O EΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ 
ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ.

Για να δημιουργηθουν ολα αυτα τα εκατομμυρια των πολυ εξαθλιωμενων ραγιαδων, οι νεοταξιτες καταργησαν την θρησκεια, την παιδεια αλλα και καθε προσφορο μεσον το οποιο οδηγει στις πατροπαραδοτες Ελληνοχριστιανικες αξιες. 

Οι θλιβερες αυτες μορφες ζωης οι νεοταξιτες-νεοραγιαδες
οι ιερεις, οι δασκαλοι μαζι με τους οι γονεις οι οποιοι ειναι χωρις πιστη στον Ιησου, χωρις παιδεια και ηθικες αρχες μας οδηγησαν στον ολεθρο. 

Ενα απο τα μεσα τα οποια χρησιμοποιησαν μανιωδως οι  νεοταξιτες ηταν και ειναι τα μμε. 

Απο τα πολυ μεγαλα οπλα των νεοταξιτων για να επιτυχουν τους σκοπους τους ειναι η σατυρα.

Δυστυχως η αμαθεια με την σεξουαλικη διαφθορα  εκαμψαν καθε ιχνος λογικης, ηθικης και αντιστασεως. 

Εδω και χρονια ο γνωστος Γιωργος Μητσικωστας με παρα πολυ επιδεξιο αλλα και παρα πολυ υπουλο τροπο συμβαλει στην αποδομηση καθε ιερης Ελληνικης αξιας. 


Ο Γιωργος Μητσικωστας με προσχημα τις ιδιομορφιες του ηθοποιου Κωστα Πρεκα και καλυπτομενος πισω απο αυτες επιβουλευεται τον Ελληνισμο. 

Ο Μητσικωστας σατιριζει με τον πιο χυδαιο και                    αναρμοστο τροπο του μεγαλυτερους Ελληνες ηρωες. 

Ενα απο τα θυματα του ηταν ο πολυ μεγαλος Ηρωας των περσικων πολεμων ο τραγικος ποιητης Αισχυλος. 

Με τον τροπο του ο Γ. Μητσικωστας “διδασκει” στα νεα παιδια οτι ο πολυ μεγαλος Ηρωας Αισχυλος ηταν ενα φαιδρο-αναξιο υποκειμενο που αξιζει τον χλευασμο και τον εξευτελισμο.

Ο στοχοι ειναι προφανεις καθως δεν επιθυμουν σε καμια περιπτωση οι νεοταξιτες να γνωριζουν τα παιδια ποιος ηταν ο Αισχυλος και να τον εχουν ως παραδειγμα προς μιμηση.

 

Παραλληλα την ιδια στιγμη χτυπουν οι νεοταξιτες μεσα τις εκπομπες του Μητσικωστα και τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. 

Το αποτελεσμα ειναι οτι τα περισσοτερα παιδια μενουν    
με την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι λογικα-φυσιολογικα και οτι ο Αισχυλος ηταν πραγματι τα οσα αναφερει ο Γιωργος  Μητσικωστας. 

Ειναι απολυτως βεβαιον οτι η συντριπτικη πλειοψηφια της εξαθλιωμενης νεολαιας δεν θα αναζητησει να μαθει το ποιος ηταν πραγματικα ο Αισχυλος γιατι απλουστατα δεν εχει κανενας απο ολους αυτους ηθικη και παδεια. 

Οι συνεπειες των τελειως σκοπιμα απαιδευτων νεων απο το “Ελληνικο” και κατα γενικη ομολογια εβραικο κρατος
ειναι οτι ο Μητσικωστας και ολοι οι ομοιοι του νεοταξιτες
ειναι εντελως ανενοχλητοι ωστε να ολοκληρωσουν το τρομερα καταστροφικο τους εργο.

Τι να σουν κανουν τα αμοιρα παιδια οταν στα σχολεια δεν υπαρχει Ελληνοχριστιανικη παιδεια, ενω οι γονεις δεν εχουν σπουδασει ειτε δεν γνωριζουν διοτι ειναι χαμηλου ηθικου και πνευματικου επιπεδου. 


Τα παιδια γινονται ερμαιο πλεον στον καθε εναν νεοταξιτη οπως ειναι ο Γιωργος Μητσικωστας.

Οι “παιδαγωγοι” πλεον δεν ειναι στα σχολεια αλλα στην τηλεοραση, το διαδικτυο, τον κινηματογραφο, στις εφημεριδες και τα περιοδικα.
 
