Μπαλάφας: Δεν είναι τρομερή η καταστροφή στις τοπικές κοινωνίες των νησιών από τους μετανάστες

Σύμφωνα με τον ίδιο στην Ελλάδα θα μείνουν 30.000 μετανάστες και ο αριθμός αυτός, αν δεν υπήρχαν οι ροές, είναι εύκολα διαχειρίσιμος

Την άποψη ότι δεν υπάρχει τρομερή κασταστροφή στις τοπικές κοινωνίες των νησιών από την παρουσία μεταναστών εξέφρασε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

«Δεν υπάρχει καμία τρομερή επιρροή στην κοινωνική ζωή στο Βαθύ της Σάμου. Δεν είναι τρομερή η καταστροφή» είπε ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι «η κατάσταση μέσα στα κέντρα υποδοχής και τεκμηρίωσης ξέφυγε ένα διάστημα, είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες αλλά προσπαθούμε βήμα το βήμα να διορθώσουμε, κι εγώ θα ήθελα να υπάρξει ένα θαύμα και να σταματήσουν οι ροές».

Σύμφωνα με τον ίδιο στην Ελλάδα θα μείνουν 30.000 μετανάστες και ο αριθμός αυτός, αν δεν υπήρχαν οι ροές, είναι εύκολα διαχειρίσιμος.

Όσον αφορά τις ροές υποστήριξε ότι «από τις 15 Αυγούστου και μετά ξέφυγε η κατάσταση, τώρα το μαζεύουμε».

loading...

3 thoughts on “Μπαλάφας: Δεν είναι τρομερή η καταστροφή στις τοπικές κοινωνίες των νησιών από τους μετανάστες

  1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?? ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ 30 000 ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΗΜΩΝ ΚΛΠ ΝΑ ΤΗΣ ΑΜΟΛΑΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 5% ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΣ.

  2. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΛΑΙΨΕ ΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΙΚΙΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΕ!! ΑΝΙΑΤΟΣ Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ…ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΣ? ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙΣ!!

  3. ISASTE KE I TRIS 8:57, 2:02, KE 12:40 ILITHII POY GRAFETE SXOLIA SAN NA PROKITE GIA ELLINA POLITIKO, O MPALAFAS KE IDIO TIS TV INE TRIS EBREOMASONI SE ENA THEATRIKO ROLO BARIETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KANIS ELLINAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KSIPNISTE ILITHIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.