TO AΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ








MEΡΟΣ Β


Οπως ειδατε ο θεος βοηθα μονον οσους αγωνιζονται, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες. 

Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα. Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα.




Ελευθερια και αξιοπρεπεια.
Τα ανωτατα αυτά ιδανικα, η ελευθερια και η αξιοπρεπεια, είναι και τα δυο δημιουργήματα των αρχαιων ιερων Ελλήνων.
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των Ιερων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ
ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ
ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ
ΤΟΤΕ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
Εάν ηταν οπως τα λενε οι ανθρωποι του  θεοσοφικου σατανισμού, που προωθουν αυτες  της “προφητειες, για την “απελευθερωση” μεσω του καναπε, μεσω της σεξουαλικης διαφθορας, τοτε οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στους καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

 Εντούτοις ολους εκεινους τους αιωνες ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ολους εκεινους τους αιωνες, για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια. Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Οπως ειδατε ο θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 
Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.
Μεσα σε ολη αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με “απεσταλμενο” του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον “μαρμαρωμενο” Βασιλια,
Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.
Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ιωαννης Βατατζής, επετρεψε ο Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή. 

Ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζής ηταν  βασιλιας στο μικρο κρατiδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια.

Αυτο διοτι η ενδοξη Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια, ειχε πλεον κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.χ.
Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.
Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο αγιος Ιωαννης  γ
 Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ ο η Παλαιολόγος ο οποιος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια ο παλαιολογος τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λσσκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.
Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακα ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ; 


ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ‘ΘΕΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9). ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΟΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ.



Εξαιτιας των χρηστων ηθων, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. 


Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, επιστημονες.


Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


 Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτως πολεμος.




Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.

 Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.

Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

.
 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


 
Η Βουλγαρια ολοκληρη, αποτελουσε πλεον Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορικη επαρχια.


 Όλα αυτά εξαιτιας της γεναιοτητας του Ιωαννη και των υπολοιπων Ελλήνων αξιωματικών,στρατιωτών,
 μαζι φυσικα με ένα μικρο αριθμο αρμενιων, όπως προανεφερα. 


Ο Βασιλιας Ιωαννης Α δεν θριαμβευσε μονον εναντιον των ρωσων αλλα και εναντιον των  αραβων οπου εδω οι επιτυχιες οι δικες του και του Ελληνικου (Ρωμαικου) Στρατου ειναι παρα πολυ περισσοτερες. 


Στις 12 Νοεβριου του 972 μ.χ.,εισηλθε ο Ελληνικος Στρατος στην Νισιβη. Η κατακτηση αυτη εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση και προκαλεσε φοβο στους υπηκόους του χαλιφη. 


Υστερα βαδισε αρχικα εναντια στην Αρμενια για να την εξαναγκασει σε συμμαχια πραγμα που πετυχε. 


Οι πεδιαδες της Μεσοποταμιας ηταν ερημες απο αραβες κατοικους, καθως μονον στο ακουσμα οτι ερχετε ο Ελληνικος στρατος ετρεχαν πανικοβλητοι.

Ο τριτος και σπουδαιοτερος πολεμος εναντιων των Αραβων ξεκινα την Ανοιξη του 975 μ.Χ., στις 29 Μαιου επεσε το Μπααλμπεκ (Ηλιουπολη). 



Επειτα ο Ιωαννης βαδισε εναντιον της Δαμασκου, η οποια δηλωσε φορου υποτελης στον Αυτοκρατορα για να αποφυγει την ισωπεδωση.

Την Τιβεριαδα και την Ναζαρετ δεν της ισοπεδωσε ο Ιωαννης απο σεβασμο (λογω Χριστιανισμου). Επισης οι πολεις Ακρα (Αργεια-Πτολεμαις), Ραμλε, Ιερουσαλημ δηλωσαν υποταγη στον Ελληνα Αυτοκρατορα. Επιστρεφωντας ο Τζιμισκης κατεκτησε την Σιδωνα, την Βυρητο, την Βυβλο, ενω επεσαν ολα τα παραλιακα φρουρια. 


Εν συνεχεια επεσαν τα Γαβαλα, Βαλαναια, και άλλες πολεις. 



Αυτές είναι μερικες από της πολλες κατακτησεις του Ιωαννη. 


