντιμετωπιση του Ορεστη ηταν κατι το οποιο δυσαρεστουσε παρα πολυ ενας μερος των Χριστιανων της Αλεξανδρειας, οι οποιοι σε μια συναντηση τους με τον επαρχο και οταν τα πνευματα ειχαν οξυνθει εκ νεου, θα του πεταξουν μια πετρα στο κεφαλι και θα τον τραυματισουν.

Ο χριστιανος Αμμωνιος ο οποιος πεταξε την πετρα θα συλληφθει και θα
θα γινουν ανακρισεις. 

Στην παρα πολυ αυτη ταραχωδη εποχη η πολυ μεγαλη διαμαχη μεταξυ του πατριαρχη Κυριλλου και του επαρχου χριστιανου Ορεστη θα συμβαλουν σε πολυ σημαντικο βαθμο στο να δολοφονηθει η Υπατια.


Η πολιτικη αντιπαλοτητα των δυο κορυφαιων παραγοντων της πολης ηταν τεραστια και χωρις τελειωμο. Ο κοσμος της Αλεξανδρειας λαθεμενα υπεθεσε οτι γιατι ο Ορεστης ηταν μαθητης της Υπατιας, οτι εκεινη ειναι η υπευθυνη για την σταση του Ορεστη απεναντι στον Κυριλο. 

Ομως η Υπατια ηταν ταυτοχρονα και με τις δυο πλευρες καθως υποστηριζε τον χριστιανισμο και την φιλοσοφια για αυτο ηταν γεματη η σχολη της απο Χριστιανους και εθνικους ολα τα χρονια τα οποια διδαξε.

Βλεπουμε λοιπον εδω οτι ακομη και στην εποχη του Θεοδοσιου του β οι χριστιανοι ειχαν υποστει διωξεις παρα πολυ ισχυρες απο τους εβραιους και ειδικα στην πολη της Αλεξανδρειας.

Πολυ προσφατη ηταν και η σφαγη πολλων χιλιαδων χριστιανων απο τους εβραιους στην Κυπρο. Για την σφαγη αυτη εχουμε αναφορα για μεχρι και 240000 δολοφονημενους χριστιανους.


Κατα τα αλλα μας αποκαλουν οι εβραιοι δωδεκαθειστες με το προδοτικο και παρα πολυ προσβλητικο εβραιοχριστιανοι. 

Ενδεικτικο ειναι οτι την παρα πολυ επεισοδιακη αυτην εποχη στην πολη της Αλεξανδρειας, ο πατριαρχης Κυριλλος δεν γινοταν ποτε δεκτος σε ακροαση απο τον αυτοκρατορα Θεοδοσιο, ωστε να προστατευθουν απο τους εβραιους οι χριστιανοι της Αλεξανδρειας. 

Εντουτοις οι εβραιοι δωδεκαθειστες παρουσιαζονται ως δηθεν διωκομενοι απο τον χριστιανισμο και τους “κακους” χριστιανους.

Μεγα λοιπον και αισχροτατο ψευδος αυτο που θελουν να περασουν στον κοσμο οτι χριστιανισμος και Ιουδαισμος ειναι ενα πραγμα.

Στην πραγματικοτητα συμβαινει ακριβως το αντιθετο με βαση τον Πλατωνα στο εργο του Μενεξενος, τον Ηροδοτο στο β βιβλιο του Ευτερπη και τον Ισοκρατη στο εργο του Ελενης εγκωμιον.


Αυτο ομως οι αγραμματοι κατοικοι της Αλεξανδρειας ηταν αδυνατον να το αντιληφθουν.

Πολυ σημαντικο ειναι οτι την εποχη που δολφονηθηκε η Υπατια ο Κυριλλος δεν ηταν στην πολη της Αλεξανδρειας ενω μετα τις ταραχες και την δολοφονια της Υπατιας οι κατοικοι της πολης ζητουν απο τον μικρο Θεοδοσιο τον β, μεσω αντιπρωσοπειας ανθρωπων του επαρχου Ορεστη την παραμονη του πατριαρχη Κυριλλου στον Αλεξανδρεια. 

Ακομη και οι αιρετικοι Νεστοριανοι οι οποιοι ηταν απο τους μεγαλους αντιπαλους και εχθρους του Κυριλλου δεν ουδεποτε τολμησαν να τον κατηγορησουν ως “δολοφονο” της Υπατιας.

