Οι μοναδικές φωτό της Μ.Βερνίκου που διαψεύδουν την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους «140.000 συγκεντρωθέντες»

Η Μαρίνα Βερνίκου έχει ξεδιπλώσει πολλές φορές το φωτογραφικό της ταλέντο τόσο μέσα από τις εικόνες που μοιράζεται στα social media όσο κι από προσωπικές της εκθέσεις και έχει δείξει μία αδυναμία στις αεροφωτογραφίες και το αποτέλεσμα της ενασχόλησής της με αυτό το είδαμε και στα πρόσφατα ταξίδια της στην Ινδία και στη Μαγνησία.

Σειρά είχε σήμερα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό, το οποίο μάλιστα διαψεύδει με… ντοκουμέντα την απιστευτη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για… 140.000 συγκεντρωθέντες στο συλλαλητήριο που στην πραγματικότητα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πολιτών σε προσέλευση!

Και οι φωτογραφίες από τα instagram stories

loading...

24 thoughts on “Οι μοναδικές φωτό της Μ.Βερνίκου που διαψεύδουν την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους «140.000 συγκεντρωθέντες»

  1. Ναι, όντως η αστυνομία τα παραλέει. ΄Οχι και 140000 μόνο. Γύρω στους 250000 ήταν. Λίγοι παραπάνω λίγοι παρακάτω.

  2. Χεστήκατε διά δευτέραν φοράν τσιπροκαμένα απόβλητα και παραμιλάτε.Πόση πίκρα σας δίνει ο λαός όταν δεν τον αφουκράζεσται.Οσο γιά τα άλλα ? Τα είπε όλα ο Μίκης που τον θεωρούσατε δικό σας αλλά κάνατε λάθος αυτός είναι με την ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όσο κι αν σας πονάει προδοτικά αποβράσματα.

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛ.ΑΣ 140.000 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 ΚΟΣΜΟΣ , ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ 50 Η 100.000 ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ , ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
    Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ
    ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  5. Προσοχή, τα συριζοαπολειφάδια μπαίνουν εν χορώ και σχολιάζουν ότι δεν υπήρχε πολύς κόσμος! Υπομονή, και οι φωτογραφίες θα αποδείξουν σύντομα το μέγα πλήθος

  6. EXO PANTA DIKIO POY SAS ONOMAZO PROBATA ILITHIA TON EBREOMASONON RASOFORON SATANISTON!!! I ELLINIDA M.BERNIKOY EFOTOGRAFISE APO AEROS OLON TON KOSMO KE EGO EKANA TIN MELETI KE ITAN 4.800.000!!!!!!!! MONON E L L I N E S !!!!! KE LEO MONON ELLINES DIOTI STIN ELLADA KATIKOYN EBREI ME ELLINIKA ONOMATA OS ELLINES PERIPOY TA 10.000.000. I OPII DEN EPIGA STO SINTAGMA DIOTI ELABAN ENTOLI NA MIN PANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Εσείς οι παλαβοί τι εντολή είχατε από τον ψυχίατρο?

  8. ANTE Γ@ΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ O ELLIN! ΚΟΠΟΡΙΤΟΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ

  9. Καλα θελει μεγαλο ξεσκαρταρισμα η κωλοαστυνομια με την επομενη κυβερνηση. Εχει μαζεψει τα δικατου κοπροσκυλα συριζανελοπουλημενα τομαρια και κανουν οτι τους λενε. να βγηκε ο τρομπας σκατομπασκινας και μας λεει μαλακιες. Ε δεν θα τον γαμοσταυρισω τον μαλακα και στεναχωρω μετα τον διαχειριστη? αλλα αμα ακους τετοιες μπασκινομαλακιες για 140 χιλιαδες κοσμο ε πως να κρατηθεις με τον μαλακα? δεν ντραοηκε αυτος ο μαλακας που βηκε και το ειπε αυτο?