Ο Ιωαννης όπως και ο προκάτοχος του ο Νικηφόρος ο Β, εδωσε το βαρος στο Συριακο μετωπο, συνεχιζοντας το Ελληνικο επος του μεσαιωνα. 


Ο Ιωαννης Τζιμισκης είναι ο τεταρτος κατά σειρα κορυφαιος αυτοκρατορας, μετα τον Ιερο Βασιλειο β, τον Ηρακλειο, και τον Αργαλεο θανατο των Σαρακηνών, τον Αγιο Νικηφορο τον β Φωκα. 


Επιστρεφοντας στην Πρωτευουσα ο Ιωαννης, προσβληθηκε μαλλον απο τυφο και πεθανε στις 10 Ιανουαριου του 976.

Ενας ακομη πολύ μεγαλος Αυτοκρατορας που δοξασε την Ελλαδα.

Ο Ιωαννης ο Α πολεμουσε στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, και πολλες φορες Ολομοναχος χωρις φρουρα για να εμπνευσει τον Ελληνικο Στρατο, να κερδιζει της μαχες και τους πολεμους. 


Αυτό είναι κατι το το οποιο εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες ολοι οι γνήσιοι Ελληνες αυτοκρατορες, ολοι οι γνήσιοι Ελληνες στρατηγοι, ανωτατοι αξιωματικοι και αξιωματούχοι. 


Τοτε αριστοκράτες λεγοταν οι πιο γεναιοι πολεμιστες, οι οποιοι την περιουσια τους την εκαναν επειδή πολεμουσαν καθημερινα πολύ γεναια στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα, παιζοντας την ζωη τους κορωνα γραμματα. 


Ολα αυτά σε αντιθεση με τα σημερινα βοθροσκουπιδα που κανουν περιουσιες, με πραξικοπημα, παρανομα προδοτικα μνημονια, κλεβωντας, παραμενοντας ατιμωρητοι. 



Για ολες αυτές της ανανδρες πραξεις τα βοθρολυματα της πολιτικης, αξιωνουν να ονομάζονται “αριστοκρατες”. 

Το πιο ενδεικτικο ολων για τον Ιωαννη Τζιμισκη είναι ,ότι όταν δεν πολεμουσε και βρισκοταν στην Κωνσταντινουπολη, πηγαινε σε τακτικη βαση και εκανε περιπατους με τους λεπρους, απο το λεπροκομειο της Κωνσταντινουπόλεως. 



Αυτο και μονο μας δειχνει γιατι ηταν τοσο γεναιος στα πεδια των μαχων.

Η μητερα του Ιωαννη του α ηταν Ελληνιδα και αδερφη του Αγιου Νικηφορου Φωκα. 



Ο πατερας του Ιωαννη ηταν αρμενιος, και ο παππους του Ιωαννη ηταν αδερφος του ενδοξου Αρμενιου Στρατηγου, του Ιωαννη Κουρκουα.
H ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΡΙΓΓΑ
Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.


Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.


Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.


Ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας και ο ανηψιος του Ιωαννης, δυστυχως ηταν μεσα στα αμέτρητα θυματα των σκευωριων, που δημιουργει ανα τους αιωνες, το κομματι του εβραικου λαου το οποιο πιστευει στον εωσφορο.

Ενας ακομη πολιτικος αξιωματούχος σημιτικης καταγωγης ηταν ο Ιωσηφ Βριγγας, ο οποιος προκαλεσε φοβερα πληγματα στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.


O παρακοιμωμενος Ιωσηφ Βριγγας, ηταν εκεινος ο οποιος κινησε γη και ουρανο, ώστε να εμποδισει τον Αγιο Νικηφορο Φωκα ,από την ανοδο του στον θρονο. 


Αρχικα εγραψε επιστολή στον ανηψιο του Νικηφορου του β, τον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη Τζιμισκη, με την οποια ζητουσε ειτε να σκοτωσει τον θειο του, ειτε να τον συλλαβει, να τον τυφλωσει, και να τον κλεισει σε μοναστηρι.



