Το μυστικό για τη γρήγορη εναλλαγή Wi-Fi στο κινητό

Στις τεχνολογικές εφαρμογές υπάρχουν πάντα αυτά τα μικρά μυστικά που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, αρκεί να τα γνωρίζει κανείς.

Για κάποιον ακατανόητο λόγο, η εναλλαγή από το ένα Wi-Fi δίκτυο στο άλλο δεν είναι όσο φανερή θα έπρεπε και πολλοί χρήστες παραπονιούνται πως έχουν μεγάλο πρόβλημα εδώ. Πρέπει κάθε φορά, όπως εξομολογούνται οι χρήστες σε σχετικά φόρουμ, να πηγαίνουν στα Settings, να επιλέγουν το Wi-Fi και αλλάζουν δίκτυο από κει.

Δεν μπορεί όμως, θα υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος, σωστά; Ολόσωστα!

Αν ανοίξετε το Quick Settings μενού (σέρνοντας το δάχτυλό σας από την κορυφή της οθόνης προς τα κάτω δύο φορές) θα δείτε το εικονίδιο του Wi-Fi. Αντί λοιπόν να πατήσετε το εικονίδιο, που το μόνο που κάνει είναι να απενεργοποιεί το Wi-Fi, πατήστε το όνομα του δικτύου που εμφανίζεται.

Έτσι, έχετε μπροστά σας τη λίστα των δικτύων της περιοχής και σίγουρα αυτό που σας ενδιαφέρει να συνδεθείτε. Το κολπάκι έχει να κάνει φυσικά με την έκδοση του Android που τρέχετε, δουλεύει ωστόσο σε όλες τις τελευταίες, λογικά λοιπόν δεν θα έχετε πρόβλημα.

Και μιλώντας για το πόσο γρήγορα μπορείτε να αποκτάτε πρόσβαση στο Quick Settings μενού, ξέρατε ότι δεν χρειάζεται αυτό το διπλό σύρσιμο του δαχτύλου από την κορυφή της οθόνης προς τα κάτω για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση;

Αν αντί για ένα δάχτυλο το σύρετε με δύο, θα εμφανιστούν όλα στη στιγμή…

loading...