Επι πολλους αιωνες το βασικοτερο μελημα  των Ελληνων γονιων ηταν να φροντιζουν για την πνευματικη και ηθικη εξελιξη των παιδιών τους. 

Ολα αυτα με σκοπο να δημιουργηθουν γνησιοι Ελληνες οι οποιοι θα ειναι χρησιμοι για την πατριδα, και την κοινωνια.

Οι δασκαλοι μαζι με τους γονεις διαδραματιζουν τον πιο σημαντικο ρολο στην διαμορφωση της ηθικης και της παιδειας.

Οταν ομως οι γονεις και οι δασκαλοι ειναι απαιδευτοι και αδιαφοροι, τοτε εγκληματουν οχι μονον εις βαρος των παιδιων αλλα και εις βαρος του Ελληνικου εθνους. 

Αυτο το οποιο κανουν οι δασκαλοι, οι ιερεις και οι γονεις ειναι αδικημα εσχατης προδοσιας, καθως με δικη τους υπαιτιοτητα αυξηθηκε η σεξουαλικη διαφθορα και πασης φυσεως εξαθλιωση και ανηθικοτητα.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞAΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ 
ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ; 

Ο Αισχυλος ειναι ο μεγαλυτερος Ηρωας διανοουμενος ολων των εποχων.

Η πρωτη αιτια για την οποια επελεξαν τον Αισχυλο κατα την σημερινη εποχη οι νεοταξιτες, ειναι διοτι ηταν και ειναι το πιο λαμπρο πρωτυπο Ελληνα διανοουμενου που πολεμησε για την Ελλαδα με τοσο σθενος και αγαπη. 

Ο Ηρωας Αισχυλος αποτελεσε και αποτελει το σπουδαιοτερο 
παραδειγμα για πολλους αλλους Ελληνες λογιους οι οποιοι πολεμησαν για την Ελλαδα στο περασμα των αιωνων. (2)

Ομως οι νεοταξιτες χρειαζονται αυτην την εποχη διανοουμενους και διδασκαλους δειλους και θηλυπρεπεις ραγιαδες οι οποιοι αναφερουν διαφορες ανοησιες και κουφιες θεωριες της οποιες δεν ειναι σε θεση να τις κανουν πραξη.   

Να περασπουμε τωρα στην εποχη κατα την οποια ζουσε ο Μεγας Αισχυλος. 

Ο Αισχυλος ηταν σημαντικο προσωπο απο πολυ γνωστη οικογενεια.

Ομως ο Ηρωας Αισχυλος ηταν ενας ακομη ανυπακουος Ελληνας 
στο περασμα των αιωνων ο οποιος παρακουσε τις ρητες εντολες του Φοινικου-ε βραικου εωσφορικου ιερατειου των Δελφων και της Ελευσινας και πηγε να πολεμησει σε ολους τους Περσικους πολεμους για την σωτηρια της Ελλαδος.  

Οποιος πολεμουσε για την Ελλαδα αμεσως το εβραικο ιερατειο των Δελφων και της Ελευσινας αρχιζε να τον καταδιωκει θανασιμα.

Για αυτο μετα τους Περσικους πολεμους κατηγορησαν τον Αισχυλο οτι αποκαλυψε δηθεν μεσα απο τις τραγωδιες του ενα μερος απο τα εωσφορικα εβραικα Ελευσινια μυστηρια.    

Η ποινη για οποιονδηποτε εκανε αποκαλυψεις σχετικα με τα Ελευσινια εβραικα μυστηρια ηταν θανατος.

Ο Αισχυλος επι της ουσιας βρεθηκε στην ιδια θεση-μοιρα μαζι με τους τρεις Ελληνες αρχηγους των Περσικων πολεμων οι οποιοι αρνηθηκαν να γινουν ριψασπιδες και προδοτες. 

Η μοναδικη διαφορα του Αισχυλου με τους Μιλτιαδη,Παυσανια  και Θεμιστοκλη ηταν οτι ο τραγικος ποιητης ηταν ενας ηρωας πολεμιστης ομως δεν ηταν αρχηγος των ενδοξων Ελληνικων στρατευματων σε καμια απο τις Ελληνοπερσικες μαχες. 

