Βενιζέλος: Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδίδουν τα πάντα στους δανειστές σαν «delivery boys»

Ως «delivery boys» που παραδίδουν τα πάντα στους δανειστές περιέγραψε τα μέλη της κυβέρνησης ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ εκτίμησε πως «μέσα από νέα γενιά ψευδαισθήσεων η χώρα οδηγείται σε νέο στρατηγικό κενό μετά τον Αύγουστο του 2018».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ανέφερε πως «Υπάρχει αγωνία στην κυβέρνηση να αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα. Να δείξει ότι είναι οι καλοί διεκπεραιωτές ακόμα και χωρίς σχέδιο» ενώ επικαλούμενος τις πρόσφατες συνεντεύξεις των Ντάισεμπλουμ – Βίζερ είπε «Ο κ. Ντάισεμπλουμ εξομολογούμενος μας είπε ότι η κυβέρνηση, μετά τον Ιούνιο 2015, δεν ήταν μια κυβέρνηση απλώς πρόθυμη, ότι κάνει ντελίβερι των υποχρεώσεων, αλλά είναι μια κυβέρνηση απολύτως ενδοτική. Που στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα: ριζοσπαστικότητας στο εσωτερικό αλλά παραδίδοντας τα πάντα στο εξωτερικό. Ο κ. Βίζερ μας είπε ότι στο μείζον ζήτημα χρέους οι όποιες παραμετρικές αλλαγές θα είναι σταδιακές και θα συνοδευτούν με νέο πρόγραμμα».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πολυνομοσχέδιο υπηρετεί την διπλή γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας: «επιχειρεί να επιτύχει την εξωτερική υποταγή – δυστυχώς αυτό το βλέπουμε και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής – και τον εσωτερικό αντιπερισπασμό με πρώτο στόχο την αποδεκατισμένη μεσαία τάξη».

«Τα διαρθρωτικά μέτρα που χωρίς τύψεις προωθεί η κυβέρνηση υποτίθεται ότι οδηγούν στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας. Αυτό όμως χρειάζεται στρατηγική αντίληψη για το πώς το πετυχαίνεις. Οσες παρεμβάσεις και να κάνεις σε σχέση με καζίνο, φάρμακα, το οικονομικό έγκλημα, κτηματολόγιο κ.α. τίποτα δεν γίνεται αν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που είναι η μεσαία τάξη. Η μεσαία τάξη δεν μπορεί να ανασυγκροτηθεί με το υπάρχον φορολογικό πλαίσιο» είπε ο κ. Βενιζέλος σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει «Η κυβέρνηση θέλει ηττημένη την κοινωνία για να προωθεί την πολιτική των επιδομάτων. Η κυβέρνηση όχι λόγω της παρουσίας των ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση συνολικά αποτελεί η ίδια το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα της οικονομίας». 

loading...

7 thoughts on “Βενιζέλος: Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδίδουν τα πάντα στους δανειστές σαν «delivery boys»

  1. Ενώ εσύ τούρκογλου παρέδωσες ως "Fat boy" με το ζαβό μαζί την Ελλάδα εκεί που ξέρετε…!

  2. χαχαχαχαχαχαχα για δειτε ποιος μιλαει ο μπουχεσας
    ολη η ΕΛΛΑΔΑ ξεπουληθηκε απο αυτο το τομαρι και τους ομοιους του

  3. ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

  4. Αν έχεις το κουράγιο"κύριε" ΤΟΎΡΚΟΓΛΟΥ,κάτσε μπροστά στόν καθρέπτη καί πές αυτά που λές ξεδιάντροπα γιά τήν τωρινή κυβέρνηση,η οποία εφαρμόζει τά δικά σας κατορθώματα.Θά σέ φτύσει καί ο ίδιος ο εαυτός σου,χοντροσκούλικα. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  5. Είναι δυνατόν αυτό το άτομο που συμμετείχε σε όλα τα ξεπουλήματα της χώρας να μιλάει; Και όμως έχει άποψη ο βαρέλας
    Και αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει φυλακή όλα αυτά
    τα κατακάθια-προδότες τους αφήνει ελεύθερους να έχουν και γνώμη

  6. παει μια μερα ο Βενιζελος στον γιατρο και του λεει οτι εχει μια ενοχληση απο κατι που αναβοκατεβαινει απο το στομαχι ατο στομα,και απο το στομαχι στον κωλο,του κανει κατι εξετασεις εκει ο γιατρος και τελειωνοντας ειναι σκεπτικος,ο Βενιζελος αρχισε να ανησυχει και του λεει να του εξηγησει ευθεως τι εχει χωρις περιστροφες,ο γιατρος διαστακτικα του λεει οτι αυτο που ανεβοκατεβαινει μεσα του ειναι ενα σκατο,εεε και λοιπον τι γινεται του λεει ο Καμμενος,να κυριε υπουργε μου πως να σας το πω δηλαδη λεει ο γιατρος κομπιαζοντας,λεγε στα ισα τι ειναι φωναζει ο Βενιζελος,εε να επειδη η μουρη σας μοιαζει με τον κωλο σας δεν ξερει το σκατο απο που να βγει και εχει μπερδευτει.

  7. ΕΣΥ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΕΤΗΔΕ ΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΕΛΕΓΕΣ

Comments are closed.