Το Ισλαμικό καρκίνωμα δεν ενσωματώνεται, αλλά ενσωματώνει δια της βίας ! Το “ιδεολογικό” του DNA είναι φονικό !

Σε ένα εξαιρετικό άρθρο του Γ. Λιναρδή με τίτλο “Το Ισλάμ είναι αδύνατο να συνυπάρξει με τον δυτικό πολιτισμό”, διάβασα τα εξής σημαντικά :

“Από τον Βολταίρο έως τον Μαρξ και από τον Σοπενχάουερ έως τον Νίτσε, όλοι συμφωνούν ότι το Ισλάμ είναι ανίκανο και αδύνατο να συνυπάρξει με τον δυτικό πολιτισμό, τουτέστιν οι μουσουλμάνοι είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στις δυτικές κοινωνίες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε δήλωση του πρώην προέδρου της Σιγκαπούρης Wee Kim Wee: «Σχεδόν όλες οι φυλές και οι θρησκείες του κόσμου ζουν στην Σιγκαπούρη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε εθνικότητα ή θρησκεία, μόνο οι μουσουλμάνοι προκαλούν συνεχώς δυσκολίες».
Ο λόγος για την αδύνατη συνύπαρξη δεν οφείλεται σε κάποιο γονίδιο, δεν είναι βιολογικός. Όμως μετά από 1.400 χρόνια αδιάκοπης κατήχησης στην οποία έχουν εκτεθεί μέχρι τελευταίας πνοής όλοι οι μουσουλμάνοι και οι πολιτισμικές συνθήκες υπό τις οποίες διαβιούν όλα αυτά τα χρόνια, ο λόγος μπορεί να ταξινομηθεί ως επιγενετικός. Δηλαδή οι πολιτισμικές συνθήκες επηρεάζουν το γονιδίωμα, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από επιστημονικές έρευνες (βλ. συνέντευξη στο Spiegel του Έλληνα καθηγητή στο Harvard Νικόλα Χρηστάκη).
Πέραν των επιστημονικών ερευνών είναι γνωστό ότι στους μουσουλμάνους απαγορεύεται ρητά από τα ιερά τους βιβλία και κατ’ επέκταση από τον Αλλάχ να ανακατευτούν ή να προσαρμοστούν σε μη μουσουλμανικούς πολιτισμούς, κουλτούρες. Οι μουσουλμάνοι σύμφωνα με το Κοράνιο πρέπει να καθορίζουν πάντα την κύρια κουλτούρα, ακόμη και αν εξακολουθούν να είναι μειονότητα στην γη των «απίστων» και η θρησκεία τους πρέπει να εξαλείψει όλες τις άλλες θρησκείες με οποιονδήποτε τρόπο, των δολοφονιών μη εξαιρουμένων, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με τους ισλαμοσυμμορίτες του ISIS στην Μέση Ανατολή αλλά και με τους «μοναχικούς λύκους» ισλαμιστές δολοφόνους στα αστικά κέντρα της Ευρώπης.
Οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται να συνάψουν φιλίες με μη μουσουλμάνους και αν αυτό συμβεί τότε αυτός ο μουσουλμάνος χαρακτηρίζεται «άπιστος», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να θανατωθεί από τους πιστούς ομόθρησκους του. Έτσι είναι γραμμένο στο Κοράνι και είναι γνωστό ότι το ιερό αυτό βιβλίο των μουσουλμάνων μεταφέρει τις λέξεις του Αλλάχ προς τους πιστούς του. Το Κοράνι είναι το άμεσο μήνυμα του Αλλάχ προς τους μουσουλμάνους, τις λέξεις του Κορανίου τις ψιθύρισε ο Αλλάχ στον Μωάμεθ ενώ κοιμόταν, χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσο τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Έτσι κατά τους μουσουλμάνους ο Μωάμεθ δεν είναι μόνο ο τελευταίος προφήτης επί γης, αλλά και ο μόνος μεταφραστής των λέξεων του Αλλάχ που βρίσκονται στο Κοράνιο, κάτι που τον καθιστά άτρωτο στα μάτια όλων των πιστών μουσουλμάνων.