Για αυτο οι εβραιοι εωσφοριστες ιερεις επελεξαν διαφορετικη 
κατηγορια σε σχεση με τους επικεφαλης των Περσικων πολεμων για να συκοφαντησουν και να εκετελεσουν με θανατικη ποινη τον Ελληνα Ηρωα Αισχυλο. 



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.


ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους, Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας. Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και Κρήτες στους οποιους ειπε να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).


Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΟΜΩΣ 

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ 
ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ 
ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ 
ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

​Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. 

Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοα ώστε να γινει ναυμαχια.
Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής, καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.​

Της περισσοτερες δυσκολιες από τις εβραικες παγιδες του μαντειου των δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

 Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

​​Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριατες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν. 

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν
παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. 

​​Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.
 Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο, και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος, ενώ ταυτόχρονα υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας,
Μετα το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιοδεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο Παυσανίας και το επιτελειο του, εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο” , στο οποιο τον διεταξε ο ο αρχηγος οων των εβραιων δαιμονωνν ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.


Οι Αθηναιοι πλεον μετα από όλα οσα του ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος 

ηταν

πεποισμενοι ότι παση θυσια ηταν “εντολη-επιθυμια” να πολεμησουν στις Πλαταιες.
Για αυτο εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο -εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους, παρεμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες ποιλεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια. 

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

 Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.
 Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.
 Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.
 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.
 Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με της στρατηγικες και της πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα; των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής) ,κάθε κινδυνο.
 Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. 
Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. 
Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν “προδοτες”, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή σε αυτό. 
Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος. Σε κάθε εποχη ο ιδιος λαος ο οποιος κατοικει μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος ,Ευτερπη), προκαλει κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του  Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να ανακανουν  οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.
Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨” , αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.
Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.


ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ; 

Για να μην γινουν παραδειγμα σε ολους τους Ελληνες με βαση μια απο τις πολλες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις. 



Μεσα στα σχεδια των εωσφοριστων-νεοταξιτων δεν συμπεριλαμβανοταν, σε καμια των περιπτώσεων, η απελευθερωση της Ελλαδος το 1821 η οποιαδηποτε αλλη χρονικη στιγμη..

Η επανασταση των Ελληνων Ηρωων του 1821, εγινε εναντια σε κάθε λογικη.


Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους,εκεινη την εποχη. 

Ομως αυτή ακριβως είναι η διαφορα μας ως Ελληνες από τους ραγιαδες, και τους προδοτες.


Όταν όλα δειχνουν τελειωμένα, εκει που όλα δειχνουν ,να μην υπαρχει ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόμαστε ,αντίθετα σε κάθε λογικη. 

Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη , είναι να πετυχαίνουμε το ακατορθωτο, και να κερδίζουμε την ελευθερια μας, την επιβίωση μας. 

Οι προγονοι μας ηταν σε αθλια πνευματικη κατασταση την 1821 , ηταν αγραμματοι οι περισσοτεροι, και δεν γνωριζαν ουτε να υπογραφουν. 


Δεν ειχαν την πνευματικη αιγλη των αρχαιων Ελληνων
σοφων- Φιλοσοφων, και των αρχαιων Ελλήνων της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας για να μεγαλουργησουν.


Εντούτοις ειχαν κατι κοινο με τους αρχαιους ιερους προγονους.  

Αυτό ηταν τα χρηστα ηθη, διοτι ζουσαν με ταξη Ιησου Χριστου, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, το αποτέλεσμα ηταν να βρουν της απαραιτητες δυναμεις ώστε να κερδισουν την ελευθερια τους. 


Δεν ειχαν σαπισει ηθικα και πνευματικα , όπως σαπισαν οι περισσοτεροι νεοραγιαδες στην εποχη μας επετυχαν να κερδισουν την ελευθερια τους. 

Τα επιτευγματα των Ελληνων ηρωων του 1821 δεν θα ηταν αδικο να σας αναφερω οτι ειναι μεγαλυτερα απο των αλλων προγονων, με βαση το ιστορικο γεγονος οτι

στην πλειοψηφια τους ηταν αμαθεις-αγροικοι για αυτο δεν ειχαν τα πνευματικα εφοδια των Ελληνων της αρχαιοτητος και του μεσαιωνα.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΩΝ 

ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 :



Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – YouTube 


Αυτο το οποιο κυριολεκτικα τρεμουν οι νεοταξιτες ειναι να μην αντιληφθουν οι Ελληνες αλλα και οι Ελλαδιτες το τι αναφερω στην παραπανω ιστορικη μου παρατηρηση.

