Και το twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής – Ολοκληρωτικός πόλεμος από το Σύστημα! Αυστηρή απάντηση Λαϊκού Συνδέσμου στην Twitter Inc.

Μετά το Facebook του σιωνιστή Ζούκεμπεργκ, μετά το Instagram και όλα τα διαπλεκόμενα media, ήρθε η σειρά του Twitter να στοχοποιήσει με άθλιο τρόπο τον Λαϊκό Σύνδεσμο!

Η επίσημη σελίδα της Χρυσής Αυγής στο Twitter, που αριθμεί χιλιάδες followers και παρουσιάζει καθημερινά τις αναρτήσεις της κεντρικής μας ιστοσελίδας απενεργοποιήθηκε από τους διαχειριστές της εταιρίας. Το μήνυμα που διαβάζει πλέον κάθε αναγνώστης που θέλει να ενημερωθεί για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι το εξής:

Αποστείλαμε άμεσα αυστηρό μήνυμα καταγγελίας στην εταιρεία, όπου τονίζεται μεταξύ άλλων:

Ο λογαριασμός @xryshaygh είναι ο επίσημος λογαριασμός του “Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή”, της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα, που αυτή την στιγμή εκπροσωπείται από 16 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και από 3 ευρωβουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού λόγω κακόβουλων αναφορών συνιστά βάναυση αντιδημοκρατική πράξη, που καταπατά τα πολιτικά μας δικαιώματα, καθώς και τα ατομικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, που αποκλείονται από την ενημέρωση για τις θέσεις του κόμματός τους. Παρακαλούμε όπως επανενεργοποιηθεί άμεσα ο λογαριασμός @xryshaygh και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Στην πραγματικότητα, αυτή η ενέργεια του Twitter εντάσσεται στον ολοκληρωτικό επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Λαϊκός Σύνδεσμος από ολόκληρο το σύστημα εξουσίας. Το σύμπλεγμα μέσων ενημέρωσης και διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας, που ελέγχεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αποκλείσει από παντού την Χρυσή Αυγή. Ακόμα και οι πιο σημαντικές δραστηριότητες και πολιτικές παρεμβάσεις μας αποσιωπούνται.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία Twitter, Inc. εφάρμοσε την τακτική του αποκλεισμού σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα, όλα τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς και της αναρχικής τρομοκρατίας συνεχίζουν να έχουν κανονικές σελίδες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γίνεται έτσι απολύτως αντιληπτό ποιος είναι ο μοναδικός εχθρός του διεφθαρμένου διεθνούς συστήματος εξουσίας.

Συνιστά τεράστια επιτυχία για τον Λαϊκό Σύνδεσμο αυτός ο ολοκληρωτικός πόλεμος. Ο φόβος και ο πανικός του Συστήματος αποδεικνύει πως η δυναμική μας είναι τεράστια. Η απόπειρα εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής από όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, έντυπα, διαδίκτυο) θα πέσει στο κενό.

Δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν με τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις. Νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι με τους γελοίους αποκλεισμούς από τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα, τα facebook και τα λοιπά εργαλεία του σιωνιστικού κατεστημένου;

loading...

20 thoughts on “Και το twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής – Ολοκληρωτικός πόλεμος από το Σύστημα! Αυστηρή απάντηση Λαϊκού Συνδέσμου στην Twitter Inc.

  1. Το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης μιλάει συνεχώς για δικαιώματα. Γι' αυτό οι λαοί έχουν σχηματίσει την εντύπωση ότι έχουν δημοκρατικά καθεστώτα και δημοκρατικά δικαιώματα !!

  2. Εάν συγκρίνουμε το τώρα με το παρελθόν, θα διαπιστώσουμε ότι η δικτατορία του Παπαδόπουλου ήταν η καλύτερη Δημοκρατία.

  3. Κι ακόμα δεν δημιούργησαν την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Φανταστείτε τι δικτατορία θα επιβάλουν.

  4. Η παγκοσμιοποίηση σαρώνει σχεδόν τα πάντα.

  5. Σήμερα εάν μιλήσει κάποιος υπέρ του Έθνους, θα του βάλουν την ταμπέλα του φασίστα ή του ρατσιστή.

  6. Η πλάκα είναι που μιλάνε όλοι για Δημοκρατία!!!

