Φίλης: Η έξοδος από τα σκληρά μνημόνια πρέπει να γίνει με όρους βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη

«Η έξοδος από τη σκληρή μνημονιακή επιτήρηση πρέπει να γίνει με όρους βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη»
αυτό σημείωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής Α' Αθηνών Νίκος Φίλης, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Έθεσε, ειδικότερα, θέμα πλειστηριασμών, ζητώντας τη νομοθετική προστασία της Α' κατοικίας, και εν γένει πλειστηριασμών λαϊκών στρωμάτων για χρέη προς το Δημόσιο.
Ακόμη πρότεινε να υπάρξουν αλλαγές στο ασφαλιστικό για τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ζήτησε να μελετηθεί το θέμα των πλεονασμάτων 3,5%, αφού, όπως είπε, δεν μπορούν να εφαρμοστούν για μια 5ετία. Πρότεινε δε, να εξετασθεί το ενδεχόμενο να μην μειωθούν οι συντάξεις το 2019.

«Η επίλυση του Μακεδονικού θα ενδυναμώσει το διεθνές κύρος της χώρας», υποστήριξε ο κ. Φίλης και τούτο γιατί, όπως συνέχισε, θα ενισχύσει την προσπάθεια εξόδου από την οικονομική κρίση, καθώς θα προωθήσει τη δυνατότητα βαλκανικής συνανάπτυξης. Σύμφωνα με τον Ν. Φίλη, τα Βαλκάνια μπορούν να γίνουν περιοχή σταθερότητας σε μια Ευρώπη που εμφανίζει τάσεις αποδιοργάνωσης.

Για το χώρο των media ανέφερε ότι χάθηκαν τρία χρόνια, ωστόσο, αναγνώρισε, τώρα υπάρχουν νέες δυνατότητες με το διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη. Αναφορικά με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ζήτησε από την κυβέρνηση να αναζητηθούν τρόποι για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, με δεδομένο ότι ο σταθμός είχε 50 εκατ. ευρώ έσοδα στα ταμεία του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


 1. ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ Π Α Ι Δ Ε Ρ Α Σ Τ Η ΦΙΛΗ :

  ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 4 Ο Ο ΕΥΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?

  ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ - ΑΛΗΤΗ ΦΙΛΗ ???

  ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΑΚΟΥΑ-ΦΟΡΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΑΡΜΑ- ΞΕΤΣΙΠΩΤΕ- ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ- ΕΛΕΕΙΝΕ ΑΛΗΤΗ ΦΙΛΗ !

  ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ- ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ....

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]