Όταν ο Ιωαννης αρνηθηκε, εκανε τα παντα ο Ιωσηφ Βριγγας, για να σταματησει τον Νικηφορο, από την ανοδο του στον θρονο, μεχρι ενοπλη αντισταση προεβαλλε. Όμως δεν πετυχε τιποτα, ο Αγιος Νικηφόρος εγινε αυτοκρατορας, και ο Βριγγας εχασε όλα του τα αξιωματα.
Λιγο πριν πεθανει αυτή η θλιβερη μορφη ζωης, για να εκδικηθεί τον Ιωαννη, εστειλε καποιους,οι οποιοι εξαπατησαν τον Νικηφορο τον β, καθως τον επεισαν ότι ο Ιωαννης ,ετοιμαζει “πραξικοπημα”.

Αυτό το ε κανε ο Ιωσηφ Βριγγας , διοτι ο Ιωαννης δεν υπακουσε στις εντολες του ,να σκοτωσει του θειο του, τον Νικηφορο τον β. 



Αυτό που εκανε ο Βριγγας ηταν μια ακομη πλεκτανη, ένα ακομη ψεμα, διοτι ο Ιωαννης μεγαλωσε από μικρο παιδι, με μοναδικο πρωτυπο τον Θειο του τον Νικηφορο τον β, ο οποιος ηταν ο πιο γεναιος πολεμιστης, εκεινης της εποχης στα πεδια των μαχων. 



Ο Ιωαννης ηθελε να γινει ομοιος με τον θειο του, τον θαυμαζε παρα πολύ.

 Όταν μεγαλωσε εγινε στρατιωτικος, και πολεμουσε πολύ γεναια ,διπλα στον θειο του Νικηφορο β, στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης. 



Ένα ονειρο ζωης, ειχε γινει πραγματικοτητα για τον Ιωαννη.


Το ιδιο ονειρο ειχαν ολοι ,οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, να πολεμησουν , να υπερασπιστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Το ονειρο του Ιωαννη Κουρκουα πλεον ειχε γινει πραγματικοτητα, καθως
πολεμουσε διπλα στον κορυφαιο πολεμιστη του κοσμου τον αγιο Νικηφορο.
Ο Ιωαννης αισθανοταν ότι είναι ο πιο τυχερος και ο πιο ευτυχισμένος σε ολο τον κοσμο.



Ο Ιωαννης  εδειξε το ηθος του με το να μην σκοτωσει τον θειο του, και να του αποκαλυψει την συνομωσια.

Δυστυχως όμως ο Νικηφόρος ο β εξαπατηθηκε, από τον πανουργο Ιωσηφ Βριγγα.

Το αποτέλεσμα της νεας πλεκτάνης του Βριγγα, ηταν να αφαιρεσει ο Νικηφόρος όλα τα στρατιωτικα αξιωματα ,από τον Ιωαννη, και να τον θεσει σε κατ οικον περιορισμο. η Ελλαδα εχασε για εκεινο το διαστημα, τον δευτερο γεναιοτερο κατά σειρα πολεμιστη, και στρατηγο. 



Η Συνεχεια όμως ηταν ακομη πιο τραγικη, καθως ,κατά την δευτερη συνομωσια , κατά της ζωης του Νικηφορου του β, ο Ιωαννης πλεον πληγωμενος από την αδικια που του εκανε ο θειος του ,δεν θα κανει απολυτος τιποτα, για να σταματησει τους συνομωτες.

Το τραγικο δεν ηταν αυτό, αλλα ηταν και συμφωνος, να δολοφονηθεί ο θειος του. Ο κοσμος του Ιωαννη ειχε καταρευσει, το ίνδαλμα του, ο θειος του, που τοσο λατερυε , που τοσο θαυμαζε, τον ειχε πληγωσει ανεπανόρθωτα.

Δεν μπορεσε ο Ιωαννης ο Κουρκουας να βρει την δυναμη να συγχωρησει τον θειο του μετα από μια τοση μεγαλη αδικια. Μαλιστα λεγεται ότι λιγο πριν ξεψυχησει ο αγιος πηγε στο δωματιο του και τον εβριζε πολύ ασχημα.
Οι αρμενιοι στρατιωτικοι προστατευαν ως κορη οφθαλμου το δικαιωμα τους να κανουν γαμους με τους Ελληνες στρατιωτικούς.

Ηταν μακραν ο μεγαλύτερος τιτλος τιμης για το αρμενικο εθνος σε  ολη του την ιστορια μεχρι και σημερα.