Ο Κυριλλος κατηγορειται αδικα και για ενα ακομη λογο διοτι μεσα απο τις εργασιες κατατροπωσε τον Ιουλιανο και τα ψευδη τα οποια εγραψε εις βαρος του Χριστιανισμου. 

Ο πατριαρχης Κυριλλος ειχε ως εχθρους τους εβραιους δωδεκαθειστες και πασης φυσεως αιρετικους. 

(1)
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 



Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.

Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.


 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
  
 
(1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 
(2) 
 
 
Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
 
 
 
 
 
(2) ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.
 
Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
 
 
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
 
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 
 
 
Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
 
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
 
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 
 Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
 
 
 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
 
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
 
 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 
 
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος.


Φυσικα δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του στημενου πολιτευματος ενω δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.

loading...

18 thoughts on “ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕΡΟΣ Γ

  1. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    Οι όροι «Βυζάντιο» και «βυζαντινή αυτοκρατορία» επινοήθηκαν τον ιη΄ αιώνα, προκειμένου να εμπεδώσουν τον δήθεν ελληνικό χαρακτήρα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στα ιστορικά κείμενα του μεσαίωνα, η συγκεκριμένη αυτοκρατορία ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε βυζαντινή ή ελληνική. Το Βυζάντιο ουδέποτε υπήρξε ελληνικό, ούτε καν φιλελληνικό. Ουδέποτε εξελληνίστηκε, όπως λανθασμένα διδάσκεται, τουναντίον όλες οι συνιστώσες του ελληνικού πολιτισμού (Φιλοσοφία, Θέατρο, Αθλητισμός, Τέχνες, Επιστήμες κ.τ.λ.), αλλά και το ίδιο το όνομα έλλην είχαν κηρυχθεί από την πολιτικοθρησκευτική του εξουσία υπό άγριο διωγμό. Οι δε βυζαντινοί αυτοκράτορες ουδεμία σχέση με την Ελλάδα είχαν, καθʼ ότι στα 1100 χρόνια βυζαντινής ιστορίας κανείς τους δεν είχε καν ελληνική καταγωγή. Ούτε ένας δεν καταγόταν από περιοχές με συμπαγή ελληνικό πληθυσμό, πολλοί δε εξ αυτών αγνοούσαν την ελληνική γλώσσα.

    Ο Ανδρόνικος Β΄ Παλαιολόγος, ένας από τους τελευταίους αυτοκράτορες –με σαφώς μή ελληνική αμφίεση– ο οποίος αποκαλείται «αυτοκράτωρ των Ρωμαίων».

    Το Βυζάντιο ήταν αποικία των μεγαρέων από τον η΄ αι. π.Χ., με βασιλιά τον Βύζαντα. Το 330 μ.Χ. ο ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Α΄, ίδρυσε την νέα πρωτεύουσα τής αυτοκρατορίας του και την ονόμασε Nova Roma (Νέα Ρώμη), επίσημη ονομασία, που διατηρείται μέχρι σήμερα στον τίτλο τού οικουμενικού πατριάρχη. Σε χειρόγραφα μοναστηριών αποκαλείται συχνά «Νέα Σιών». (Διαβάστε στην "Ελεύθερη Έρευνα": "Το Βυζάντιο ως ο νέος Ισραήλ".) Η ονομασία ρωμαίοι διατηρήθηκε επί έντεκα ολόκληρους αιώνες από την ίδρυση μέχρι και την κατάλυση του κράτους από τους οθωμανούς, το 1453. Οι σημερινοί ορθόδοξοι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης καλούνται «ρουμ», εξ ου και η ονομασία «ρωμιός».

  2. Η εισαγωγή των όρων «βυζαντινή αυτοκρατορία» και «βυζάντιο» στις αρχές του ιη΄ αιώνα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραχαράξεις τής Ιστορίας. Ο όρος «βυζαντινός» ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε από αυτούς που χαρακτηρίζει (δηλαδή τους ίδιους τους βυζαντινούς κατοίκους του πολυεθνικού ρωμαϊκού κράτους). Στην περίοδο τού ΄21 ,το επίθετο «βυζαντινός» εσήμαινε «σουλτανικός» (π.χ. «εξήλθε των Δαρδανελλίων ο βυζαντινός στόλος»: από το Ημερολόγιο της ναυαρχίδας του Μιαούλη «Θεμιστοκλής»).

    Aπό αριστερά: Κωνσταντίνος Θ΄ Μονομάχος (ια΄αι.). Αλέξιος Κομνηνός (ιβ΄ αι.). Θεόδωρος Β΄ Λάσκαρις (ιγ΄ αι.). Όλοι τους φέρουν μή ελληνικές ενδυμασίες κι αποκαλούνται βασιλείς των ρωμαίων.