  10. ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ

  11. Αγαπητοί Κύριοι της Ελ.λας, λυπάμαι, που δεν έχετε τη δύναμη και θάρρος, να καταλάβετε, ή να αναγνωρίσετε, ότι, η Σημερινή Κοσμοπαρουσία στο Σύνταγμα, αλλά και της Θεσσαλονίκης, δεν Έγιναν μόνο για ΕΜΑΣ που συμπαρασταθήκαμε σε αυτήν την Ανεπανάληπτη συγκέντρωση για την Ελλάδα μας, Αλλά είναι και για εσάς και το Μέλλων των δικών σας παιδιών, πέρα από τις όποιες εντολές,
    Η προάσπιση της Πατρίδας της Ιστορίας και του Πολιτισμού της είναι το μεγαλύτερο καθήκον όλων μας, και καλύτερα είναι να μην μιλάτε από το να ψευδεστε
    Με όλο το Σεβασμό για το ΣΩΜΑ και τις προσπάθειες σας, Να είστε όλοι καλά,

  12. @6.01
    Ρε φίλε γιατί τσαντίζεσαι δεν μπορώ να καταλάβω. Ο κόσμος ήταν μόνο γύρω απ' την πλατεία Συντάγματος σύμφωνα και με τη φωτογραφία της κυρίας. Δε βλέπω κόσμο στους δρόμους τριγύρω απ' το Σύνταγμα, είμαι σε θέση να ξέρω ότι δεν έφταναν ως την Ομόνοια, ούτε κι ως τους Αμπελόκηπους. Γύρω γύρω λοιπόν απ' την πλατεία Συντάγματος δε χωράει παραπάνω κόσμος απο 250000. Θες να στους κάνω 350000; Αντε να στους κάνω τόσους. Προκειμένου να πάθεις κανα εγκεφαλικό… ΄Οσο για το Μίκη; Εκεί εκπροσωπούσε μόνο τον εαυτό του. Αν κι οι διοργανωτές τον κάλεσαν ως κράχτη για να έρθουν αριστεροί διαδηλωτές, δεν τους βγήκε. Δεν πάτησαν την μπανανόφλουδα οι αριστεροί. Οπότε άσ' τον τον Μίκη στη μοναξιά του. Τώρα εγώ σου φταίω που δεν κατέβηκαν ουτε οι δεξιοί; Ας τους πείθατε.

  13. ΄Ολα καλά αλλά η χρυσή αυγή γιατί είναι εναντίον της σύνθετης ονομασίας; Αφού η πολύ αγαπημενη της Ρωσία είναι απ' τις πρώτες που αναγνωρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Και με τον αρχιφύλαξ και με τον χωροφύλαξ;;;;;

  14. ILITHIE 6:19m.m. DEN ITAN 14O.000 OYTE 50 PANO I 100 PANO KATO. RIKSE MIA MATIA STIS FOTOGRAFIES TIS ELLINIDAS M.BERNIKOY KE THA DIS POS ITAN EKATOMIRIA!!!!!!!!! NE! ITAN 4.800.000 MONON ELLINES!!! DIXOS TOYS MOGOLOEBREOYS MONIMOYS KATIKOYS ME PLASTA ONOMATEPONIMA OS ELLINES POY ARITHMOYN TA 10.000.000 PERIPOY!!!!!!!! NE! ITAN STO SINTAGMA SIMERA 04.02.2018 4.800.000. E L L I N E S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AFTI POY MPOROYSAN EPIGANDIOTI EXOYME KE ILIKIOMENOYS KE AROSTOYS POY DEN MPORESAN NA ELTHOYN!!! I DE DIIKISI TIS ASTIFILAKIS IXE ENTOLI APO TON EBREOMASONO SATANISTI IERONIMO NA DILOSI 140… DIOTI O IERONIMOS OS EBREOMASONOS INE EKLEGMENOS APO TI MASONIA ARXIEPISKOPOS KE KIBERNITIS TOY ELLINIKOY LAOY EN LEFKO EOS OTOY MAS DIALISI TELIOS OS ETHNOS!!! BLEPONTAS SIMERA TIN LAOTHALASSA KLONISTIKE TO SKOYLIKI!!!!!!!!! PIO SOSTA EPREPE AFTOS O IERONIMOS NA ITAN PARON KE NA APIFTHINE TON PROTO LOGO!!! ETSI THA EKANE O AGIOS! XRISTODOYLOS OS ELLIN!!!!!!!!!!!!!!!! DIA TON LOGO AFTO TON EDOLOFONISAN DIOTI ITAN ELLIN KE TOY ITAN EMPODIO, EAN DEN TON DOLOFONOYSAN I RASOFORI SIMERA DEN THA KIBERNOYSE O EBREOMASONOS IERONIMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THA ITAN I ELLADA KE I ELLINES ELEFTHERIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    8/26 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ

