Α. Ο ΧΟΡΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Και που να ζούσε σήμερα ο μακαρίτης  Τζ. Χορτον τι θα ελεγε για τους συμερινούς Ελληνες πολιτικούς που ειναι πρόθυμοι να πουλήσουν και την Μάνα τους για μια μόνο μέρα ακόμη στην εξουσία.

Και πρώτος απο ολλους ο Π. Καμμένος .   Δεν ψηφίζει αλλά δεν ρίχνει και την κυβέρνηση αλλά ειναι πρόθυμος ο ΣΤ. Θεοδωράκης να ψηφίσει και ετσι εξασφαλίζουν ολοι την καρέκλα για λίγους Μήνες ακόμη.

Ο Κυριάκος συμμερίζεται και νιόθη την αγανάκτηση των Ελλήνων αλλά δεν πήγε στο συλλαλητήριο ( τους εγραψε ολλους τους Ελληνες )είτε λέει τις προθέσεις του.

ΟΤσίπρας με τα λαμόγια του εχουν το θράσος να μας λένε οτι διαπραγματεύονται. 
Διαπραγματεύοντα τί ?
Ο κ. Μ. Νιμιτς εχει βάλει στο τραπέζι ( αλλος και αυτός που μόνο βλάκας δεν ειναι και πολεμάει να μας πείσει οτι ειναι αμερόληπτος αλλά κατάλαβε οτι εχει να κάνει με ηλίθιους )  5  κάρτες  ολες με ενα όνομα το ονομα  Μακεδονία και μας λέει διαλέξτε. 
Να διαλέξουμε τί κ. Νιμιτς?  Ολες εχουν το ιδιο ενα όνομα.!!!!
Διαλέξτε εσίς κ. Νίμιτς.  Δόστους οπια ( εξάλου οπως λέτε ξέρετε την Μακεδονικη ιστορία  I suppose την διδαχθήκατε στο Πανεπιστήμιο στην Σλαβική γλώσσα ) Μακεδονία θέλετε.  Αλλά υπογράψτε και πάρτε την ευθύνη εσείς. 
Και οχι να βάζετε τους ηλίθιους να υπογράψουν ΄διότι οποιος υπογράψη μια τέτοια συμφωνία ( εγω θα εχω πεθάνει ) μια μέρα ο Ελληνικός λαός θα τους κρεμάσει.

Υποκύψαμε τώρα τι θα κάνουμε με την Κύπρο την Θράκη το Αιγαίο την Ηπειρο και άντε να ανοίγει η όρεξη και της Ιταλίας και να ζητάει τα νησιά πίσω. 
Peter Triantafyllos Toronto 1-22-2018 

loading...