  7. Αφου δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τη Χ.Α. πολιτικα(υστερουν σε επιχειρηματα),καταφευγουν πανικοβλητοι στην εσχατη λυση τη φιμωση.Ομως ο προσεκτικος παρατηρητης καταλαβαινει οτι αυτη η πρακτικη αποτελει ηττα για το σαπιο συστημα,απο αυτες τις ηττες που προσπαθει να κρυψει κατω απο το χαλι και που λιγο λιγο συσσωρευονται και τελικα θα ερθει η μεγαλυτερη ηττα των Καθεστωτικων-η μεγαλη Νικη του Λαου.

  8. Δεν έχεις άδικο. Αυτό λέει η λογική. Δυστυχώς όμως οι λαοί δεν υπακούουν στη λογική, αλλά στην προπαγάνδα των μέσων πληροφόρησης.

  9. Νομίζω ότι όλα τα κόμματα έπρεπε να εξεγερθούν ενάντια στη φίμωση ενός κόμματος που ψηφίζεται από τον λαό.

  10. Γέμισε ο τόπος από
    δήθεν αντιφασίστες,
    δήθεν αντιρατσιστές,
    δήθεν δημοκράτες.

  11. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

  12. Ρε παιδιά πρέπει η Χρυσή Αυγή να καταγράφει υψηλά ποσοστά,γιατί στον Σκάϊ βγάζουν κάθε τόσο τον Βελόπουλο να λέει ανεμπόδιστα τις μ@λακίες του.Θέλουν τουλάχιστον να εμποδίσουν τους "Σωρρικούς" να καταφύγουν στον Μιχαλολιάκο.

  13. Ο σκοπός κάποιων είναι ολοφάνερος: θέλουν να διαιρέσουν την πατριωτική παράταξη σε μικρά κόμματα, ώστε να μην μπορέσει να κυβερνήσει ποτέ.

  14. μη κλαιγεστε χρυσαυγουλα οι αφεντες σας μασονοι σας κανουν διαφημιση που μονο εσεις δε αντιλαμβανεστε

  15. Εσυ θα κλαψεις στις επερχομενες εκλογες.
    Κλαμα καργα.

  16. 9.08
    Έχεις δίκιο. Κάθε μέρα η Χρυσή Αυγή έχει στασίδι σε πάνελ σ' όλα τα μεγάλα κανάλια, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα λοιπά κόμματα.
    Τώρα αυτό γιατί η χρυσαυγίτες δεν το βλέπουν, εσύ πιστεύω ότι μπορείς να το εξηγήσεις. Είσαι τετραπέρατος.

  17. TO MONO KRATOS POY LITOYRGOYSE DIMOKRATIKA ITAN I LIVI!!! GIAFTO KE DOLOFONISAN TON KANDAFI I EBREOMASONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OYDEN ALO KRATOS IXE I EXI D I M O K R A T I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POSO MALON TORA POY STIN ELLADA EDOLOFONISAN KE TON TRITO ETHNARXI ELLINA GEORGIO PAPADOPOYLO!!! I MOGOLOEBREOMASONI POY KIBERNAN 100% TIN ELLADA APO TO 1974??? ALO TO NA LES TIN LEKSI DIMOKRATIA!!! KE ALO TO NA KIBERNATE ENA KRATOS ME DIMOKRATIKO POLITEBMA!!! MATHETE SOSTA TIN ELLINIKI GLOSA KE META NA GRAFETE. MIDENOS EKSEROYMENOY ISASTE AMORFOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. O ETHNARXIS PAPADOPOYLOS DEN IXE DIMOKRATIKO POLITEBMA!!! ITAN MONARXIKO POLITEBMA IXE OLES TIS EKSOYSIES O IDIOS!!! NA GIATI SAS LEO ILITHIOYS PARISTANETE TOYS MORFOMENOYS STIS CAFETERIES KE STA PIGADAKIA ENO DEN KSERETE TIN DIMOKRATIA TI INE KE TIN XRISIMOPIITE DIARKOS!!! ASE POY EXETE SALATOPIISI TIN ELLINIKI GLOSA KI AFT I ETIA INE OTI ISASTEMOYLOSPORI KE OXI! ELLINES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΑΛΒΑΝΕ

Comments are closed.