Αγριος Καυγάς Καμμένου-Μπαλαούρα – «Χαίρεσαι Που Δίνεις Την Μακεδονία;» – «Όλο Προβλήματα Μας Δημιουργείς»

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με αφορμή το Σκοπιανό, με τον Δημήτρη Καμμένο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου για τις τοποθετήσεις του.

Ο κύριος Καμμένος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά κατά του Μάκη Μπαλαούρα, διερωτώμενος σε τηλεοπτική του συνέντευξη εάν «έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία».

«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας.

Ο Δημήτρης Καμμένος κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν συμφωνούν «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στην Ευρωβουλή. Συμφωνείτε με το φακέλωμα; Θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες;».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο όρος «Μακεδονία», «δεν περνάει. Όποιος φέρει το όνομα και θα καταστραφεί πολιτικά. Να διορθώσουμε τα λάθη των προηγούμενων, όχι, όμως, με μεγαλύτερο λάθος».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη θέση του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι υπερήφανος και δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι καλά υπολογισμένη εθνικά».

Την ίδια ώρα ο Μάκης Μπαλαούρας, επίσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».

Ο κύριος Μπαλαούρας αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει εάν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει σκοπό να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «η εμπειρία μου από την συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, είναι εργατικοί, διαβασμένοι, υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, αλλά θα πω ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος, πολιτικοποιημένο άτομο με σωστές θέσεις στη Βουλή».

«Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση» για το Σκοπιανό, συνέχισε ο κύριος Μπαλαούρας μιλώντας στον Σκάι, «αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα».

loading...

2 thoughts on “Αγριος Καυγάς Καμμένου-Μπαλαούρα – «Χαίρεσαι Που Δίνεις Την Μακεδονία;» – «Όλο Προβλήματα Μας Δημιουργείς»

  1. Ίχνος ντροπής δεν έχουν η του σύριζα, αυτός δεν είναι που πήρε το βοήθημα που δινόταν στους χαμηλό συνταξιούχους???? τι σκουπίδια τελικά είναι όλοι αυτοί, με 7500 ευρώ βλέπεις το μήνα που παίρνουν και τη μάνα τους στη βίζιτα θα έβγαζαν, αυτός δεν φώναζε φρουρά – φρουρά , τη φελλός ένα τίποτα……

  2. Ο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΜΩΝ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝΜ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΘΕΡΛΛΗΝΕΣ,ΑΘΕΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ….

Comments are closed.