    Παραθέτουμε παρακάτω τον πίνακα των αυτοκρατόρων τής ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας με την εθνική καταγωγή ενός εκάστου.

    Οι παρατιθέμενες στο άρθρο φωτογραφίες από ψηφιδωτά, νομίσματα, έγγραφα κ.α. ελήφθησαν δειγματοληπτικά από την «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» («Εκδοτική Αθηνών»). Απεικονίζουν διάφορους αυτοκράτορες με τους τίτλους τους, στους οποίους πουθενά δεν υπάρχουν οι λέξεις «Ελλάς» ή «έλλην»· ακόμα και σʼ αυτούς της τελευταίας δυναστείας, των Παλαιολόγων, δεσπόζουν οι τίτλοι: «αυτοκράτωρ των ρωμαίων» και «βασιλεύς των ρωμαίων».

    Eπάνω: Μανουήλ Β΄ Παλαιολόγος (ιδ΄-ιε΄ αι.).

    Στο μετάλλιο (Hôtel des Medailles, Παρίσι) εικονίζεται ο προτελευταίος Βυζαντινός αυτοκράτορας, Ιωάννης Η΄ Παλαιολόγος, αδελφός του τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, με δυτική ενδυμασία και κάλυμμα κεφαλής, τιτλοφορείται δε: «Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ των Ρωμαίων.»

    Κάτω: Η ιδιόχειρη υπογραφή του τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Παλαιολόγου, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως: «Κωνσταντίνος ο εν Χριστώ τω Θεώ πιστός βασιλεύς και αυτοκράτωρ Ρωμαίων ο Παλαιολόγος».

    Η αυτοκράτειρα Ειρήνη, η οποία φέρεται ως γεννηθείσα στην Αθήνα, ήταν εβραϊκής καταγωγής. (Διαβάστε στην "Ελεύθερη Έρευνα": Ειρήνη η Αθηναία ή Ειρήνη η Εβραία;) Αφού δηλητηρίασε τον άνδρα της, Λέοντα Δ΄, ακρωτηρίασε και δολοφόνησε με φρικτούς τρόπους διάφορους στρατιωτικούς, καθώς και του έξι γυιούς του Κωνσταντίνου Ε΄ και τύφλωσε το μονογενή γυιό της και συμβασιλέα Κωνσταντίνο ΣΤ΄. Δύο αδέλφια από άλλη μητέρα του Κωνσταντίνου τα εξόρισε σε ένα μοναστήρι του Υμηττού· κι επειδή οι κρατούμενοι είχαν τον τίτλο του Καίσαρα, από τότε το μοναστήρι πήρε το όνομα Καισαριανή.

    Η πραγματική καταγωγή αρκετών αυτοκρατόρων έχει εσκεμμένα αποκρυβεί, γεγονός, που δημιουργεί εύλογες υπόνοιες, όπως π.χ. του Θεοδοσίου, ο οποίος φέρεται ως ίβηρας με διαφορετικό αρχικά –άγνωστο– όνομα κι επίσης άγνωστη καταγωγή. Οι ρωμιορθόδοξοι υποστηρίζουν διάφορες αστείες αρκετές φορές θέσεις, όπως ο Φ. Κουκουλές στην «Επετηρίδα της Εταιρείας των Βυζαντινών Σπουδών», τομ. Ε΄, ο οποίος διατύπωσε τη γνώμη, πως το όνομα Λάσκαρις (lascar=πολεμιστής στα Περσικά) προέρχεται από το δάσκαλης, άρα ο πρώτος Λάσκαρις ήταν δάσκαλος!

    Για άλλους αυτοκράτορες υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία, όπως π.χ. για τη δυναστεία των Ισαύρων, η οποία φέρεται να έχει μάλλον συριακή κι όχι ισαυρική καταγωγή. Σε καμμία όμως περίπτωση στη χιλιόχρονη βυζαντινή Ιστορία δεν παρουσιάστηκε κάποιος αυτοκράτορας, όχι κατʼ ανάγκην έλληνας, αλλά έστω φορέας τού αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, πλήν του Ιουλιανού από την Ιλλυρία. (Πρόκειται για τον μόνο μή μισέλληνα αυτοκράτορα, ο οποίος -για το λόγο αυτό- δολοφονήθηκε κι ονομάστηκε από την Εκκλησία Παραβάτης.

