Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη για την Μακεδονία: “Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα – Παχύδερμο του σταλινισμού ο Κοτζιάς

Την διακοπή της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και την άτακτη υποχώρηση των συριζαίων προκάλεσε η ευθεία επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε όσους προδίδουν την Μακεδονία.

Με αφορμή τις δηλώσεις Νίμιτς – που κάρφωσαν την πολιτική μειοδοσίας του Σύριζα και την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας – ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέκρινε με βαρείς χαρακτηρισμούς την ανθελληνική κυβέρνηση.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής:

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:Ο Νίμιτς λέει ότι το όνομα «Μακεδονία» έχει κλειδώσει για τα Σκόπια. Εφόσον έχετε διαπράξει αυτή τη μειοδοσία, εφόσον ο ίδιος ο Νίμιτς σας καρφώνει, ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό το θέατρο, τα γεύματα του Κοτζιά. Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Κασιδιάρη, κύριε Κασιδιάρη, είπατε την άποψή σας.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): Όχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς  τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ, κύριε Κασιδιάρη.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Όσο και να φωνάζεις, όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες.

( Δ Ι Α Κ Ο Π Η  )

loading...

9 thoughts on “Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη για την Μακεδονία: “Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα – Παχύδερμο του σταλινισμού ο Κοτζιάς

  1. Ανέκαθεν οι λαοί τιμούσαν τους πατριώτες.
    Διαβάστε στον Επιτάφιο του Περικλή πώς εξυμνείται η πατριωτική στάση των πολιτών.

  2. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

  3. Ο Μεταξάς σταμάτησε ολόκληρο στρατό, βαριά εξοπλισμένο, όταν επιτέθηκε στην Ελλάδα και οι τωρινοί κυβερνώντες δεν μπορούν να σταματήσουν μια ''λέξη'', το όνομα ´Μακεδονία'' ! !

  4. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί αυτοί που κυβερνάνε πρέπει να είναι πατριώτες.

  5. Οι λαοί βομβαρδίζονται επί ένα και πλέον αιώνα με την προπαγάνδα της αριστεράς. Οι λαοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η αριστερά είναι φιλολαϊκή. Ρίζωσε μέσα τους η αριστερή προπαγάνδα.

    Αν κάποιον άνθρωπο π.χ. το αποκαλεί κανείς καθημερινά ''βλάκα'', θα του εντυπωθεί η ιδέα ότι είναι βλάκας. Η δύναμη της προπαγάνδας είναι πράγματι μεγάλη.

  6. ΣΙΓΑ ΜΗ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ!ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ,ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΞΕΠΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ Δ ΕΝ Θ Α Τ Ο Υ Σ Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι.

  7. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ .ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

  8. Κασιδιαρη δεν σε πάω μια, αλλά σε αυτό το θέμα έχεις απόλυτο δίκιο…
    Ρε αλήτες η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Comments are closed.