  16. Ας ήταν 5 άτομα, 1000 άτομα η 140.000 η και 5.000.000 εκατομμύρια. Οι υπόλοιποι σκατάδες προφανώς και δεν είναι Ελληνες για να θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, να χαίρονται με τα κοράκια που περιμένουν να αρπάξουν τα πάντα. Πουλημένα τομάρια πάντα θα υπάρχουν.

  17. ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΒΙΝΤΕΟ
    Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! – «140.000» επί… 8!
    Σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας της ΕΛΑΣ (ή τουλάχιστον αυτών από την ΕΛΑΣ που εξέδωσαν την ανακοίνωση για "140.000 συγκεντρωθέντες") και το πρόβλημα αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων πολιτών που ανακοινώθηκε ότι συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας. Βίντεο από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που κατέγραφε το συλλαλητήριο διέρρευσε στο youtube…
    και δείχνει οκταπλάσιο αριθμό συγκεντρωθέντων! Στο βίντεο που έχει διάρκεια περίπου πέντε λεπτά είναι εμφανές ότι εκτός από το Σύνταγμα, πάνω από 1 εκατ. Ελληνες βρίσκονταν στη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Αμαλίας, στη Σταδίου μέχρι την Παλαιά Βουλή, την Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους. Το πώς διέρρευσε το βίντεο, είναι ένα θέμα που μάλλον αφορά τον πατριωτισμό των στελεχών της ΕΛΑΣ που είχαν πρόσβαση σε αυτό.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_95.html#more

  18. @8.48
    Α, μπράβο φίλε, πες τα στον αλαφροΐσκιωτο τον 6.01. Να ρε 6.01 κι ανθρωπος εδώ στο λέει καθαρα. Περισσότεροι ήταν οι αναρχικοί απ' τους μακεδονομάχους. Και ήταν κάτω στο συλλαλητήριο. Οπότε ποιες φωτο και κουραφέξαλα. Εδώ έχουμε αυτόπτη μάρτυρα.

  19. Όποιος είδε το βίντεο που δήθεν διέρρευσε η αστυνομία να παρατηρήσει πάνω αριστερά που η ώρα είναι σβησμένη(θολή).Να μας πουν γιατί την έσβησαν.Γελοιοποιήθηκαν στην Θεσ/νίκη και το επανέλαβαν και στην Αθήνα με τις εντολές που πήραν από τον σύριζα.

  20. Όπως έγραψε και κάποιος άλλος συνέλληνας, τα ΝΟΥΜΕΡΑ έχουν πρόβλημα με τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

  21. Παιδιά ηρεμήστε…..σύμφωνα με την αστυνομία
    (επίσημα λέμε στοιχεία)
    Εγώ του χρόνου γίνομαι δεκαεξάρης
    και τους…..γαώ τα Λύκεια.
    Υ.Γ: Ωχ παρέλειψα ένα μι

  22. 3:41m.m.MULOSPORE TIS EVREOPUTANAS GRAFO GIA ELLINES AMORFOTUS OHI GIA MULUS AGRAMATUS. MALAKAS INE O PATERAS PU GENA MULUS SAN ESENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.