Το Κοράνιο λοιπόν σε αντίθεση με τα άλλα θεολογικά κείμενα των Χριστιανών ή των Βουδιστών δεν είναι  γραμμένο από ανθρώπους, αλλά από τον ίδιο τον Αλλάχ  και μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο (π.χ. η Βίβλος είναι γραμμένη σε τρίτο πρόσωπο). Το Κοράνιο, σε αντίθεση με τα θεολογικά κείμενα των άλλων θρησκειών, δίνει εντολές στους πιστούς του με την μορφή του «Εγώ ο Αλλάχ» και αναμένει την εκτέλεση αυτών των εντολών που μεταξύ άλλων διατάζουν δολοφονίες, εξόντωση των μη μουσουλμάνων και βέβαια μη ενσωμάτωση στις κοινωνίες των «απίστων».
Εάν η Ευρώπη και προφανέστατα η Ελλάδα δεν συνειδητοποιήσει την πλήρη αποτυχία της «πολιτικής ενσωμάτωσης» των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που μας κατακλύζουν, αλλά και την παντελώς αποτυχημένη πολιτική της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» και «ανοχής» θα οδηγηθούμε πολύ σύντομα σε τεράστια προβλήματα, ακόμη και σε πολέμους μέσα στις ίδιες τις πόλεις μας. Πόλεμοι οι οποίοι θα γίνουν με την εντολή του Αλλάχ μέσω του Κορανίου.
Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη χρησιμοποιεί το Ισλάμ για την εκπλήρωση των στόχων της. Η αθρόα λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα και γενικώς προς την Ευρώπη, η άνευ ελέγχου υπεργεννητικότητα  των μουσουλμάνων λαθροεποίκων υπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό, ήτοι την προαγωγή της κρίσης και του χάους στις χώρες της Ευρώπης και την διάλυση των δυνάμεων που αντιδρούν στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τα σχέδια της γεωστρατηγικής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης εμπεριέχουν το χάος στην Ευρώπη, διότι το χάος υπό την μορφή ενός πολέμου μεταξύ ισλαμιστών και αντιπάλων τους δίνει την ευκαιρία για προώθηση των σχεδίων αυτής της γεωστρατηγικής. Ο David Rockefeller, οργανωτής της λέσχης Bilderberg, είχε το 1944 διατυπώσει ότι «αυτό που απαιτείται για να αποδεχθούν τα έθνη την Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μια μεγάλη κρίση» και συμπληρώνοντας ο Henry Kissinger τo 2009 δήλωσε ότι «η εναλλακτική λύση στην Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το χάος».
Καμία ανοχή λοιπόν στους πράκτορες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τους λαθρομετανάστες, τους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές  τους του «συνταγματικού τόξου».
Όπως έγραψε πολύ σωστά ο κ. Λιναρδής :  Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε εθνικότητα ή θρησκεία, μόνο οι μουσουλμάνοι προκαλούν συνεχώς δυσκολίες».
Ο λόγος για την αδύνατη συνύπαρξη δεν οφείλεται σε κάποιο γονίδιο, δεν είναι βιολογικός.
Συμπληρώνω, λέγοντας ότι δεν είναι “άρρωστο” το βιολογικό DNA του Ισλάμ, αλλά το ιδεολογικό του DNA έχει υποστεί θανατηφόρες μεταλλάξεις !
Το Ισλάμ δεν ενσωματώνεται, αλλά ενσωματώνει δια της βίας ! Είναι ένα πολιτικοθρησκευτικοστρατιωτικό μόρφωμα ή καλύτερα καρκίνωμα, το οποίο δεν εξημερώνεται, δεν περιορίζεται με ήπιες μεθόδους, αλλά αντιθέτως πολλαπλασιάζεται η φονικότητά του, όπως πολλαπλασιάζονται τα καρκινικά κύτταρα !
Το Ισλάμ σε αγκαλιάζει και σε σφίγγει για να σε κάνει δικό του. Αν αρνηθείς σε στραγγαλίζει μέχρι θανάτου.
Γι’ αυτό αν θέλουμε να επιζήσουμε εθνικώς και θρησκευτικώς, πρέπει άμεσα το Ισλάμ να τεθεί εκτός νόμου και να απελαθούν όλοι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