Εαν λοιπον επιστρεψει η συντριπτικη πλειοψηφια στην ηθικη χριστιανικη ζωη εστω και αν ακομη δεν μετεχει της πραγματικης Ελληνοχριστιανικης παιδειας, τοτε θα γινει η ανασταση του εθνους διοτι θα υπαρχουν επιτελους οι προυποθεσεις για την εφαρμογη του αρθρου β120 παρ. 4  του Ελληνικου συνταγματος.  






ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ; 

Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 

στηριζουν 

 της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 


Οι γνησιοι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.


Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.



Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.




Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.



Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ.(1),(2)




O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.

Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.


Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.


ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.



Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.

ΤΟ ΙΕΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.


Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι        ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες στρατιωτικοι της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν  για την Ελλαδα. 


Γνωριζαν οι προγονοι μας, οι Ελληνες στρατιωτικοι οτι
οι εβραιοι πολιτικοι ειναι αυτοι που θα κατεστρεφαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια εαν αναλαμβαναν την 
διοικηση του κρατους. 


Απο την ημερα που ανελαβαν την διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας οι Ελληνες, οι εβραιοι θα προσπαθησουν να τους αποσπασουν την διοικηση της αυτοκρατοριας. 

Απο την εποχη του Λεοντα του γ και μεχρι την πτωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας καταλαμβανουν ολα τα υφηλα πολιτικα αξιωματα στην Κωνσταντινουπολη.


Ολα αυτα με εναν και μοναδικο σκοπο να διαλυσουν εκ των εσω το Ελληνικο αυτοκρατορικο κρατος και τον Ελληνισμο.

Πολυ ενδεικτικα ειναι αυτα που ειπε ο Κωνσταντινος 
Παλαιολογος : 


Oτι οσα χρονια κυβερνουσαν οι Ελληνες στρατιωτικοι την αυτοκρατορια το κρατος μεγαλουργουσε και επιβιωνε. 

Μολις ομως ανελαβαν την εξουσια οι αλλοδαποι πολιτικοι αξιωματουχοι τοτε καταστραφηκε και κατακτηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια απο τους γερμανους το 1204 μ.χ.


Κατα τον μεσιαωνα τους αλλοδαπους πολτικους αξιωματουχους και ολους
οσους εκαναν διαδηλωσεις, συγκεντρωναν υπογραφες και  αλλες παρομοιες ενεργειες τους θεωρουσαν ανθελληνες, δειλους και θηλυπρεπεις.


Αυτο ηταν απαραβατο ηθικο αξιωμα των Ελληνων του μεσαιωνα της Ελληνικης ρωμαικης αυτοκρατοριας και ολων των υπολοιπων Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και την 17η Νοεμβριου του 1973.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι και μετεπειτα μετα οπλα  δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα, οι Ελληνες στρατιωτικοι.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.


Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Ενα ακομη πολυ ενδεικτικο της Ελληνικης συνεχειας και το περασμα απο την κλασικη αρχαιοτητα στον μεσαiωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν οτι ολοι οι Ελληνες πολεμουσαν διπλα σε συγγενεις τους. 

Ο Ηρωας Αισχυλος πολεμησε διπλα στα αδελφια του Κυναιγειρο και Αμεινια κατα τους περσικους πολεμους.  

Το ιδιο ακριβως γινοταν κατα την μεσαιωνικη εποχη οπου ολοι οι Ελληνες στρατιωτικοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας πολεμουσαν διπλα σε συγγενικα τους προσωπα. 

Ο στρατηγος-καισαρας Νικηφορος Βρυεννιος πολεμουσε μαζι με τον γιο του, τον αδελφο του και αλλους συγγενεις του επι Αλεξιου του α Κομνηνου.




Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου. 



Εδωσαν τους πιο γενναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη για την Ελληνικη αυτοκρατορια. 

Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονίμως τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.


Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.


Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος κλπ).

Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. 
Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες. 
Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους. 
Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι.
 Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών. 
Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα, την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων.
 Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος. 
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, εδιναν τεραστια σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων. 
Υστερα από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε πλεον όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων, διοτι εκτος από το αναλοιωτο dna, το οποιο προστατευαν ως κορη οφθαλμου, ειχαν πολύ σημαντικους συμμαχους οι Ελληνες εκεινης της εποχης, τον Χριστιανισμο μαζι με τον Πλατωνα.

