N.Xατζηνικολάου για την βεβήλωση του «Κόκκινου Φύλακα»: «Μιλάμε για σατανικούς μ@λ@κες»

Με αιχμηρά λόγια, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου το γκρέμισμα από αγνώστους του “phylax”, του κόκκινου αγάλματος στο Παλαιό Φάληρο.

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τους δράστες του βανδαλισμού κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μαλάκες.

«Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του phylax, Κωστή Γεωργίου.

«Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλίθιους.Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο.

Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα;

Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μαλάκες μάλλον είναι. Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη. Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του.

Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει» είπε ο δημοσιογράφος, για να καταλήξει: «Μιλάμε δυστυχώς για μεσαίωνα».

loading...

12 thoughts on “N.Xατζηνικολάου για την βεβήλωση του «Κόκκινου Φύλακα»: «Μιλάμε για σατανικούς μ@λ@κες»

  1. Αυτοί που έστησαν τα μνημόνια και ξεζούμισαν και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, τι είναι; Πώς τους χαρακτηρίζεις;
    Ποιοι είναι χειρότεροι, αυτοί που γκρέμισαν το άγαλμα ή αυτοί που εξαθλίωσαν τους Έλληνες;;;;;;;

  2. ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ?? ΜΗΠΩΣ Ο ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΣΑΣ ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΗΣ ΑΝΕΜΟΔΕΙΧΤΗΣ?? ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ Ο ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΣΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ,ΣΤΟ ΧΑΖΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΠΟΤΑ??

  3. Μ@ΛΑΚΑ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ όταν βλέπεις τα αγάλματα στη Πανεπιστήμιου μουτζουρωμένα με τις μπογιές των αναρχικών δεν μιλάς το θεωρείς αυτονόητο.
    Τώρα σε πιάσανε οι ευαισθησίες σου!!!!!!!!!

  4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ευθημησαμαν παλε

  5. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΙΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

  6. ενας διεστραμενος λουλουκος

  7. Και στις δυο περιπτώσεις είναι μ@λ@κες..!..Οι μεν ανθέλληνες προδότες και οι άλλοι θρησκόληπτοι σκοταδιστές.

  8. ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

  9. Ποιους χαρακτηρίζεις ως θρησκόληπτους σκοταδιστές;;
    Αυτούς που έστησαν το άγαλμα ή αυτούς που το γκρέμισαν;;
    Ποια η διαφορά μεταξύ αυτών που το έστησαν και αυτών που το γκρέμισαν;;
    Δώσε σε παρακαλώ διευκρινίσεις και απαντήσεις.

  10. 9.500.000 ευρω χρωσταει στο ΚΡΑΤΟΣ
    ο Χατζηνικολαου!
    Αν ενας απο εμας χρωσταει 500 ευρω του βαζουν χερι στους τραπεζικους λογαριασμους και για 1000 ευρω στελνουν κατασχετηρια!
    Για λαμογια σαν κι αυτον δεν τρεχει τιποτα καθως ειναι τεκνο του Συστηματος.
    Γλειψε κι αλλο Νικολακη γιατι σ εχουν στο χερι,να θυμασαι ομως οτι ο τροχος παντα γυριζει.Και θα ερθει η μερα που θα εχεις την ιδια αντιμετωπιση με τους κοινους θνητους,οι νομοι θα εφαρμοστουν και για σενα.

  11. Ο κύριος Χατζη έχει να μας πει κάτι για το Κτίριο του Ε.Μ.Πολυτεχνείου, για το Κτίριο της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και τα υπόλοιπα που τα έχουν ρημάξει τα απόβλητα.

  12. satanikos kai malakas einai auto pou prokalei to koino synesthima,ton lao kai akoma poio satanomalakas einai autos pou ton ypostirizei.auta gia na xeroume ti leme.

Comments are closed.