ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟ. EΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ



ΟΙ ΗΠΑ «ΔΙΝΟΥΝ»ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ! 
Eνα συγκλονιστικό γεωπολιτικό παιγνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη με την Ελλάδα και τα Σκόπια στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης ΗΠΑ-Ευρώπης-Ρωσίας η οποία…

αποτελεί συνέχεια του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας.

Η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στερεί από την Ρωσία ένα εν δυνάμει ελεγχόμενο κράτος. Ετσι η απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα να τα δώσει όλα για μια τσάτρα-πάτρα λύση του ζητήματος ώστε να Σκόπια να προσχωρήσουν στο ΝΑΤΟ εξοργίζει τον Πούτιν. 
Η οργή του Πούτιν είναι μεγάλη, γι αυτό με αιχμή του δόρατος τους Ιβαν Σαββίδη και Μητροπολίτη Ανθιμο ετοιμάζει μεγάλες διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη-στην πραγματικότητα κατά της κυβέρνησης αλλά και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που πήρε ανοιχτά το μέρος του Τσίπρα.
Οι ΗΠΑ με τη σειρά τους θέλουν το ταχύτερο την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και για να το επιτύχουν αυτό δίνουν στεγνά στον Τσίπρα στοιχεία για πασίγνωστους Ελληνες πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ των οποίων έχουν εντοπισθεί λογαριασμοί με μίζες ανά την υφήλιο!
Οι Γερμανοί με την σειρά τους θέλουν να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις εξελίξεις κι αυτό κάνει ακόμη πιο εκρηκτική την κατάσταση. Ακολουθεί το Χρονικό διαμελισμού και επεμβάσεων στην πρώην Γιουγκοσλαβία όπως το κατέγραψε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και το ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για τα στοιχεία που δίνουν οι ΗΠΑ στην Αθήνα ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις (;) και να εξασφαλισθεί το ταχύτερο η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ>
Πριν μία 15ετία, ξεκίνησαν στην πράξη οι από καιρό σχεδιαζόμενες επεμβάσεις δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στα Βαλκάνια.
1991: Κροατία, Σλοβενία και ΠΓΔΜανακηρύσσουν η μία μετά την άλλη τηνανεξαρτησία τους απ’ την τότε Γιουγκοσλαβία. Με τις ευλογίες, πρώτα της Γερμανίας και του Βατικανού και εν συνεχεία της (τότε) ΕΟΚ.
1992: Ο πόλεμος σπαράσσει τον κροατικό, σερβοβοσνιακό και βοσνιακό πληθυσμό της διαλυμένης Γιουγκοσλαβίας. Οι μετέπειτα αποστολές κυανοκράνων του ΟΗΕ σε διάφορους «θύλακες ασφαλείας» επιτείνουν το δράμα στα θέατρα του πολέμου – ανατρέποντας σε ορισμένες περιπτώσεις τις ισορροπίες των συγκρουόμενων – ενώ τα διπλωματικά πήγαινε – έλα και ειρηνευτικά σχέδια Ευρωπαίων διαπραγματευτών προσκρούουν στις αντιδράσεις των ΗΠΑ. 
Ο βομβαρδισμός των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ κατά θέσεων των Σερβοβόσνιων είναι ο προάγγελος της «ειρήνης» που θα επιβάλλουν οι Αμερικανοί με τη συναίνεση των Ευρωπαίων…
1995: Υπογράφεται στο Ντέιτον η συμφωνία «τερματισμού» του πολέμου στη Βοσνία -Ερζεγοβίνη με «αρχιτέκτονα» τον τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Η συμφωνία συνυπογράφεται απ’ τους τότε ηγέτες της Κροατίας, Βοσνίας και Σερβίας (και εδώ υπάρχουν κάποιες απ’ τις ευθύνες του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς λόγω υποχωρητικότητάς του στις ιμπεριαλιστικές πιέσεις της τότε κυβέρνησης των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον…). 
Η Βοσνία μετατρέπεται σε προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και ο λαός στενάζει υπό το βάρος της φτώχειας, της ανέχειας, από τις προσπάθειες ιμπεριαλιστικής πολιτικής χειραγώγησής του τις περιστασιακές κρίσεις αποσταθεροποίησης. Παράλληλα, ξεκινά στη Χάγη η βιομηχανία «απόδοσης δικαιοσύνης», όχι βεβαίως έναντι των ιμπεριαλιστών, αλλά έναντι των ηττημένων του πολέμου…
1997: Συνεχίζονται με τη (απ’ το εξωτερικό) δημιουργία, χρηματοδότηση και εκπαίδευση των Κοσσοβάρων Αλβανών αυτονομιστών του ΟΥΤΣΕΚΑ από Αμερικανούς και Ευρωπαίους των μυστικών υπηρεσιών.
1998: Αρχίζουν οργανωμένα οι πρώτες επιθέσεις του ΟΥΤΣΕΚΑ κατά Σέρβων στρατιωτικών και αμάχων στο Κοσσυφοπέδιο. Ο βρώμικος πόλεμος των ιμπεριαλιστών κατά της ΟΔ Γιουγκοσλαβίας εντείνεται, την ίδια χρονιά, με την προβοκάτσια τάχα Κοσσοβάρων Αλβανών «αμάχων» στο χωριό Ράτσακ. 
Ο τότε Αμερικανός επιβεβαιωτής του ΟΑΣΕ «επιβεβαιώνει» πως πρόκειται για «αθώα θύματα» του σερβικού στρατού, αν και τα στοιχεία Ευρωπαίων ιατροδικαστών δείχνουν αυτονομιστές του ΟΥΤΣΕΚΑ που σκοτώθηκαν σε μάχες…





loading...

3 thoughts on “ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟ. EΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  1. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ .ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΣΥΤΗΔΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΚΟΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ?

  2. ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ? ΠΟΤΕ !!

    ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΟΙ Ρ Ω Σ Σ Ο Ι, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ 1821 ? Ο Χ Ι !!

    ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΔΙΚΟΣ" ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ……

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ??

    Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ!

    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ !

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΑΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟ 1940 ΚΙ' ΕΤΣΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ" ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΙΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ….

    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ " ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    Ξ Α Ν Θ Ο Ι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΜΩΣ….

    ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ !

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ….

    ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ "ΣΩΤΗΡΑ". ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ !!

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ?? ΟΧΙ….

    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΧΙ Η Ρ Ω Ε Σ .

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ " ΦΙΛΟΣ" ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΥΛΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ

    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ
    ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Comments are closed.