Εθνικιστικό κόμμα πΓΔΜ: Η χώρα πρέπει να ονομάζεται «Μακεδονία» – Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, λέει ο αντιπρόεδρος του VMRO

Την ώρα που τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ είναι έντονες οι διεργασίες με επίκεντρο την επίλυση του Σκοπιανού, το εθνικιστικό κόμμα της χώρας απορρίπτει κάθε αλλαγή στο Σύνταγμα.
Ο αντιπρόεδρος του VMRO Αλεξάνταρ Νικολόσκι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία».

Όπως είπε, το VMRO δεν πρόκειται να συναινέσει ούτε στην τροποποίηση του Συντάγματος ούτε στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου ή αντικειμένου στην χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες» τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

loading...

4 thoughts on “Εθνικιστικό κόμμα πΓΔΜ: Η χώρα πρέπει να ονομάζεται «Μακεδονία» – Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, λέει ο αντιπρόεδρος του VMRO

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΡΕΜΠΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΙΤΟΙΚΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ .ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ .ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΙΑΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΟ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΙ ΨΗΦΩΝ.

  2. ΠΩΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

    "Στο Γυμνάσιο και Λύκειο δεν ήταν αισθητή η πλύση αλλά στο Πανεπιστήμιο το πλυντήριο δούλευε νύχτα μέρα τις παραποιήσεις στη Πολιτική,στη Θεολογία και στη Ιστορία."
    Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο Πανεπιστημιακός καθηγητής είπε στους φοιτητές:Μη ξεχάσετε ποτέ ότι σας παρέχεται μόρφωση σε ένα κτίριο(Α.Π.Θ) που θεμελιώθηκε πάνω σε νεκροταφείο πάνω σε Εβραϊκά κόκκαλα.

    "Ξεχάστε τη Ιστορία που διδαχθήκατε στο Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο,εδω θα μάθετε και θα διδαχθήτε τη αληθινή όπως ακριβώς περιέχεται σε όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου"

    "Αν υπήρχε Θεός δεν θα επέτρεπε τη δολοφονία 6.000.000 Εβραίων,δεν θα επέτρεπε το Ολοκαύτωμα"

    "Μη ζητάτε βοήθεια απο τον Θεό γιατί απλούστατα δεν υπάρχει,να βασίζεστε στις δυνάμεις σας και μόνο."

    "Ο Χίτλερ ήταν κλώνος του Αλέξανδρου,ήταν ένας σφαγέας"

    Οσοι συμφοιτητές μου πρόβαλαν αντιρρήσεις σε αυτού του είδους τα μαθήματα δεν μπόρεσαν ποτέ μα ποτέ να τα περάσουν,πολλοί τα παράτησαν και άλλοι πολλοί δεν πήραν πτυχίο εξ'αιτίας 3-4 άθεων-αλλοπρόσαλλων-ανθελλήνων Ελληνοεβραιοκαθηγητών.

    Πέρασαν δέκα χρόνια,πόσα άλλα να θυμηθώ;

  3. ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΡΑΜΑΛΙΑ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ,ΕΣΙΣ ΦΘΑΣΑΤΕ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΝ 6 ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ 40 ΑΙΩΝΑ Π.Χ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΥ ΣΑΣ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ

Comments are closed.