Ο τροπος ζωης με τον οποιο ζουσαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες εξαιτιας του Χριστου και του Πλατωνα, μαζι με τα αριστα γονιδια, εδινε στην Ελλαδα το δικαιωμα να εξασφαλιζει μονιμα χιλιαδες ηρωες σε κάθε εποχη κατα τους μεσαιωνικους αιωνες.

 Με αυτους τους τροπους επιβιωναν οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα παρα πολύ γενναια, ολους εκεινους τους αιωνες, για να ειμαστε ελευθεροι, και να εχουμε την Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Στα πλαισια της ΙΕΡΗΣ εθνικης επιβιωσεως το ιδιο ακριβως εκαναν και καποιοι Ελληνες αυτοκρατορες, οι οποιοι παντρευοταν αλλοδαπες ώστε να εχουμε συμμαχους και με αλλους λαους εκτος των αρμενιων, καθως οι εχθροι που μας επιτεθοταν ηταν αμέτρητοι. 
Σε σχεση με την δικη μας εποχη που οι περισσοτερες γυναικες είναι τελειως σαπισμένες από την σεξουαλικη διαφθορα, οι προγονοι μας ειχαν παρα πολύ ηθικες γυναικες, πραματικες Ελληνοχριστιανες οι οποιες τιμουσαν τον Χριστο και την Ελλαδα. 
Εντούτοις αυτοι οι τέλειοι Ελληνες χριστιανοι, θα αναγκαστουν να κανουν γαμους με ηθικες αλλοδαπες, ώστε να επιβιώσουμε ως Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
O MEΓΑΛΟΣ ΗΡΩAΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ.



Στην μαχη του Μαραθωνα το 490 Π.Χ. ο Αισχυλος πολεμησε με γενναιοτητα εναντιον των Περσων. 


Ο Ηρωας Αισχυλος σε κατασταση λιποθυμιας και με αρκετα τραυματα μεταφερθηκε απο την μάχη.


Την ιδια στιγμη ο αδελφος του Αισχυλου ο Κυναιγειρος, οταν οι Περσες τραπηκαν σε φυγη και κατευθυνονταν εντρομοι στα πλοια τους, εκεινος κρατησε ενα περσικο πλοιο με τα χερια του. 
Ομως ενας Περσης του εκοψε τα χερια και τοτε εκεινος εκεινος προσπαθησε να το κρατησει με τα δοντια του, για αυτο και οι περσες τον αποκεφαλισαν.


Αυτη η πραξη του Κυναιγειρου εκανε τους Αθηναιους να τον ανακηρυξουν Ηρωα. 

Ο Αισχυλος ελαβε μερος και στην ναυμαχια της Σαλαμινας το 480 (Π.Χ.), οταν οι εωσφοριστες Πέρσες για δεύτερη φορά προσπάθησαν να κατακτήσουν την Ελλαδα με εντολη της εβραιας Εσθηρ.

Επισης ο Ηρωας Αισχυλος ελαβε μερος και στην μεγαλη μαχη των Πλαταιων ενω ο Παυσανίας μας αναφερει οτι ελαβε μερος και στην ναυμαχια του Αρτεμισιου (480 Π.Χ.).
Ο ετερος αδερφος του Αισχυλου ο Αμεινιας, διακριθηκε και αυτός στην Σαλαμινα καθως ηταν ενας απο τους γενναιοτερους της μαχης ενω ηταν ενας εκ των τριων που πηραν αριστείο για την προσφορα του, διοτι ηταν ο πρωτος που επιτεθηκε και εμβολισε περσικο πλοιο. 

ΑἰσχύλονΕὐφορίωνοςἈθηναῖοντόδεκεῦθει
μνῆμακαταφθίμενονπυροφόροιο Γέλας·
ἀλκὴν δ’ εὐδόκιμονMαραθώνιονἄλσοςἄνεἴποι
καὶβαθυχαιτήειςΜῆδοςἐπιστάμενος. 
 
Tον γιο του Ευφορίωνα τον Αθηναίο Αισχύλο
κρύβει νεκρόν το μνήμα αυτό της Γέλας με τα στάρια·
την άξια νιότη του θα ειπεί του Μαραθώνα το άλσος
κι ο Μήδος ο ακούρευτος οπού καλά την ξέρει





Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ

Μετα την μαχη του Μαραθωνα ο Ηρωας Αισχυλος ελαβε μερος σε ποιητικο διαγωνισμο για το ποιος θα γραψει την καλυτερη ελεγεια για την μνημη των Ελληνων πεσοντων του Μαραθωνα.  

