M.Τσαβούσογλου για Κυπριακό: «Και 10 χρόνια να διαπραγματευόμαστε «λύση» δε θα βρεθεί»

Λάδι στη… φωτιά έριξε για μια ακόμα φορά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη «προτίμηση» στα νησιά, καθώς
αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κυπριακού να θίξει ως θέμα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση επί του θέματος πως και δέκα χρόνια να γίνονται διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θα πλησιάσει στη «λύση», προσθέτοντας παράλληλα πως το πρόβλημα είναι το γεγονός πως η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θέλει να μοιραστεί την εξουσία και πως αυτή η νοοτροπία δεν θα αλλάξει.

Σε δηλώσεις του σε Τούρκους δημοσιογράφους, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι στις διαπραγματεύσεις όλοι είδαν ότι η τουρκική πλευρά ήταν εποικοδομητική και αυτό εκτιμήθηκε.

«Όταν τελειώσουν οι εκλογές θα καθίσουμε με την ‘ΤΔΒΚ’ (ψευδοκράτος) και θα συζητήσουμε. Δεν υπήρχε πρόβλημα με τις παραμέτρους εκείνης της μέρας ( στο Κραν Μοντανά), η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν ήθελε λύση με εκείνες τις παραμέτρους και καταλάβαμε πως ακόμη και αν συζητούμε δέκα χρόνια με εκείνες τις παραμέτρους, η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θα πλησιάσει για λύση, επειδή η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει ένα κράτος που αναγνωρίζεται, είναι μέλος της ΕΕ, η οικονομία της είναι σχετικά λίγο καλύτερη».

loading...

1 thought on “M.Τσαβούσογλου για Κυπριακό: «Και 10 χρόνια να διαπραγματευόμαστε «λύση» δε θα βρεθεί»

  1. ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΙΣΙΓΓΕΡ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ " ΕΘΝΑΡΧΗ " Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ " Ε Κ Ε Χ Ε Ι Ρ Ι Α " , Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Μ Ο Ν Ο Ν ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ?

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΚΙΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ Μ . ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….

    ΕΣΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΚΟΨΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.