    Ο συνήθης τίτλος, που έφεραν όλοι οι βυζαντινοί αυτοκράτορες, ήταν: «Βασιλεύς και απόλυτος μονάρχης των Ρωμαίων». Η βυζαντινή αυτοκρατορία, η οποία υπήρξε ένα πολυεθνικό συνονθύλευμα δεκάδων λαών, δεν απέκτησε ποτέ ελληνικό εθνικό χαρακτήρα, το αντίθετο μάλιστα. Η λέξη έλληνας ταυτιζόταν με τον ειδωλολάτρη και θεωρείτο ύβρις.

  3. Ποιοί είναι όλοι αυτοί που διεκδικούν κομμάτια της πατρίδος μας;
    Γιατί τόση πρεμούρα τώρα οι Αλβανοί , οι Σκοπιανοί , οι Τούρκοι.
    Τι συμβαίνει που εμείς δεν το γνωρίζουμε ; Δηλαδή αυτά που είχε πεί η Ψαρούδα Μπενάκη στον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας Παπούλια
    βγαίνουν αληθινά ;'Ηρθε ο καιρός η Ελλάς να διαμελιστεί και να μοιραστεί διότι δεν έχει πιά εθνική κυριαρχία από τα μνημόνια ;
    Δηλαδή το σχέδιο ήταν να πτωχεύση η πατρίδα μας απο τούς πολιτικούς με τη βοήθεια των πληρωμένων παπαγάλων και να περιοριστούν τα συνορά μας εκεί που έδειχναν κάτι χάρτες που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε; Τώρα ποιά άλλα κομμάτια θα έχου σειρά η Θράκη ,το Αιγαίο, το Καστελλόριζο, η ανεξαρτοποίηση της Κρήτης; Πού θα φτάσουν και πού θα τελειώσουν . Και οι πολιτικοί τι κάνουν γιατί δεν ενημερώνουν ;

  4. ****************************************
    Βλέπω ότι θέλεις να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως τον γνώστη της ιστορίας, αλλά ….

    1) Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν τεράστια σε έκταση και περιλάμβανε δεκάδες κατακτημένα κράτη. Επί Μεγάλου Κωνσταντίνου εκτεινόταν
    από την Αγγλία ως την Βόρειο Αφρική,
    από την Πορτογαλία ως την Μέση Ανατολή.

    2) Στην Ελλάδα κυβέρνησαν ξένοι βασιλείς έως τα χρόνια της δικτατορίας του Παπαδόπουλου (Όθων και λοιποί).
    Αυτό τι σημαίνει; Ότι η Ελλάδα δεν ήταν Ελληνική ; ; ! !

    3) Ο Πλήθων Γεμιστός γράφει στον Παλαιολόγο
    ''Εμείς πάνω στους οποίους είστε ηγεμόνας και βασιλεύς,
    είμαστε Έ λ λ η ν ε ς κατά την καταγωγή, όπως μαρτυρεί η γλώσσα και η πατροπαράδοτος παιδεία''.

    https://rassias.gr/1087PLETHO.html

    Αυτό τι σημαίνει; Ότι στο Βυζάντιο ζούσαν Ολλανδοί;

    3) Ο Μέγας Βασίλειος προτρέπει τα ελληνόπουλα να διαβάζουν αρχαίους Έλληνες συγγραφείς. Βλέπε:
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,
    ΟΠΩΣ ΑΝ ΕΞ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΩΦΕΛΟΙΝΤΟ ΛΟΓΩΝ

    http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/paterikon/basil_the_great_de_legendis_gentilium_libris.htm

    Αυτό τι σημαίνει; Ότι το Βυζάντιο δεν ήταν Ελληνικό;
    ***************************************************

  5. **************************************************
    Ο Άγγλος ιστορικός Γίββων, που διάκειται εχθρικά προς το Βυζάντιο, αναφέρει:

    ''Το πνεύμα του Ομήρου, του Δημοσθένους, του Αριστοτέλους, του Πλάτωνος,
    φώτιζε την Κωνσταντινούπολη.
    Οι πολυάριθμες ερμηνείες και τα σχόλια των Βυζαντινών εις τους κλασσικούς συγγραφείς δεικνύουν με πόση επιμέλεια ανεγινώσκοντο.
    Οι Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως απεκάθηραν την κοινήν γλώσσαν και ανέκτησαν την εύκολον χρήσιν της γλώσσης των προγόνων αυτών, η οποία είναι το αριστούργημα του ανθρώπινου πνεύματος''.