Τελειως “συμπτωματικα” αδικηθηκε ο Αισχυλος που ηταν πολυ ικανος και ειχε πολεμησει στον Μαραθωνα για να  προτιμηθει ο Σιμωνιδης ο Κειος που δεν ειχε πολεμησει. 

Φυσικα πισω απο αυτην την αδικια ηταν για μια ακομη φορα οι Φοινικες εωσφοριστες-δωδεκαθειστες. 




(2) Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ 
ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ.
  
Ο αυτοκράτορας Αλεξιος Κομνηνος εκτιμώντας την μόρφωση και την μεγαλη γεναιοτητα του Bρυενιου για του  έδωσε ως σύζυγο την κόρη του Αννα Κομνηνη ενώ στην συνεχεια τον τίμησε με το αξίωμα του καίσαρος
 
Ο Νικηφόρος Βρυενιος πολεμομησε  γεναια όλα εκεινα τα χρονια, εναντια στους εχθρούς του Ελληνισμού.  
 
Μεταξυ αλλων ο στρατηγος Νικηφορος ηταν επικεφαλης στην άμυνα της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.εναντίον του στρατού του εωσφοριστη  Γοδεφρεικου της Μπουγιον κατά την διάρκεια της πρωτης εωσφορικης σταυρονφοριας το 1097 μ.χ.

Επισης το 1116 μ.Χ.,  ηγήθηκε της εκστρατείας των Ελληνικων
-Ρωμαικων στρατευμάτων  εναντίον του εωσφοριστη Σουλτανου του Ικονιου.
 

Ο πολύ γεναιος Νικηφόρος Βρυεννιος πολεμησε μεταξυ πολλων αλλων εχθρων και τους εωσφοριστες Γερμανους, κατά την πρωτη εωσφορικη σταυροφορια.
 
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.
 
 
Οι γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια 1700 ετων, σε γενοκτονίες ,πολεμους εις βαρος του Ελληνικου λαου.
 
Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι γερμανοι εσφαζαν ,εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν ,σκλαβωναν Ελληνιδες. 
 
 
Οι γερμανοι δεν σταματουσαν ουτε της ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν και να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου. 
 
 
 
Κατά την εισοδο τους στην Κωνσταντινουπολη, στις 13 Απριλιου του 1204 μ.Χ., όπως και σε ολη την Ελληνικη αυτοκρατορια, την οποια κατεκτησαν οι γερμανοι, κατεστρεψαν την Ελλαδα. 
 
 
Εκαψαν ναους, και μοναστηρια, εσφαξαν καλογερους, βιαζαν Ελληνιδες μοναχες μεσα στα ιερα των ναων, εκλεψαν τα παντα σε χρυσο νομισμα , εκλεψαν τα αγαλματα, ότι πολυτιμο ειχαν οι ναοι και τα εστειλαν στην γερμανια και την ιταλια
 
 
 
 
Κατά την διαρκεια των βιασμων, οσοι Ελληνες πηγαιναν να σταματησουν τους βιασμους των Ελληνιδων γυναικων τους εσφαζαν επι τοπου. Τρεις ολόκληρες μερες εσφαζαν βιαζαν, εκαιγαν, εκλεβαν ,και σκλαβωναν Ελληνιδες στην Βασιλευουσα.
 
  
 
Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
ΓΕΝΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ.
 
 
 
Για αυτό εκτος από το να πολεμα γεναια στα πεδια των μαχων συνέχισε την ενασχολησή του με τα γραμματα, καθως εγραψε το ιστορικό έργο για τον Αλέξιο Κομνηνό, καθως και φιλοσοφικες και ρητορικες πραγματείες.
 
Το κυριοτερο εργο του είναι η Υλη Ιστοριας, χωρισμενη σε τεσσερα βιβλια.
 
 
Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΓΕΝΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ). 


Για οσους δεν γνωριζουν ο Ηρωας στρατηγος Νικηφορος Βρυεννιος πεθανε απο τις κακουχιες πολεμωντας για την Ελληνικη-Ρωμαικης αυτοκρατορια. 






