Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Εμείς δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην προδοσία της Μακεδονίας

Όνομα Σκοπίων: Μια επιστολή του υπουργού Κοτζιά προς την Χρυσή Αυγή τον Οκτώβριο του 2015

Ήταν αρχές του Οκτωβρίου του 2015, πριν δύο και πλέον χρόνια, όταν έλαβα την επιστολή του κ. Κοτζιά. Ήμουν μόλις λίγες εβδομάδες ελεύθερος, αφού είχε πλέον αρθεί ο περιορισμός μου κατ’ οίκον. Στην επιστολή του ο τότε και σήμερα υπουργός εξωτερικών, μου ζητούσε να προτείνω όνομα για τα Σκόπια, λες και το όνομα της Μακεδονίας είχε βγει στην πασαρέλα σα μοντέλο και έκανε κάθε κόμμα την πρότασή του! Διέγνωσα ότι πίσω από αυτήν την επιστολή υπήρχε ένα ολόκληρο σχέδιο και μία συγκεκριμένη στόχευση και για τον λόγο αυτό στις 16 Οκτωβρίου του 2015 από το βήμα της Βουλής έλαβα τον λόγο και είπα:

ΒΟΥΛΗ – 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

“Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, θα ήθελα πριν αναφερθώ στο παρόν νομοσχέδιο, να απαντήσω σε έναν Βουλευτή του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, ο οποίος είπε ότι η δημοκρατία έχει τη μεγαλοψυχία να δίνει λόγο στους αρνητές της. Δεν είμαστε εδώ από τη μεγαλοψυχία κανενός. Είμαστε γιατί μας ψήφισαν σχεδόν τετρακόσιες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες εθνικιστές. Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι ο πολιτικός αγώνας τον οποίο διεξαγάγαμε ήταν εναντίον όλων. Γιατί πράγματι εδώ μέσα σ’ αυτήν την Αίθουσα υπάρχουν δύο κόμματα: το «κόμμα» των πολιτικών κομμάτων, από την άκρα Αριστερά μέχρι πέρα, και η Χρυσή Αυγή.

Θα ήθελα προηγουμένως, επειδή δεν πιστεύω στη μυστική διπλωματία και επειδή εγράφη κατά κόρον στις εφημερίδες ότι στη διάρκεια της επισκέψεως του κυρίου Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, να αναφερθώ σε μια επιστολή την οποία μου απέστειλε ο αξιότιμος Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς και στην οποία λέει: «Ως προς το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ανέφερα και κατά τη συνάντηση του ΕΣΕΠ, η ελληνική πλευρά εργάζεται με συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην τελευταία συνεδρίαση, θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων».

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένη σαφέστατη και ξεκάθαρη θέση, την οποία, δυστυχώς, προδίδοντας τους ψηφοφόρους της, την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της, δεν είχε στη διάρκεια της προηγούμενης διακυβερνήσεως της χώρας η Νέα Δημοκρατία. Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην ελληνική ιστορία, ούτε σύνθετο, παράγωγο ούτε τίποτε. Αν η Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια λύση, μπορεί να έχει μαζί της τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, όπως τα είχε την 14η Αυγούστου. Θα έχει, όμως, εναντίον της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΖΙΑ

Στις θέσεις που διατύπωσα, τον Οκτώβριο του 2015 παραμένω σταθερός. Αξίζει όμως τον κόπο να δούμε τι απάντησε στην παρέμβασή μου ο υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ είχε το θράσος να μας κατηγορήσει για έλλειψη… πατριωτισμού! Συγκεκριμένα και μέσα από τα πρακτικά της Βουλής ο Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ είπε: “Ουδέποτε φανταζόμουν ότι τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα υιοθετούσαν μια επίθεση που άρχισε η Χρυσή Αυγή. Όσον αφορά δε τη Χρυσή Αυγή, ακριβώς επειδή παραβίασε γιατί είναι άκρως απόρρητα αυτά τα έγγραφα-, τις διαδικασίες του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, λυπάμαι, αλλά δεν είμαι σε θέση να τους ξανακαλέσω. Έδωσαν έγγραφα στη δημοσιότητα, που θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους. Κακώς. Δεν είναι καθόλου πατριωτική θέση, όπως διατείνονται ότι έχουν. Θα υπερασπιστώ τους θεσμούς στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.”