    Βλέπε εδώ
    apologitis.com/gr/ancient/byz-politismos.htm

    ''Πολλά από αυτά που ξέρουμε για την αρχαιότητα, ειδικά για την ελληνική και ρωμαϊκή φιλολογία και την ρωμαϊκή νομοθεσία θα είχαν χαθεί παντοτινά, αν δεν υπήρχαν οι λόγιοι και οι αντιγραφείς της Κωνσταντινούπολης''.

    (J.J. Norwich, «Σύντομη Ιστορία του Βυζαντίου», εκδ Γκοβοστη, Δ’ εκδοση,1997)
    ΠΗΓΗ
    apologitis.com/gr/ancient/byz-politismos.htm
    **********************************************

  6. Εμένα προσωπικά δεν με παραξενεύει το γεγονός ότι κάποιοι που ζουν στην Ελλάδα ή εκτός Ελλάδος ήθελαν στο παρελθόν ή θέλουν τώρα να χαρίσουν την Μακεδονία μας ή το Βυζάντιο σε ξένους.
    Ρωτήστε τον Λεωνίδα, αν θέλετε να μάθετε γιατί δεν με παραξενεύει αυτό το γεγονός.

  7. Οι αρχαίοι συγγραφείς, τους οποίους προτρέπει ο Μ. Βασίλειος να διαβάζουν οι νέοι του Βυζαντίου, δεν μιλούν για Έλληνες, δεν περιέχουν στα έργα τους την λέξη Έλληνες;;;;;;;;;;;;;;;

  8. Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12θεος σατανολαστρης ο οποιος εξαπατησε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? και να λελει οτι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο

  9. ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ "ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ" ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ Φ Ι Δ Ι Α ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΓΥΦΤΟ", ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΘΑΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ "ΥΠΟΥΛΑ" ΔΙΕΙΣΔΥΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΣ "ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ", ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΗ" ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ …"ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ" ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ…ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ… ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    ΠΟΛΥ …ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

    ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ
    ΠΟΥ ΘΕΛΈΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ
    ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ.

    ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΥΘΙΑ: Δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος..

  10. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ.

    Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες, τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απώτατου παρελθόντος, από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημα του, η ελληνική γλώσσα μας, που χρειάστηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη, φυσικά, με τον Ελληνικό πολιτισμό, που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμηση του και την λειτουργία του. Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και ονόμασε «Γη του Φωτός», γιατί «ΕΛ» σημαίνει φως και «ΛΑΣ» σημαίνει «πέτρα», «έδαφος», «γη».

    Και από αυτή την Γη του Φωτός, την γη που πρώτη αντίκρισε το φως του ήλιου, γεννήθηκαν οι φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού, οι Έλληνες και σκόρπισαν αυτοί τον πολιτισμό τους εις όλη την γη καθώς και ετάχθη. Η γέννηση της Ελλάδας και της Ελληνικής Γλώσσας. Όπως σημειώνει η επιστήμη της Γεωλογίας και των άλλων συναφών κλάδων, προ 140 εκατομμυρίων ετών ήταν όταν ολόκληρος ο πλανήτης σκεπαζόταν από νερά και χέρσα γη δεν εφαίνετο πουθενά, μια γιγαντιαία ανοδική ορογεννητική κίνησης ανύψωσε υπέρ την επιφάνεια της υδρόσφαιρας, προς τον ήλιο, την λεγόμενη Πελαγονική Οροσειρά, μια στενή ζώνη ξηράς που περιελάμβανε την βορειότερη Μακεδονία (Πελαγονία), τον Όλυμπο, την Ανατολική πλευρά της μετέπειτα Θεσσαλίας και την Βόρειο Εύβοια. Επί 115 εκατομμύρια χρόνια, αυτή η μοναδική νησίδα, η Ελλάδα μας εν μέρει, αντίκριζε ολομόναχη την πανθάλασσα που την περιτριγύριζε.