loading...

13 thoughts on “Το Ισλαμικό καρκίνωμα δεν ενσωματώνεται, αλλά ενσωματώνει δια της βίας ! Το “ιδεολογικό” του DNA είναι φονικό !

  1. Ζώ στήν βορειοδυτική Ευρώπη,σάς βεβαιώνω ότι έτσι ακριβώς όπως τά λέει τό άρθρο καί χειρότερα είναι τά πράγματα.
    Στήν Έλλάδα δέν ξέρω τί γίνεται εδώ ζούνε τούρκοι μαροκάνοι κλπ τέταρτη γενιά πλέον δηλαδή καί οί γονείς τους έχουν γεννηθεί στήν Ευρώπη καί είναι χειρότεροι από αυτούς πού
    ήρθαν τώρα.
    Έχει γεμίσει μαντίλα καί μπούρκα όλη ή Ευρώπη, μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι στήν Καμπούλ χάλια μαύρα μή χειρότερα.

  2. Σακη? ειδες τι ωραια τα λενε τα παιδια? Σου το ειπα απο την αρχη εγω μιας και τελος παντων με ολους τα σκατωσες καιρος ειναι τωρα να κανονισω τα μετρα σου τα ξερω για μια μαυρη μπλουζα μαζι με τα παιδια αλλα ειναι ομως παλι εκεινα τα λογια που εγραφες και ελεγες και εβριζες εσκιζες και το σλιπακι σου θυμαμαι πολλα πολλα ειχες πει και γραψει εναντιον τους χωρις να σου εχουν κανει τιποτα και να καταλαβαινεις λιγο δυσκολο ειναι τωρα αλλα μην ανησυχεις θα προσπαθησω να κανω κατι θα προσσπαθησω να σε φερω σε επαφη με τον Αρχηγο και αν μεταμελησεις ειλικρινα και σου δωσει συγχωρση κατι μπορει να γινει αλλα θα εισαι πιστος ετσι? και οχι ματεν χουφτεν εκει μεα γιατι αυτοι δεν εχουν 4ο οροφο και τετοια εκει απο ελικοπτερο φευγεις θελει προσοχη…αντε να κανεις μια αλλη αρχη συμπανιστη μου….πορτοκαλια κρητης 1'….Κρητης? α πα πα παπαααα Λακωνιας λακωνιας αστα τα κρητης βρωμαει μπαρουτι εκει εχει 52αρα..1.09 ευρω η κωλοτσεπη….

  3. Καλύτερα χρυσαυγίτης παρά νουδουλοπασοκοσυριζαίος.

  4. Αυτά είχα πει για τον Μιχαλολιάκο :
    Αν θέλεις Νικολάκη να πιστέψουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες, γιατί δεν δηλώνεις δημοσίως ότι είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και πιστεύεις στον Άγιο Τριαδικό Θεό, τον Μόνο Αληθινό ; Γιατί δεν αποκηρύσσεις δημοσίως, γραπτώς και προφορικώς, την Μασονία και κάθε είδους αποκρυφισμό ; Δεν τολμάς διότι γνωρίζεις ότι αφενός θα αδειάσει το κόμμα σου από τους νεοναζί και τους κρυφοναζί και αφετέρου θα σε ισοπεδώσουν οι "σύντροφοί" σου της μασονικής στοάς που απαγορεύουν αυστηρώς και δια ροπάλου τις δημόσιες ανακοινώσεις αποκήρυξης των "ναών" του Εωσφορικού ψευτοθεού ΜΑΤΣ.

    Δυστυχώς είσαι και εσύ μέρος του σιχαμερού σιωνοκινούμενου και μασονοκινούμενου πολιτικού Συστήματος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και οι δορυφόροι τους) που μολύνει την Ελλάδα μας και δεν της επιτρέπει να ορθοποδήσει. Οι συριζονουδούληδες νενέκοι σε έχουν δεμένο χειροπόδαρα, γι' αυτό και συ φοβούμενος τον εκ νέου εγκλεισμό σου στη φυλακή, έκανες προεκλογικά την περιβόητη δήλωση : "Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τον φόνο του Φύσσα".

    Είσαι ακόμη αρχηγός της Χρυσής Αυγής επειδή υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών σου, θέτεις κάθε φορά το πλαφόν στην εκλογική δύναμη της Χ.Α. που σου υποδεικνύουν, πουλάς φρούδες ελπίδες, παρέχεις εκτόνωση και διέξοδο στους κατατρεγμένους και αδικημένους Έλληνες. Δεν ξεκολλάς από τη καρέκλα σου ούτε με σκατόφτυαρο, γιατί γουστάρεις πολύ να σε αποκαλούν αρχηγό. Αν τολμήσει κανείς να σε αποκαλέσει Πρόεδρο ή αρχηγόπουλο, τι θα τον κάνεις, θα τον κρεμάσεις ανάποδα ;

    Δυστυχώς στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν και πολλοί νέοι, αγνοί πατριώτες και πραγματικοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που σε πιστεύουν ακόμα. Όμως σύντομα θα ξυπνήσουν και αυτοί και τότε αλίμονό σου ! Ο αγώνας μας είναι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και όχι υπέρ της Golden Down, της Ζαρούλια και της Ουρανίας.

    Η Χρυσή Αυγή μόνον όταν αποκτήσει πραγματική Ορθόδοξη Χριστιανική Ηγεσία και όχι μαϊμού του τύπου Καρατζαφέρ, Καμμέν, Μπαλτάκ ή Βελοπούλ, θα δει άσπρη μέρα. Μέχρι να γίνει αυτό θα είναι τα Χρυσά Αυγά της καθεστηκυίας τάξης.
    Και κλείνω με τα λόγια αλήθειας του εκλεκτού πρώην επιθεωρητή του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Νικόλα Αρβανίτη : ΑΥΤΟΣ ήταν ΑΥΤΟΣ είναι και ΑΥΤΟΣ θα είναι πάντοτε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ένας ναζιστής, ο οποίος χρησιμοποιεί τα 3-4 τελευταία μόνον χρόνια την Ελληνική σημαία ως φερετζέ, για να κρύψει τον ξενόδουλο ναζισμό του.