 Δεν ειχαν λοιπον καμια προθεση να καταστρεψουν τα  παντα με την δολοφονια του Αγιου Νικηφορου και οποιουδηποτε αλλου επιφανη Ελληνα της αυτοκρατοριας. 




Το δικαιωμα αυτό να εχουν συγγενεια με τους Ελληνες στρατιωτικούς το κερδισαν μεσα από πολύ αιμα και πολλες θυσιες στα πεδια των μαχων πολεμώντας διπλα στους Ελληνες στρατιωτικούς.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΑΣ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.



loading...

33 thoughts on “TO AΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Β

  1. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 8:43 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:37 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:40 π.μ.
    Απατη τετελεσμενη κατα του δημοσιου και συσταση εγκληματικης συμμοριας σατανιστη ειναι δις ισοβια

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:42 π.μ.
    Για το δωρο της εισαγγελιας στη σατανο-
    συμμορια με τα 4 κακουργματα δεν μας ειπες ρε
    μασονικο πτωμα

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:29 μ.μ.
    Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  2. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:29 μ.μ.
    ΡΕ GYFTOULA ΠΟΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ GAME OF THRONES

    ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ THE GAME OF GYFTOUS.

    ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΤΑ 150ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 300ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ 12ΘΘΕΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ.

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:26 μ.μ.
    Ετσι αποφασισε να χτισει μια σεκτα με επικλησεις σε θεους και νερακια των 50ml απο το περιπτερο που θεραπευουν τον καρκινο η οποια ηταν στοχευμενα βασισμενη στην αρχαια ελλαδα και το πατριωτικο συναισθημα/θυμικο των υπερχρεωμενων Ελληνων (Ε.ΣΥ). Το πρωτο και βαρυγδουπο κατορθωμα του ηταν να οδηγησει εναν συνελληνα φουκαρα (μπαλαντινας) που τον πιστεψε, να γινει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στο ονομα της Ε.ΣΥ γιατι εβλεπε προδοτες και πρασινους δρακους και να σαπιζει πλεον στην φυλακη για ολη του την ζωη. Πιστευε λοιπον με το λιγο και λειψο μυαλο που εχει οτι ετσι θα μπορουσε να εκβιασει το συστημα με ενα κομμα. Εδω ο Τσιπρας εταζε λεφτοδεντρα με 10 δις και το προγραμμα της Θεσσαλονικης και εγινε κυβερνηση θα σκεφτηκε, εγω με τα 600 δις και αντιπροεδρος (που θα γινω προεδρος οταν πεθανει ο προεδρος) του "παγκοσμιου κρατους" Golden Axis που ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενος ρωσσου απατεωνα ονοματι Vladimir στο Long Island στην Καλιφορνια (κλαιω με λυγμους) μπορω γινω πλανηταρχης-και-βαλε! Ετσι, ο αφραγκος τρισεκατομμυριουχος σας εβαλε να πληρωνετε απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη και να ανοιγετε γραφεια διαφημιζοντας την μουρη του. Σας εβαλε να λετε "Χωρις κομμα χωρις δογμα κλπ" ενω σας εκανε μελη του κομματος του πειθωντας σας για μια φορα ακομα οτι δεν ειναι κομμα αλλα πολιτικος φορεας (οχι γιαννης γιαννακης). Και εκει σαλταρε τελειως.

  3. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 1:04 π.μ.
    Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 1:08 π.μ.
    ………..
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  4. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΨΩΡΟΓΙΔΟ.

    Η νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά παρέα που συγκρότησε τον πυρήνα για την έκδοση της κακοστημένης εφημεριδούλας με την επωνυμία "Φιλελεύθερος" απέτυχε και μάλιστα γρήγορα. Η εφημερίδα δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Δεν πρέπει να πουλά ούτε 2000 φύλλα και το μέλλον της είναι άγνωστο.

    Σε πρώτη φάση, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες για να βρει χρηματοδότηση, ώστε τελικά ο Μαυρίδης να μην καταλήξει φούρναρης (Ο ίδιος μας ενημέρωσε για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό πριν από χρόνια).

    Τώρα στην προσπάθειά του να σώσει το εγχείρημα που με το καλημέρα γελοιοποιήθηκε αντιγράφοντας, με κακό τρόπο την Liberation, αναζητά τη βοήθεια του…. Αρτέμη Σώρρα. Το liberal και ο Φιλελεύθερος γέμισαν με άρθρα για τον καταζητούμενο και την… κωλοτούμπα του.

