Μπακογιάννη από Κομοτηνή: «Γελοίος» ο Καμμένος [vid]

Στις εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ομιλία της στην Κομοτηνή, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι δεν έχει ενιαία θέση για το θέμα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν μπορεί άλλα να λέει ο υπουργός εξωτερικών και άλλα να λέει ο υπουργός αμύνης, όσο γελοίος κι αν είναι”.

loading...

4 thoughts on “Μπακογιάννη από Κομοτηνή: «Γελοίος» ο Καμμένος [vid]

  1. ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΑ….

  2. Συμφωνώ απολύτως με τον 8.23πμ και συμπληρώνω, ότι τέτοια απόβλητα κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τη Χώρα και αυτόν τον τόσο Περήφανο Λαό, και έχουν το θράσος να ζητούν τη συνέχεια,
    Είναι μεγάλη Ντροπή σε όλους αυτούς που μαζεύονται και τους χειροκροτούν,
    Χρόνια Πολλά σε Όλους

  3. Κακή χρονιά μπακογιάννενα σε σένα και όλους τους μητσοτάκηδες που δεν λέτε με τίποτα να πάρετε δρόμο….!

  4. Και τώρα με τους Συριζανελαλήτες σωθηκε η χώρα ? Ρε δεν πάτε να μαμηθείτε όλοι σας οι βολεμένοι ανίκανοι τύπου καραμαλάκα βλαμένοι αριστεροάπλυτοι που κοπρίζατε στις γωνιές του συντάγματος δήθεν αγανακτησμένοι,απόβλητα του πιό βρώμικου συνασπισμού κλεφτών του ΠΑΣΟΚ που μόλις σας πήρε ο κόσμος χαμπάρι την κάνατε προς συριζα και την πλήρωσε ο πιό μαλάκας κλέφτης (ελαφρά την έβγαλε ο λεβέντης σας ο Ακης) Κοπρίτες που σε τίμιες εποχές τα βρωμερά σαρκία σας θα στόλιζαν τις κρεμάλες και σίγουρα δεν θα βρίσκατε ηλιθιουςσυν καμένους να σας τηρίχουν

Comments are closed.