ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !Έγραψαν συνθήματα στον Λευκό Πύργο – «Έλληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς» [pics]

Συνθήματα στον Λευκό Πύργο έγραψαν νωρίτερα σήμερα το βράδυ μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στα συνθήματα έγραψαν, μεταξύ άλλων, «Έλληνας δεν γεννιέσαι καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές».

Στην πλατεία Λευκού Πύργου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προσήγαγαν πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή στον Λευκό Πύργο είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τον όρο «Μακεδονία «, ενώ στις 13:00 ομάδες αντιεξουσιαστών θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα.

Mε πληροφορίες από thestival.gr:

loading...

5 thoughts on “ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !Έγραψαν συνθήματα στον Λευκό Πύργο – «Έλληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς» [pics]

  1. Η προπαγάνδα της Παγκοσμιοποίησης, που είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων και της διάλυσης των Εθνών, επινόησε την λεγομένη ''πολιτική της ορθότητας''. Όποιοι δεν συμφωνούν μ' αυτήν χαρακτηρίζονται ως φασίστες ή ως ρατσιστές.
    Ζούμε σε εποχή παρακμής.

  2. Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγα σοφά πράγματα:
    ''Όταν ευημερεί η Πατρίδα, ευημερούν και οι πολίτες''.

  3. Με βάσει όσα διαβάζω στο διαδίκτυο, διαπιστώνω ότι η Χρυσή Αυγή έχει σωστές θέσεις πάνω στα εθνικά θέματα. Επομένως απορώ γιατί την κατακρίνουν. Έπρεπε να τάσσεται εναντίον της πατρίδος, για να την επαινέσουν;

  4. Το 3ο κόμμα της Βουλής αντιστέκεται στο σύστημα της παγκοσμιοποίησης. Άρα οτιδήποτε λέγει ή κάνει γίνεται αντικείμενο επικρίσεων.
    Όταν έδινε συσσίτια στους ανήμπορους οικονομικά Έλληνες, καλό δεν έκανε;
    Κι όμως τα συσσίτια εκείνα τα κατηγορούσαν ως ''συσσίτια μίσους''.

  5. ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!! ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Comments are closed.