    Είναι δύσκολη η δημοσιογραφία και ακόμη πιο δύσκολη η έκδοση εφημερίδας…

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 6:32 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  5. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:48 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχααααα ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΥΔΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
    Ο ΜΠΑΤΗΡΟΩΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΜΕΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛΟΥΜ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΠΡΕΣΙΑΣΣΣΣΣ
    ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕΕ ΧΕΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝΕ 45,000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΛΙΘΙΟ ΕΒΡΙΣΚΕ, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ…..

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:37 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:40 π.μ.
    Απατη τετελεσμενη κατα του δημοσιου και συσταση εγκληματικης συμμοριας σατανιστη ειναι δις ισοβια

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:42 π.μ.
    Για το δωρο της εισαγγελιας στη σατανο-
    συμμορια με τα 4 κακουργματα δεν μας ειπες ρε
    μασονικο πτωμα

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:29 μ.μ.
    Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Απάντηση

  6. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 8:47 μ.μ.
    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  7. ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ….

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ….ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ…!!!

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ….

    ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ…!!!

    ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..!!!

    ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ Ο ΜΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΨΟΦΗΣΕ ??

  8. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ…..

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…

    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΗΡΕ ΑΚΟΥΣΑ ΧΡΥΣΟ ΟΣΚΑΡ ΞΑΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΙΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΕΤΣΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ…??

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΧΕΣΙΜΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ….

    ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΧΤΙΚΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ,ΠΟΝΑΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ…

    http://www.tilestwra.com/wp-content/uploads/2016/11/7a40bf87222e63af5ac78b9731864b33-1200×630.jpg

    9.29

    ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

  9. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ..

    ΕΚΕΙ ΧΤΙΚΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΟΥΤΡΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ….

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….

    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

  10. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

    Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??

    ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ…!!!!!

    https://www.facebook.com/dimosellhn/videos/10213955733261006/

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

    Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??

    ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ…!!!!!

    https://www.facebook.com/dimosellhn/videos/10213955733261006/

  11. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ….

    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΤΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΤΑ…

    ΟΥΣΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΧΛΕΙΣ??

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

    ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

  12. ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….

    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

  13. ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ..

  14. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ

  15. ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….ΟΠΩΣ ΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ

  16. ΧΑΧΑΧΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΑΓΟΣ "ΑΓΟΡΑΣΕ" ΤΟΝ
    ΑΝΤΕΝΑ.

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙ ;

    ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΤΟ 12ΘΕΕ
    ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ.

  17. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?
    .ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….

  18. Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντιμ. -Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών,
    πλαστα ομολογα με 600 δις, τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και
    κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,
    ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας. Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι.

  19. ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ

  20. ,άρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και
    κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,
    ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς,Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γμικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών,

  21. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:23 μ.μ.
    Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντινα. Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών, πλαστα ομολογα με 600 δις, τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας.

    Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι.

  22. κλεψιμο χρηματων απο αφελεις αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντιμ. -Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπ οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,
    ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας. Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής,

  23. Δημητρης Καζαμιας
    7 ώρες ·
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.αν θελουν να παραιτηθουν να το κανουν ολοι μαζι με την ΜΙΑ,,,αλλιως θα ακουμε ηχητικα κανενα εξαμηνο..

  24. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ

  25. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ

  26. Πολλοί πιστεύουν ότι τσιγγάνοι και γύφτοι είναι το ίδιο πράγμα και απλώς ο όρος "τσιγγάνος" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος για να χαρακτηρίσεις έναν "γύφτο", καθώς ο όρος αυτός έχει αποκτήσει και υβριστικό περιεχόμενο.

    Δύο τσιγγάνες όμως, η Ειρήνη και η Μαριάννα Γιουνά υποστηρίζουν ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι γύφτος και άλλο τσιγγάνος. Μας εξήγησαν μάλιστα τις διαφορές λέγοντας:

    " Οι τσιγγάνοι μένουν σε σπίτια, ενώ οι γύφτοι μένουν σε παράγκες και τσαντίρια. Οι τσιγγάνοι κάνουν δουλειές και έχουν λεφτά για να ζήσουν, ενώ οι περισσότεροι γύφτοι κανουν απατες με πλαστα ομολογα λεγοντας οτι εχουν στην κατοχη τους 600 δις, ενω κάνουν κλεψιές και ζητιανεύουν τσαπελες απο τους ραββινους"

    Όσο για το επίκαιρο θέμα των ημερών, τις αρπαγές παιδιών, και τα τρις που θα σωσουν την ελλαδα οι δύο τσιγγάνες τόνισαν: "Οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, ούτε αγοράζουν παιδιά. Οι γύφτοι του ψωρρα είναι αυτοί που ασχολούνται με πλαστα ομολογα και απαγωγες παιδιων."

