Του έριξε μπουνιά για…θάνατο, ήξερε που να χτυπήσει – Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει πως έγινε το φονικό στη Σπάρτη – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα φέρεται να ήταν η αιτία για την αιματηρή συμπλοκή στο μπαρ της Σπάρτηςπου κατέληξε σε τραγωδία με δολοφονία ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου έξω από το κατάστημά του.
Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο ioniantv και αποκάλυψε πως έγινε το φονικό στο μπαρ του φίλου του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: “οι άνθρωποι ήρθαν μέσα και έψαχναν για φασαρία. Του έβριζαν τα παιδιά (του ιδιοκτήτη) και τον προκαλούσαν. Τους είπε να βγουν έξω να τα πούνε (και να ηρεμήσουν τα πνεύματα). Βγήκε ο ιδιοκτήτης, βγήκε και ο αδελφός του, βγήκα κι εγώ.

Εκείνη την ώρα φώναξε ο Γιώργος (ο ιδιοκτήτης), φέρτε τα μπουφάν των παιδιών (των Γεωργιανών) για να φύγουν. Τα φέραμε και έπεσε το μπουφάν του ενός. Ο αδελφός του Γιώργου δίνει το μπουφάν στον έναν και τους ειπε “πάρτε το ρε φίλε και φύγετε”. Τότε ο Γεωργιανός του τραβάει μια μπουνιά.

Από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να τον κρατήσω. Μετά άρχισε να βρίζει και να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε ο Γεωργιανός. Είχε κάνει πάλι το ίδιο πράγμα και πριν ένα με δύο μήνες.

Μετά από αυτό τους πήγαμε στο περίπτερο και τους λέμε “ρε παιδιά, τέλος”.

Φεύγουμε και γυρίζουμε να πάμε στο μαγαζί. Τότε γύρισε ο ένας Γεωργιανός και έριξε στον Γιώργο μια μπουνιά για θάνατο. Ήξερε που να χτυπήσει, είναι επαγγελματίας μποξέρ. Χτύπησε και τον αδελφό του. Πέσανε και οι δύο ξεροί, ο αδελφός του είναι στο νοσοκομείο σοβαρά.

Ο Γιώργος δεν προκάλεσε, προσπάθησε να το λύσει με ωραίο και ήρεμο τρόπο. Δεν ήταν μόνο φίλος, δουλεύαμε και μαζί στο μαγαζί. Ήμουν δίπλα του σε όλα” είπε τέλος ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

loading...

2 thoughts on “Του έριξε μπουνιά για…θάνατο, ήξερε που να χτυπήσει – Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει πως έγινε το φονικό στη Σπάρτη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΙΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΤΙ ΕΚΠΕΥΔΕΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΚΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΧΜΟΥ ΞΟΥΚ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ0ΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΟΔΑ ΜΑΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΥΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ,

  2. υπαρχει σε ολη την πολιτισμενοξεφτυλισμενη δυση παρομοιο και χειροτερο αισχος καθημερινα και επαναλαμβανομενα

Comments are closed.