ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ…ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..ΕΠΕΙΔH ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ “‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??..

ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕΕΕ..!!!

Παππάς: Ο όρος «Μακεδονία» υπάρχει και το έχουμε δεχθεί
 «Το συλλαλητήριο δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντας της χώρας»
«Είμαστε έτοιμοι για τη μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, για το ψηφιακό ραδιόφωνο σημείωσε ότι θα υπάρξει μια σταδιακή μετάβαση και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί καθώς «όλοι χωρούν στο φάσμα». Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι χθες βγήκε ο χάρτης συχνοτήτων και σήμερα εκδίδεται και η προκήρυξη για τον πάροχο δικτύου. Είμαστε έτοιμοι για τη μετάβαση είπε, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν με όλους συζητήσεις, ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας ραδιοσταθμός και καμία θέση εργασίας.
Σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, τόνισε ότι το υπουργείο δεν έχει κάποια αρμοδιότητα, καθώς το ΕΣΡ ολοκληρώνει τη διαδικασία αποσφράγισης των φακέλων. Ωστόσο υπογράμμισε ότι δικαιώθηκαν σε μια σφοδρή αντιπαράθεση για ένα ζήτημα που παρέμενε άλυτο για 30 χρόνια.
Ο όρος «Μακεδονία» υπάρχει και το έχουμε δεχθεί
Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, για το όνομα της πΓΔΜ, ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι είμαστε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι το συλλαλητήριο δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντας της χώρας και δεν βοηθάει ουσιαστικά τη συγκεκριμένη στιγμή. Το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία.
Όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε, συνέχισε ο Ν. Παππάς, ότι μετά την ενδιάμεση συμφωνία, ο όρος «Μακεδονία» υπάρχει και το έχουμε δεχθεί. Ευχήθηκε να πάνε καλά τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με μια συμφωνία, η οποία θα γίνει αποδεκτή και από την άλλη πλευρά για να ανακτήσει η βόρεια Ελλάδα τον στρατηγικό της ρόλο στην περιοχή.
loading...

4 thoughts on “ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ…ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..ΕΠΕΙΔH ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ “‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??..

  1. Ρε σκατοσυριζαιε επειδη συμφωνουν τα δικα κομματοσκυλα βγαζεις συμπερασματα?Αντε στον αγυριστο εσυ και παρεα σου.

  2. Γιατι ρε ποιον απειλεις,ποιος εισαι συ που μας κανεις νταντα?Αν γινει δημοψηφισμα θα φερεις το στρατο του Σορος?Αντε αποπατοι.

  3. Και οι ληστοσυμορίτες πρόγονοι σας είχαν αποδεχθεί την εκχώρηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την δημιουργία αυτόνομης κουμουνιστικής δημοκρατίας αλλά πήρανε τον πούλο κι αυτοί κι ο Τίτο κι ο Στάλιν κι αλβανοί κι οι βούλγαροι κολητοί τους. Μαλακισμένα ξεπλύματα του Στάλιν παιδιά κι εγγόνια κατσαπλιάδων αν τολμήσετε προδοσία δεν σας σώνει τίποτα θα πληρώσετε και γιά όλες τις προδοσίες και τις απάτες σας.

  4. Σε τι ζημιώνει η Χώρα, από τη μή συμφωνία , για τα Σκόπια κύριε Παπά; θα μας πάρουν το νερό από το βαρδάρη; για ενημερώστε μας , εσείς που τα ξέρετε όλα,

Comments are closed.