Κώστας Ζουράρις, O Άχρηστος-Άσχετος »Καραγκιόζης», Δηλ. »Ο Χρήσιμος Ηλίθιος», Της Κυβέρνησης Των Αθηνών

Ο  υφυπουργός« Παιδείας, Κώστας Ζουράρις (ΑΝΕΛ), υποτίθεται »αρμόδιος γιά την ελληνόγλωσση Παιδεία στο εξωτερικό», έκανε την ακόλουθη δήλωση σε ραδιόφωνο της Αθήνας
(4 Ιαν. ’18): «…Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν (οι μαθητές) στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες (σ.σ: της εκδρομής), να πηγαίνουν πριν και μετά. Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν…’Εχω δει το βράδυ, κάπου μετά το Πάσχα, να περιφέρονται ασκόπως διάφορα μικρά παιδάκια ανήλικα, 15-16 ετών, στα Λαδάδικα και να ψάχνουν να βρουν σε ποιο κωλάδικο θα μπουν».
Είναι γεγονός ότι αρκετοί πολιτικοί στην Ελλάδα, διαπλεκόμενοι »καραγκιόζηδες» και μη, έχουν ξεφύγει πολύ, ειδικά στα »μνημονιακά χρόνια».
Η απαράδεκτη γλώσσα του Ζουράρι, αν και είναι υφυπουργός Παιδείας, σε συνδυασμό με τις κατά καιρούς άλλες, χαμηλού επίπεδου, γραφικές και ασοβάρευτες δηλώσεις και πράξεις του, μας ενδιαφέρουν ως Ομογένεια. Επειδή, υποτίθεται, ασχολείται με την Παιδεία των παιδιών των Ομογενών. Αλλά αγνοεί ακόμα και την…»ιδιότητά» του, αφού ουδέποτε ασχολήθηκε ουσιαστικά με την Παιδεία Ομογενών. Απλά εμφανίζεται, ως γραφικός, στην Βουλή και σε τηλε-»παράθυρα», λέγοντας »σαχλαμάρες», γιά άλλα ζητήματα.
Για τα σχολεία εξωτερικού
Σε ομιλία του στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής (28 Νοεμβρίου 2017), δήλωσε ότι »τα ελληνόφωνα σχολεία κάθε μορφής, σε όλη την γη, είναι περίπου 400, όπου διδάσκονται ελληνικά περίπου 45.000 μαθητές και σε αυτά είναι αποσπασμένοι περίπου 1.000 εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα». Και μόνο η δήλωση αυτή πιστοποιεί τον (επιεική) χαραχτηρισμό »άχρηστος-άσχετος καραγκιόζης». Οι αριθμοί αυτοί -με εξαίρεση τον αριθμό εκπαιδευτικών- ισχύουν μόνο γιά την Β. Αμερική.
Ο »αρμόδιος» υφυπουργός, υποτίθεται για την Παιδεία των Ομογενών, Κώστας Ζουράρις, στις 25 Αυγούστου 2017, δήλωνε (τηλεόραση »Σκάι») ότι «έχουμε 56.000 Ελληνόπουλα σε όλο τον πλανήτη που μαθαίνουν ελληνικά και πολλά που δεν είναι και Ελληνόπουλα, αυτή είναι η αρμόδιότητά μου. Είμαι υφυπουργός για την ελληνόγλωσση παιδεία του εξωτερικού»! Το καλοκαίρι 2017 ήταν 56.000 τα Ελληνόπουλα. Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου, έγιναν 45.000!!!
Οι δηλώσεις αυτές του Ζουράρι (ΑΝΕΛ), μας δημιουργούν, όχι απλά ανησυχία, αλλά και τρόμο, αναλογιζόμενοι την άγνοια -σε βαθμό κακουργήματος- που χαραχτηρίζει το σάπιο-διεφθαρμένο ψευτοκράτος των Αθηνών, σε ότι αφορά τον απόδημο Ελληνισμό. Και αναρωτιόμαστε, οι εκτός Ελλάδας ‘Ελληνες: Τι καλό να περιμένει  από την Ελλάδα, ο απόδημος Ελληνισμός, γιά την »ελληνομάθεια» των παιδιών του, όταν το »αρμόδιο» υπουργείο της, αγνοεί ακόμα και τον αριθμό των ελληνόφωνων -κάθε μορφής- σχολείων στο εξωτερικό, αλλά και τον αριθμό των μαθητών σε αυτά; Τι καλό να περιμένει o απόδημος Ελληνισμός, από έναν άσχετο-άχρηστο πολιτικό, που υποδύεται τον υφυπουργό »αρμόδιο γιά την ελληνόγλωσση παιδεία στο εξωτερικό», που, από ότι φαίνεται, θα »περνά» από το υπουργείο γιά καφέ, τηλεφωνικό »κουτσομπολιό» και να βλέπει τηλεόραση;

πηγη

loading...

3 thoughts on “Κώστας Ζουράρις, O Άχρηστος-Άσχετος »Καραγκιόζης», Δηλ. »Ο Χρήσιμος Ηλίθιος», Της Κυβέρνησης Των Αθηνών

  1. Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΑΝΟΣ ΔΗΛ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΕΙΧΕΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ «ΒΕΒΗΛΑ-ΚΙΒΔΗΛΑ-ΣΚΥΒΑΛΑ» ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΟΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤ! ΤΑΞΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΕΑΣ 14ες ΛΕΓΟΝΤΑΣ Η ΝΑΤΟΚΕΜΑΛΙΚΗ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΗΣ «ΙΣΤΟΡΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

  2. Κάθε περιφερόμενος ΘΙΑΣΟΣ έχει και έναν ΚΛΟΟΥΝ αυτή οι Κυβέρνηση δυστυχώς της έλαχε να έχει ΠΟΛΛΟΥΣ από δαύτους με προεξέχοντα τον ΖΟΥΡΑΡΗ …..

  3. Κάθε νοήμων Έλληνας καταλαβαίνει ότι τη χώρα μας πρέπει να την κυβερνούν πατριώτες.

Comments are closed.