    Εις αυτήν την νησίδα για 80 εκατομμύρια έτη, πριν ακόμα αναδυθούν άλλες οροσειρές, άρχισε η διαδικασία των νέων μορφών της γενέσεως όντων. Πριν 35 εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή 105 εκατομμύρια έτη μετά την άνοδο της Πελαγονικής οροσειράς στην επιφάνεια, αναδύονται ως άλλα νησιά οι ορεινοί όγκοι όπως η Πίνδος, οι Δειναρικές Άλπεις, τα Πυρηναία και τα Ιμαλάϊα. Η λογική λέει, λοιπόν, η παρουσία του ανθρώπου, σε όποια εποχή και εάν εμφανίστηκε στην γη αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να αναζητείται στον Όλυμπο. Είναι δε αδύνατον ποτέ σε μια περιοχή που για λόγους ανερμήνευτους αναδύεται η πρώτη χέρσος γη, ο άνθρωπος της προνομιούχου αυτής γης να σχηματίζεται όμως αργότερα από ότι οι άλλοι άνθρωποι, που η ανάδυση της γης τους καθυστερούσε κατά πάρα πολλά εκατομμύρια έτη. Χώρος και άνθρωπος εδώ μεταξύ Ολύμπου και Πίνδου εσχημάτιζαν την πανάρχαια Ελληνική γλώσσα, η οποία και δάνεισε τις λέξεις του πολιτισμού της

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ…
    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/blog-post_87.html#comment-form

  11. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ
    ΟΥΣΤ !!!

  12. Εάν το Βυζάντιο ήταν Αγγλικό ή Ολλανδικό, γιατί ο Μ.Βασίλειος δεν προτείνει στους νέους να διαβάζουν Άγγλους ή Ολλανδούς συγγραφείς και προτείνει να διαβάζουν Έλληνες συγγραφείς;
    καλώ όποιον διαθέτει στοιχειώδη λογική να απαντήσει.

  13. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …"ΠΡΕΠΟΝ" ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΩΣ ΜΗ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.

    ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ …"ΕΠΙΤΡΟΠΗ" ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΨΑΧΝΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΝ…ΥΠΕΥΘΥΝΟ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ…ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ…"ΘΕΙΚΕΣ" ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΘΕΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ …ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΘΑ ΕΨΕΛΝΑΝ.

    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ…"ΗΡΘΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ …ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ …ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

    ΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ Ο Λ Α. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η' ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΓΙΟ" ΕΥΛΑΜΠΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η' ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ…"ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΛΑΝΙ ΘΑ ΧΥΣΩ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ …ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ?

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ" ΗΤΑΝ …ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΓΩ" ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ …ΠΑΡΑΒΑΤΗ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε."?
    ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ "ΙΟΥΣΤΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ" ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…"ΕΦΥΓΑΝ" ΓΙΑ…ΧΑΡΗ ΤΟΥ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ?

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ…ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, ΑΤΙΜΩΣΑΝ, ΒΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΤΟΥΣ…ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,…ΖΗΤΗΣΑΝ "ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ" ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ …ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ…ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ…….Α Γ Ι Ο Ι.

    ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

    ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ "ΜΟΥΧΑΜΕΤΗ" ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ….ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. *******************************************
    Το χριστιανικό Βυζάντιο έκανε πράγματι δύο μεγάλα κακά στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

    1) Σταμάτησε τις φρικιαστικές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών προς τους θεούς τους.
    Διαβάστε εδώ τι γράφουν αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς γι' αυτήν την πρωτοφανή φρίκη:

    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

    2) Σταμάτησε τις αιματηρές και φονικές σφαγές μεταξύ των Ελλήνων.
    Οι Αθηναίοι σκότωναν τους Σπαρτιάτες.
    Οι Σπαρτιάτες τους Θηβαίους.
    Οι Μεσσήνιοι τους Σπαρτιάτες.
    Οι Μακεδόνες τους Αθηναίους και πάει λέγοντας.
    Διαβάστε αρχαίους ιστορικούς, για να μάθετε πόσο κλάμα, πόση δυστυχία, πόση φρίκη προκαλούσαν οι αδιάλειπτες αυτές σφαγές στους Έλληνες.

    Σημείωση:
    Αυτήν την υπαρκτή φρίκη του αίματος κάποιοι κάνουν πως δεν την βλέπουν. Βλέπουν όμως ανύπαρκτες ή δήθεν σφαγές των Ορθοδόξων εναντίων των Ελλήνων εκείνων που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό.
    **********************************************

  15. 26 Ιανουαρίου στις 1:18 μ.μ. ·
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΩ…ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,,,, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,,,,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΗΧΗΠΡΟΕΔΡΟΥ

    TSAKONAS GAMIESTE !
    YOUTUBE.COM

  16. MPRABO ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟ
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΘΕΛΟΥΝ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ
    ΔΩΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.

  17. οι ψωρραιοι στηριζουν τα σκοπια γιατι εκει κρυβονται στο τυπογραφειο που εκδιδουν βιβλια

  18. Στα Σκόπια Ολα έχουν μια εξήγηση.

Comments are closed.