Πιστοί… άγιασαν το άγαλμα Phylax για να ξορκίσουν τον δαίμονα! (VIDEO)

Πορεία διαμαρτυρίας μέχρι  το άγαλμα «Phylax» στην είσοδο του Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησαν ενορίτες του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης της περιοχής, για να το αγιάσουν και να… ξορκίσουν τον δαίμονα!

Κρατώντας σημαίες, εικόνες, διάφορα συνθήματα και ψάλλοντας το απολυτίκιο του Αγίου Γεωργίου ο εφημέριος και αρκετοί πολίτες ξεκίνησαν από την εκκλησία και έφτασαν μέχρι το άγαλμα, το οποίο ράντισαν με αγιασμό, μιας και η μορφή του παραπέμπει σε δαίμονα.

Μάλιστα σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου ο εφημέριος χαρακτηρίζει το άγαλμα «στρατιώτη του Σατανά».

loading...

12 thoughts on “Πιστοί… άγιασαν το άγαλμα Phylax για να ξορκίσουν τον δαίμονα! (VIDEO)

  1. Το πρότυπο της οικογένειας ονομάζεται εκκλησία.

    Η Εκκλησία του Ανθρώπου,
    Οι υιοί του Φωτός Θεού,
    Η Ανθρωπιά στο πνεύμα της εικόνας και της ομοίωσης του Πατέρα και Υψίστου Θεού.
    Μια Αγία τριάς μετρούμενη εν το σώμα του ανθρώπου.

    Ο Θεός μας αποκάλυψε το μεγαλείο του ανθρώπου. Το γεγονός ότι ο Χριστός ήταν είναι και θα παραμείνει για πάντα μια ένδειξη ότι ο άνθρωπος είναι τόσο πελώριος, τόσο μυστηριωδώς βαθύς, ώστε όχι μόνο μπορεί να περιέχει – ως ναός – τη θεία παρουσία, αλλά μπορεί και να ενωθεί με τον Θεό, να γίνει "θείας κοινωνός φύσεως", κατά τον απόστολο Πέτρο. Και ακόμη, όσο πολύ κι αν παρεξέκκλινε ο άνθρωπος από την κλήση του, όσο ανάξιος κι αν έγινε γι' αυτήν, ποτέ δεν θα έχει μια σχέση με τον Θεό κατώτερη από αυτή της πατρότητας και δεν θα πάψει ποτέ να έχει τη θέση του υιού ή της θυγατέρας του Υψίστου… αυτό που φανερώνεται Εν Χριστώ και δια του Χριστού είναι ότι αυτό που έχει υπέρτατη σημασία είναι το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά· ότι ο Χριστός ζει και πεθαίνει για τον καθένα μας, ότι δεν Τον ενδιαφέρουν οι μάζες αλλά ο κάθε άνθρωπος. Ο αρχαίος κόσμος ήξερε έθνη και φυλές, ήξερε δούλους και κυρίους, είχε κατηγορίες ανθρώπων, όπως ακριβώς και ο σύγχρονος κόσμος διακρίνει κατηγορίες και τύπους και ομάδες. Ο Θεός γνωρίζει μόνο ζώντες ανθρώπους – άνδρες και γυναίκες.

    Άγνωστος ομολογητής

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html

  2. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

  3. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 6,05?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ Η ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ,ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ?ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ.ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΌΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ?

  4. Εσυ ελα με τον Κωλιο ελα ελα ωωπαα καρφωθηκες …αρχινα τωρα χλουτσου χλουτσου χλουτσου

  5. σημειωση το 6.22 ειναι για τον 6.05 μην γινει μπερδεμα ετσι?

  6. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  7. 6.05
    Εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;
    Εάν εσύ είσαι ηλίθιος, νομίζεις ότι όλοι είναι ηλίθιοι;
    Εμείς εναντιωνόμαστε στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που φέρνουν την παρακμή και την εξαθλίωση.

  8. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΧΑΧΑ.ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΧΑΧΑΝΙΤΑ.Ε,ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΧΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ………………….

  9. ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ , ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ

  10. ΧΑΑΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΧΑΣ! ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!

  11. Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ..!..ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Comments are closed.