    Κρίτων Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός.

    Υ.Γ. : Θυμάμαι όταν ερχόμουν στα γραφεία της Χ.Α. των Βορείων προαστίων στο Ν. Ηράκλειο, είχα πει ότι ο αγώνας μας είναι πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος. Τότε η γυναίκα σου η Ζαρούλια που είχε έρθει να μας μιλήσει, εξεμάνη και μόλις συγκρατήθηκε και δεν έβαλε τους μπράβους της να με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές !

  5. Αμαν Αμαν τι μονο Αμαν και Ριαντ και Τεχερανη και Μογκαντισιο πως και δεν σουεκαναν το κορμι σου Ισιο!! Τοκαψες Τοκαψες δεν πιστευω ν εκανες τιποτα με την Περδα??
    Ε τοτε ενταξει εχω κονε με τους αντιφα εγω μονο χρωμα πες μου και φυλη αν θελεις θα κανονισω να μπεισ σε καποια Κινηση τπους να δουμε τι θα γινει γιατι ολοι Μα ολοι οι Αλοι γαμω τον σινσιλε μου ολοι με κανεναν δεν ταιριαξες? Τι θα κανω δεν ξερω θα ρωτησω την περιστερα κατσε θα την περιστεριασω για να εχω καλλυτερη γνωμη περιμενε…Περιστερα περιστερα παιζω και στον Εθνικο Αστερα αμα λαχει να πουμε….Κορυφες κουνουπιδακια να σαν να ειναι ιδια με τα κονδυλωματα επι της ακροποσθης 7.93 η ουγκια (σε στερλινες ειναι αυτα) Δεν ειχαν 52αρη εκει τυχερος ησουνα….εφυγες με παρθενα ΚΛΑΝΙΕΡΑ Αερα Αερα Κλακαντερα….

  6. Κονδυλώματα επί της ακροπόσθης !

  7. Nαι επι της βαλανου βαλε λεει ποδοφιλιν σιγα σιγα με προσοχη!! σαχλαμαρες πηγαινε σε ενα φαρμακειο παρε ενα μολυβακι νιτρικου αργυρου μην ξεχασεις να ξεφλουδισεις την κεφαλη που ειναι εμπορισμενη σε καπιο ειδος βερνικι ας το πουμε βαζε σιγα σιγα στο ακρο-πουτσο-κεφαλο σου και φυγανε. Ουτε ποδοφιλιν που μπορει να σου καψει την ποσθη αν βαλεις πολυ απο την ριζα ουτε καψιμο με τον ηλεκτρισμο ουτε τιποτα..συγνωμη που σου τα λεω αυτα αλλα να να σου κανω ετσι μερικες υπενθυμισεις επανω στην επιστημη σου μιας και οπως εσυ (συ) ειπας προβλεπετε επιμικυνση της αργιας ετι περαιτερω οποτε να μην τα ξεχασεις…φραουλες ολανδιας μισο Ε.Κ.Α.Σ το κουπακι…

  8. Ε τωρα ο Ποδαρας αν προλαβει θα λυσει και το προβλημα του Καρκινου!! Ναι ναι…αφου λογω ελλειψης φαρμακων σταματησαν ολες οι χημιοθεραπειες ε που θα παει? θα Πεθανουν ολοι και ετσι??? λυθηκε το προβλημα της δυσκολα Θεραπευομενης νοσου….και Εμεις? Χτυπαγαμε με σφοδροτητα τοτε οταν Παιδια γαρ υπηρετουσαμε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ Και εβγαινε ο Στρατηγος ΔΟξασμενο το ονομα του και μας ελεγε.. οχι παιδα μου οχι μην χτυπατε ετσι αφηστε τους αλλα μετα ειδαμε οτι εκανε Λαθος…Ε? τι να πω παραπανω? ε?

  9. Όλα τα προβλήματα θα λύσει ο ποδάρας !

  10. Του ποδαρα η παπαρα ειναι η καταστροφη για την Ελλαδαρα
    Σαρδελες Ισπανιας σε φυτικο ελαιο 1.75 πετσετες του μπανιου το κουτακι…Θα ελθεις αυριο στην δουλεια? θα κοψουμε την πιττα μπορει να σου πεσει τπ φλουρι

  11. Μετά από ένα χρόνο θα έρθω, αν ζω φυσικά.

Comments are closed.