Πρώτ’ απ΄ όλα αυτό που ανέφερε ο υπουργός ότι τα έγγραφα αυτά ήταν απόρρητα, δεν είχε καμία βάση, γιατί εάν είχαν βάσει θα είχε σχηματιστεί μία ακόμα δικογραφία. Ήταν μια απλή επιστολή χωρίς διαβάθμιση! Τον ενόχλησε το γεγονός ότι έδωσα στην δημοσιότητα το ζήτημα γιατί ήταν και είναι ένοχος, όπως ήταν και είναι ένοχοι και οι παράγοντες των άλλων κομμάτων που σιώπησαν και έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση.

Κύριε Κοτζιά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι κρινόμαστε και μεγαλύτερος κριτής όλων μας είναι ο χρόνος, που δείχνει και τις αληθινές προθέσεις εκάστου. Μιλήσατε τότε, το 2015, για “πατριωτική εξωτερική πολιτική” και μας αποκλείσατε “δημοκρατικά” (λες και το υπουργείο ήτανε φέουδό σας!), απ’ το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και να που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε … Να συζητιούνται ονομασίες για τα Σκόπια όπως “Άνω Μακεδονία”, “Νέα Μακεδονία”, “Βόρεια Μακεδονία”… Ποιος είναι λοιπόν ο πατριώτης και ποιος ο εθνικός μειοδότης;

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

17 thoughts on “Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Εμείς δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην προδοσία της Μακεδονίας

  1. ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

    O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ ΚΟΤΖΙΑΣ

    Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν Κοτζιάς.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός ο Κοτζιάς στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος Κοτζιάς
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν Κοτζιάς.

  2. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΥΛΟΓΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

  3. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΗΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!! ΚΑΡΓΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ….ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

  4. Εσύ δεν έχεις σχέση με την πολιτική πραγματικότητα.
    Εάν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα προκηρυχθούν εκλογές σε δέκα περίπου νομούς της Ελλάδος, οπότε τα δύο μεγάλα κόμματα θα ενισχυθούν με 18 επιπλέον βουλευτές.

    Άρα εσύ προφανώς θέλεις να λείψει ή φωνή της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο και να ενισχυθεί κοινοβουλευτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ., για να συνεχίσουν να εξαθλιώνουν οικονομικά τους Έλληνες.

    Ε, αυτό το χατίρι δεν θα σου το κάνει ο Μιχαλολιάκος !!!

  5. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΣΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ

  6. ΤΟ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΔΙΟ 4:22, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ;
    ΜΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ…

    ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΙΨΕΩΣ ΛΑΣΠΗΣ!

  7. Βρε, τι γίνεται εδώ; Αντί να κατηγορούν τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα μας στο μαύρο χάλι κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή;
    Τι κακό έκανε στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή ; Έκοψε μισθούς και συντάξεις ; Χρεοκόπησε την οικονομία ; Έστειλε στην ανεργία 1.000.000 και πλέον συμπατριώτες μας ; Έστειλε 500.000 περίπου νέους στις ξένες χώρες για εύρεση εργασίας ;

  8. Το τρίτο κόμμα της βουλής αντιστέκεται στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.

  9. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  10. Ποια κόμματα ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα;

    Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

  11. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

  12. Ησυχαστε κοριτσια του πρωην πλανωδιου γαλατα-σανοπωλα πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν κομπερ γελωτοποιου ψευτομιμου κομφερανσιε ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια ερωτυλου παρ'ολιγο διγαμο καταδικασμενο ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟ τηλεκοπρανο πορδοτσιρλοκλανο σαβανοτσεπη…μασονολα.γ.ο.σ κατα κοσμον ο καθετηραs τηs κατεριναs!!!

  13. Η Δόξα ταιριάζει στους πατριώτες, που αγωνίζονται για το καλό της Πατρίδος και του Λαού.

    Οι αρχαίοι Έλληνες τίμησαν και δόξασαν τους 300 πατριώτες του Λεωνίδα, δεν δόξασαν τον ολετήρα της Πατρίδος, τον προδότη Εφιάλτη.

  14. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ [ΕΧΕΙ;] ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ" ΑΚΟΜΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΔ, ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΩΝ "ΤΖΑΚΙΩΝ" ΤΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ "ΤΖΑΚΙΑ" ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΥΣ ΠΛΗΒΙΟΥΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΙΠΟΨΥΧΙΕΣ.

  15. Η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στον κόσμο. Εσύ αυτό απλά δεν το ξέρεις γιατί δεν το άκουσες στην τηλεόραση.

Comments are closed.