Ο ΕΛΛΗΝΟΙΣΠΑΝΟΣ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ.
Ο Λορέντζος Μαβίλης (Lorenzo Mavili) γεννήθηκε το 1860 στην Ιθάκη και είχε Ισπανική καταγωγή. 
Ο παππους του ήταν προξενος της Ισπανιας στην Κερκυρα, οπου η οικογένειά του είχε εγκατασταθει μονιμα στο νησι. 
Ο Λορεντζος Μαβιλης πήγε στην γερμανία για να σπουδασει φιλολογος και φιλοσοφος.  
Κατα την παραμονη του στη Γερμανία, ασχολήθηκε με την συνθεση λυρικων ποιηματων. 


Ο Λορεντζος Μαβιλης ηταν μεγαλος εθνικιστης και πατριωτης.
Για αυτο πολεμησε στους βαλκανικους πολεμους για την απελευθερωση της Μακεδονιας μας, την οποια οι προδοτες αυτην την εποχη θελουν να την παραδωσουν σε ξενους λαους.
Επισης πριν απο τους Βαλκανικους πολεμους ο Μαβιλης πηγε ως εθελοντης για να πολεμησει στην Κρητη τους Τουρκους και τραυματιστηκε στο χερι. 
Οταν εγινε  ο Ελληνοτουρκικος πόλεμος ο Ηρωας ποιητης Μαβιλης συγκροτησε σωμα εθελοντων από 70 κερκυραιους, τους οποιους τους εξοπλισε με δικα του χρηματα για να πολεμησουν. 
Η κορυφαια στιγμη στην ζωη του Μαβιλη ηταν ο ενδοξος θάνατός του στο πεδίο της μάχης, ενα πραγμα το οποιο αποτελει την μεγιστη των τιμων για ολους τους Ελληνες.  
Υπαρχει και μια σχετικη φωτογραφία με τον ποιητή να κείτεται στο χώμα και γύρω του, σκυφτοί, να τον φροντίζουν οι συμπολεμιστές του. Ηρωικός θάνατος. 
Κατα την διαρκεια της μαχης μια σφαιρα διαπερασε τις σιαγονες του  και του εσπασε τα δοντια. 
Καθως μεταφέροταν μεσα στα αιματα για τις πρωτες βοηθειες μια δευτερη  σφαιρα τον χτυπησε  στο στομα.
Τατε λιγο πριν αφησει την τελευταια του πνοη ειπε : 
Περiμενα πολλες τιμες απο αυτον τον κοσμο ομως οχι και την τιμη να θυσιασω την ζωη μου για την Ελλαδα..


Ο ποιητής-πολεμιστής Λορέντζος Μαβίλης
                                Ο ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ
Οπως ηδη προανεφερα για τον Αισχυλο το μεγαλυτερο επιτευγμα του δεν ηταν τα ποιηματα του αλλα το γεγονος οτι πολεμησε στους Περσικους πολεμους., το ιδιο ακριβως εγινε και με τον Λορεντζο Μαβιλη.
Οι τρεις Ηρωες οι οποιοι ηταν  και ανθρωποι του πνευματος ο Ηρωας Αισχυλος, Ο Ηρωας Νικηφορος Βρυεννιος, και ο Λορεντζος Μαβιλης δοξασαν την Ελλαδα μας και συνεχισαν την ιερη Ελληνικη παραδωση.
Οι Γνησιοι Ελληνες κανουν παντοτε πραξεις μονον οι προδοτες και οι ραγιαδες ειναι θεωριες και κανουν τις “επαναστασεις τους” απο το διαδικτυο, τον καναπε, και το γηπεδο κλπ.

Μεχρι εκει φτανει κατα γενικη ομολογια η “τρομερη” επαναστατικοτητα των ραγιαδων.  
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Κλεινοντας ωςΑγγελος Γιαννόπουλος σας υπενθυμιζω για μια ακομηη φορα, οτι γνήσιοι Ελληνες εθνικιστες, είναι μονον οσοι ζητουν σε καθημερινη βαση την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος την καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.


Ακομη γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοι εθνικιστες, είναι οσοι στηριζουν , ο ενας τον άλλο σε όλα τα επιπεδα, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο.



Oι γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι εθνικιστες παντοτε πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, στην εκκλησια, στο καταχητικο, στο αθλημα του παγκρατιου και ειναι συμφωνοι να υπηρετουν οι γυναικες στον Ελληνικο στρατο. 