    Με λίγα λόγια, αν πιστέψουμε όσα μας είπαν η Ειρήνη και η Μαριάννα, οι γύφτοι είναι οι κακοί τσιγγάνοι!

  27. Την ώρα που στο γήπεδο έκαναν προπόνηση παιδιά με την ακαδημία τους, έφτασε μια ομάδα μεταναστών με σκοπό να παίξουν και εκείνοι μπάλα.

    Στο σημείο όπως και κάθε μέρα βρίσκονταν ο υπεύθυνος του γηπέδου ο οποίος τους πληροφόρησε ότι δεν μπορούν τώρα να παιξουν στο γήπεδο γιατί έχει προπόνηση η ακαδημία, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να εξαγριωθούν και ένας από αυτούς να τον χτυπήσει με κουτουλιά στο μέτωπο μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και παιδιών που βρίσκονταν στο γήπεδο..

    Ο υπάλληλος του δήμου Λέσβου φοβούμενος για την ζωή του έφυγε από το σημείο με προορισμό το Αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης για να καταγγείλει το γεγονός.. Παρόλα αυτά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση γιατί όπως δήλωσε φοβάται για την ζωή του.

  28. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 6:32 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  29. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    Evangelos Konstantakakos · 3:01 Εγω εδω στελνω μηνυματα στα Αμερικανακια να απαντησουν στις επομενες 5 ημερες η θα παω στη Γερουσια για παραπονα.
    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  30. Ευχαριστουμε εκ βαθους καρδιας ολοι οι επισκεπτες τον 12:30 και ολους αυτους που προσπαθουν να αφυπνισουν και να σωσουν τα δεκαρικα των αφελων, απο τον αισχρο γυφτοαπατεωνα και τα παπαγαλιζοντα τσιρακια του

  31. ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;
    ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

  32. ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
    ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ '13 ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;
    ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  33. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:38 μ.μ.
    Πολλοί πιστεύουν ότι τσιγγάνοι και γύφτοι είναι το ίδιο πράγμα και απλώς ο όρος "τσιγγάνος" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος για να χαρακτηρίσεις έναν "γύφτο", καθώς ο όρος αυτός έχει αποκτήσει και υβριστικό περιεχόμενο.

    Δύο τσιγγάνες όμως, η Ειρήνη και η Μαριάννα Γιουνά υποστηρίζουν ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι γύφτος και άλλο τσιγγάνος. Μας εξήγησαν μάλιστα τις διαφορές λέγοντας:

    " Οι τσιγγάνοι μένουν σε σπίτια, ενώ οι γύφτοι μένουν σε παράγκες και τσαντίρια. Οι τσιγγάνοι κάνουν δουλειές και έχουν λεφτά για να ζήσουν, ενώ οι περισσότεροι γύφτοι κανουν απατες με πλαστα ομολογα λεγοντας οτι εχουν στην κατοχη τους 600 δις, ενω κάνουν κλεψιές και ζητιανεύουν τσαπελες απο τους ραββινους"

    Όσο για το επίκαιρο θέμα των ημερών, τις αρπαγές παιδιών, και τα τρις που θα σωσουν την ελλαδα οι δύο τσιγγάνες τόνισαν: "Οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, ούτε αγοράζουν παιδιά. Οι γύφτοι του ψωρρα είναι αυτοί που ασχολούνται με πλαστα ομολογα και απαγωγες παιδιων."

    Με λίγα λόγια, αν πιστέψουμε όσα μας είπαν η Ειρήνη και η Μαριάννα, οι γύφτοι είναι οι κακοί τσιγγάνοι!

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:23 μ.μ.
    Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντινα. Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών, πλαστα ομολογα με 600 δις, τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας.

    Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι.

Comments are closed.