Πανω απο ολα οι γνησιοι Ελληνες μαθαινουν στα παιδια τους την πραγματικη Ελληνικη ιστορια, διοτι ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια δεν εχει ουτε παρον ουτε μελλον, ουτε ηθικη-πνευματικη, πολιτικη και στρατιωτικη δυναμη.
 

Επισης ολοι οι πραγματικοιοι Ελληνες-εθνικιστες
προστατευουν,ολους τους ηλικιωμένους που πουλανε καστανα, χορτα, κουλουρια, λιβανι, σκορδα για να επιβιωσουν.  

Φυσικα προστατευουν παντοτε της Ελληνιδες από τους λαθρο , για να μην εχουν την τυχη της Μυρτους.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.


Ευχομαι να αναστηθεί ο Χριστος πραγματικα μεσα στις καρδιες ολων των Ελληνων, για να εχουμε δικαιωμα στην Εθνικη και ατομικη επιβίωση.


Επαναλαμβανω είναι τραγικη ειρωνια και παρα πολύ μεγαλη προσβολή προς τον Χριστο αυτην την εποχη οι σατανιστες να στηριζουν ο ενας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα οικονομικο, ηθικο, κοινωνικο.



Στον αντιποδα αυτοι που δηλωνουν χριστιανοι να
αδιαφορει ο ενας για τον άλλο ,ειτε να κανει κακο ο ένας στον άλλο.



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ*
















ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ




  













(1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :

 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 

Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 

Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …




EKΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :


Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι λάβαμε ψήφους και σε επτά (7) τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.



ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΘΑ ΑΦΑΝΣΙΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. 


loading...

9 thoughts on “O EΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821

  1. ΑΧ !!! ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΦΩΚΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ.

  2. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ
    ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ
    ΜΗΝ ΟΝΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ;

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ
    ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΩΣ
    ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΑΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΠΗΡΕ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑ
    ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

  4. ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΩΧΛΟΥΝ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ…

    ΟΜΩΣ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΨΩΛΕΣ ΤΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ??

    ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ??

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?????

  5. Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ​ώρα 23.55 στο KONTRA CHAΝNEL, στην εκπομπή KONTRA 24, ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, θα είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

    ΚΟΝΤRA CHAΝNEL

    Σε επίγεια μετάδοση στην Αττική, μέσω Nova και OTE TV και μέσω διαδικτύου στο http://live24.gr/webtv/kontrachannel

    τηλ. εκπομπής : 210- 3489008

    e- mail εκπομπής: [email protected]

  6. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Σ' ΕΝΑ ΦΕΓΚΑΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ..

    Stefanos Vergis ΑΔΕΛΦΕΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΗ Ο ΕΡΜΕΙΣ !!!ΣΤΑΛΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑ !!!ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΗ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΗ ΔΙΚΕΩΣΗΝΗ !!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΦΕΓΚΑΡΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !!!!

  7. ΚΟΜΙΖΕΙΣ ΓΛΑΥΚΑΣ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

    Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018
    ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ;;;
    ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ – Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – Ε. ΑΒΕΡΩΦ – Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ – Ε. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959
    Με το άρθρο 7, ΝΔ 4009/1959, ΦΕΚ 238Α'/1959, για την κύρωση της συμφωνίας των αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της πρώην Γιουγκοσλαβίας!!!

    https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/1959.html

  8. ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;
    ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ Ν' ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ
    ΓΙΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ
    ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ν' ΑΦΗΝΕΙΣ Τ' ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΦΩΛΙΕΣ.
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ.
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΣΟΥ;

  9. Anestis Trigkas
    Αν αναγνωριση του θεσμικου ρολου του προεδρου ειναι 1 ηχογραφησεις 2 φωτογραφησεις 3 χρησιμοποιηση προστυχου οχλου για τις βρωμοδουλειες του 4 απαιτηση για συμπεριφορα λοβοτομημενων 5 λατρεια και θαυμασμος στην αμορφωσια του και στην εμετικη συμπεριφορα του ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ και αν εχεις αξιοπρεπεια γυρνα του την πλατη και σωστην …Υ.Γ. Θα μπορουσα να γεμισω σελιδες με τις αρετες του αλλα αν δεν το αντιληφθηκες ακομη τις γνωριζουν ολοι οι Ελληνες γι αυτο και τοσα χρονια σας αντιμετωπιζαν σαν χαζους.. το προβλημα δεν ηταν η ΕΣΥ ηταν ο απειροελαχιστος ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Comments are closed.